Kuljettajalle

Järvi Yksityisleasing sopii sinulle joka haluat autoilun olevan helppoa ja riskitöntä. Kiinteä kuukausimaksu helpottaa suunnittelua ja tekee autoilusta vaivatonta ja yllätyksetöntä.

Järvi Yksityisleasing sopii sinulle joka haluat autoilun olevan helppoa ja riskitöntä.

Jos tahdot lähteä leasingautollasi ulkomaanmatkalle, saatat tarvita maastavientiluvan sekä vakuutusyhtiön Green Cardin. Venäjälle matkustaessa tarvitset myös vakuutusyhtiösi myöntämän dokumentin lisäturvasta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse kuin soittaa meille, niin neuvomme, miten sinun tulee toimia ja hoidamme paperityöt ja muut asiat puolestasi! Maastavientivaltakirjan voimassaoloaika on keskimäärin noin 6 kk riippuen mm. leasingsopimuksen pituudesta. 

Ota yhteyttä, niin laitetaan matkustusasiakirjasi kuntoon!

Valmistajan takuun säilyminen edellyttää, että huollot on tehty huolto-ohjelman mukaan ja huollossa on käytetty valmistajan hyväksymiä varaosia. Uusi ajoneuvo tulee huoltaa valtuutetussa merkkikorjaamossa. Käytetyt ajoneuvot huollatetaan ensisijaisesti Mekonomen monimerkkikorjaamoissa. Huoltoa varatessa tulee korjaamolle ilmoittaa, että autossa on leasingsopimus kauttamme. Sopimukseesi on voitu sisällyttää myös esimerkiksi sijaisautopalvelu.

Katso lähin Mekonomen -autokorjaamo tästä:

Autamme sinua mielellämme kaikissa autosi huoltoon liittyvissä kysymyksissä, ota yhteyttä.

Tutustu yksityisleasing palveluhinnastoomme.

Leasingsopimuksestasi riippumatta autosi yksityisleasing sopimukseen kuuluu kauttamme kesä- ja talvirenkaat. Maksullisena lisäpalveluna olet myös voinut valita renkaiden säilytyksen ja kausivaihtopalvelut, Järvi yksityisleasing Super asiakkaana leasingsopimuksesi sisältää myös renkaiden normaalista kulumisesta johtuvat rengasuusinnat. Rengasrikoista tai väärästä käytöstä johtuvat rengasuusinnat eivät sisälly leasingsopimuksiin. Suomessa rengasmääräykset edellyttävät renkaiden kulutuspinnan pääurien minimiurasyvyydeksi kesärenkailla 1,6mm ja nasta- tai kitkarenkailla 3mm.  

Pääyhteistyökumppanimme rengasasioissa on Vianor, joka palvelee sinua kattavasti ympäri Suomea. Lisäpalveluina valituissa rengas palveluissa sinun tulee käyttää valtuutettuna yhteistyökumppaninamme toimivia Vianor-palvelupisteitä.  

Kun leasingsopimuskautesi päättyy, sinun tulee palauttaa auto viimeistään päättymispäivänä palautuspisteeseemme. Palautuksen yhteydessä autolle tehdään palautustarkastus. Se suoritetaan ulkopuolisen yrityksen toimesta ja aina saman prosessin mukaan. Auto tarkistetaan ulkoa ja sisältä, auto kuvataan ja koko tarkastus dokumentoidaan huolellisesti.  

Auton tulee palauttaessa olla puhdas ja mukana tulee olla kaikki autoon kuuluvat varusteet, kuten kaikki avaimet, autoon kuuluvat kesä- ja talvirenkaat sekä esimerkiksi lohkolämmittimen johto. Myös kaikkien auton asiapapereiden tulee olla mukana. 

