Usein kysyttyä yksityisleasingistä

Usein kysyttyä yksityisleasingistä

Usein kysyttyä yksityisleasingistä

Järvi Yksityisleasing on helppoa ja riskitöntä, et maksa auton omistamisesta vaan ainoastaan sen käytöstä. Koko sopimuskauden sinulla on kiinteä kuukausimaksu sisältäen valitut palvelut, se tekee autoilusta vaivatonta ja yllätyksetöntä. Omistusautossasi olevan pääoman voit näin käyttää johonkin mukavampaan, kuten lomailuun tai harrastamisen. 

Järvi Yksityisleasingillä voit hankkia minkä tahansa automerkin tai -mallin, sekä uuden että käytetyn. Käytetty auto voi olla leasingsopimuksen alkaessa maksimissaan 4 vuoden ikäinen ja kokonaisajokilometreiltään 100 000 km.

Järvileasing tekee ostotarjouksen autostasi, ja kauppahinta autostasi maksetaan suoraan tilillesi. Mikäli autossasi on rahoitusta jäljellä, lunastamme loppuvelan puolestasi ja silloin loppuvelan ja kauppahinnan erotus maksetaan tilillesi.

Yksityisleasingissa ei ole käsirahaa, mutta joissain tapauksissa luottopäätösperustein voidaan edellyttää suurempaa ensimmäistä vuokraerää. Käsirahan voi myös maksaa halutessaan, jolloin kuukausierä pienenee. 

  • sovittu ajokilometrimäärä  
  • sopimuksenmukaiset varusteet 
  • vuokralleantajan toimittamat talvirenkaat  
  • rekisteröintikulut, katsastusmaksu ja arvonlisävero. 

Uusiin autoihin on valittavanasi palvelupaketit sekä lisäpalvelut jotka sisältävät esim.  

  • Määräaikaishuollot, teknisten vikojen korjaukset 
  • Renkaiden uusimiset 
  • Renkaiden säilytyksen ja kausivaihdot 
  • Sijaisauton määräaikaishuoltojen ajaksi 
  • Liikenne/ kasko vakuutuksen.  

linkki palvelupaketteihin

Leasingvuokra ei sisällä seuraavia: Polttoaine, verot, sakot, ajoneuvon pesukuluja tai vakuutusta. Vakuutuksen voi valita maksullisena lisäpalveluna kuukausierän yhteyteen. 

Huolto-ohjelman tai normaalin käytön aiheuttaman kuluman ulkopuoliset korjaustoimenpiteet sekä käyttövirheestä tai ulkoisesta vauriosta johtuvat korjaukset tai kulut eivät myöskään kuulu sopimuksen piiriin. 

Jos haluat matkustaa auton kanssa ulkomaille, tulee sinun pyytää maastavientilupa sekä vakuutusyhtiöltä Green Card. Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme maastavientilupaa koskien. 

Huollot tulee suorittaa huolto-ohjelman mukaisesti merkkiliikkeessä tai valtuutetussa merkkihuollossa. Mainitsehan huoltoa varatessasi, että kyseessä on leasingauto. Mikäli olet ottanut huollot sisältävän palvelupaketin, ilmoitathan huoltoliikettä lähettämään laskutuslupapyynnön laskutusluvat@jarvileasing.fi. Huoltoliike laskuttaa huolloista suoraan Järvileasingiä. 

Auton vikatilanteisiin liittyviin kysymyksiin vastaa parhaiten kyseisen merkin huoltoliike, mikäli matkasi katkeaa yllättäen ja autosi tarvitsee hinauspalvelua (Tiepalvelu) voit soittaa numeroon 020 730 3219. 

Leasingautoissa tulee olla täyskaskovakuutus. Vahingon sattuessa tulee asiakkaan tehdä vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöön, korjauttaa auto viipymättä merkkihuollossa sekä hoitaa mahdollinen omavastuun osuus vakuutusyhtiölle. 

Mikäli huomaat missä vaiheessa sopimusta tahansa kilometrejä kertyvän enemmän tai vähemmän sovittuihin kilometreihin nähden, on sopimukseen hyvä tehdä kilometrimuutos. Sopimusmuutoksissa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Ilmoitathan autosi mittarilukeman muutosehdotuksen tekoa varten. Sopimusmuutoksista veloitamme kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisen palvelumaksun.

Jos auton palautuessa autossa on enemmän ajokilometrejä, kun sopimukseen on kirjattu, veloitamme sopimuksen mukaisen ylikilometriveloituksen. Ylikilometriveloituksen määrän näet omalta tarjoukseltasi/sopimukseltasi. 

Yksityisleasingin hinnoittelu perustuu kiinteähintaisiin kuukausieriin, sinun ei tarvitse huolehtia käsirahasta tai viimeisestä suuremmasta maksuerästä. Kuukausimaksu on helppo budjetoida talouden kokonaismenoihin. 

Kiinteään kuukausihintaan voi sisällyttää kattavasti kaiken autoiluun tarvittavan; uuden leasingauton, määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset, kesä ja talvirenkaat, renkaiden kausivaihdot ja uusinnat, vakuutuksen sekä sijaisauton määräaikaishuollon ajaksi. 

Lopulliseen hintaan vaikuttavat sopimuksen pituus ja ajokilometrien määrä vuokrakaudella. 

Kun huomioi kaikki autoiluun liittyvät kustannukset, on yksityisleasing hyvin kilpailukykyinen ja riskittömämpi vaihtoehto verrattuna auton omistamiseen ja käyttöön. 

Hintoja vertailtaessa sinun kannatta huomioida kaikki autoon liittyvät kustannukset. Auton hankintaan on tarjolla monenlaisia ratkaisuja, mutta usein auton ylläpitoon liittyvät kustannukset unohdetaan kuluja mietittäessä. Nämä ylläpitokustannukset voit nyt huomioida autoa hankkiessa ja liittää lisäpalveluina nämä kiinteään kuukausierään, eikä auton arvon alenemisesta tarvitse murehtia. 

Mistä tiedän voinko saada leasing rahoitusta? 

Luottopäätösten osalta hyödynnämme Suomen Asiakastieto Oy:n tekemää luottoanalyysiä. Myönteisen luottopäätöksen saamiseksi sinulla ei saa olla muun muassa olla voimassaolevia maksuhäiriömerkintöjä. Luottoa hakiessa olemme sinuun yhteydessä. 

Sopimuskaudet ovat 24-60 kk pituisia, kokonaiskilometrit sopimuskaudella voivat olla 10 000-200 000km. Yleisimmät sopimuskaudet ovat pituudeltaan 36 ja 48 kuukautta.  

Liisattavan vaihtoauton tulee olla palautuessaan kokonaisajokilometreiltään maksimissaan 200000 km.  

Kun leasingsopimuskautesi päättyy, sinun tulee palauttaa auto viimeistään päättymispäivänä Incar-palautuspisteeseen. Palautuksen yhteydessä autolle tehdään palautustarkastus ulkopuolisen yrityksen toimesta. Auto tarkistetaan ulkoa ja sisältä, auto kuvataan ja koko tarkastus dokumentoidaan huolellisesti. Maksuttomat palautuspisteemme ovat A-Katsastus Porvoo, Incar Vantaa Koivuhaka, sekä Incarit Tampere, Turku, Oulu ja Kuopio.