Palautustarkastuksen suorittaa Porvoossa A-Katsastus, Helsingissä InCar Ala-Tikkurilan toimipiste, sekä Incar Turku, Tampere, Jyväskylä, Kuopio, Joensuu sekä Oulu ovat muut maksuttomat palautuspisteemme.  Mikäli yllä mainittuihin toimipisteisiin on kohtuuttoman pitkä matka, voidaan ajoneuvo palauttaa myös muihin InCarin toimipisteisiin, toimipisteitä on yli 40 kpl. Tällöin leasingauton siirrosta peritään palveluhinnaston mukainen siirto maksu (linkki palveluhinnastoon) Toimipaikkojen yhteystiedot ja ajanvarauskalenterin palautustarkistukseen löytyvät https://www.incar.fi/jarvileasing/ 

Ajoneuvon palautustarkastus kestää noin 45 min. 

Mikäli ajoneuvossa on vauriokorjausta vaativia vaurioita tai tuulilasissa halkeama, olethan yhteydessä Mikäli ajoneuvossa on vauriokorjausta vaativia vaurioita tai tuulilasissa halkeama, olethan yhteydessä ennakkoon InCar palvelukeskukseen sopiaksenne vahinkotarkastuksesta ja korjauksesta, jotta auto saadaan palautettua sopimuksen päättyessä asianmukaisessa kunnossa. Vaurioista tulee tehdä vahinkoilmoitus vakuutusyhtiölle. ​ 

Vahinkoilmoituksen voi täyttää osoitteessa www.vahinkoilmoitus.fi 

Mikäli haluatte keskustella leasingsopimuksen jatkosta tai muista sopimukseen liittyvistä asioista, olettehan yhteydessä meihin: Järvileasing Oy, puh.0400-916718 (arkisin 8-16)  yksityisleasing@jarvileasing.fi 

Hanki kotilatauslaite osana leasingsopimusta.  

Latauslaite voidaan asentaa omakotitaloihin tai taloyhtiöihin. Taloyhtiöihin asennettaessa asukkaan tulee aina hankkia lupa taloyhtiöltä laitteen asennusta varten. Latauslaite sisältäen asennuksen on auton lisävaruste ja se jyvitetään kuukausimaksuun. 

Saat lisätietoja latausasemista yksityisleasing@jarvileasing.fi 

Jos auton tekninen vika tai vahinko keskeyttää matkasi, on nopea apu tarpeen. Järvileasingin yhdessä Falckin kanssa toteuttama Järvileasing tiepalvelu numerossa 020 730 3219 auttaa sinua löytämään ratkaisun matkan jatkumiseksi 24/7.

Lähes jokaisella automerkillä on myös takuuajaksi tai huollosta huoltoon -ajatuksella tarjolla liikkumisturva tai muu vastaava palvelu. Nämä palvelut ovat merkkikohtaisia ja niiden sisällöt vaihtelevat. Jos ajoneuvosi jättää sinut tielle teknisen ongelman takia, liikkumisturvaan sisältyy usein veloitukseton hinauspalvelu, mahdollisesti jopa sijaisauto ja hotelliyöpyminen. Merkkikohtaisesta liikkumisturvastasi löydät lisää tietoa joko hansikaslokerosta, aurinkolipasta tai ajoneuvon oviaukkoon liimatusta tarrasta

Onnettomuuksia tapahtuu ja vahinkoja sattuu, vaikka olisimme kuinka varovaisia. Jos jokin menee vikaan, voit kääntyä yhteistyökumppanimme InCarin puoleen oli viikonpäivä tai vuorokaudenaika mikä tahansa.

Jos vahingossa on mukana toinen osapuoli, pyri täyttämään vahinkoilmoitus jo tapahtumapaikalla ja pyydä toista osapuolta allekirjoittamaan ilmoitus. Pyydä myös mahdollisten todistajien yhteystiedot. Toimita vahinkoilmoitus suoraan omaan vakuutusyhtiöösi.

Tarkemman ohjeistuksen saat InCar 24/7 vahinkoneuvonnasta numerosta 0300 247 247 ja InCarin verkkosivulta.

Kun otat leasingauton kauttamme, tarjoamme sinulle kilpailukykyiseen hintaan kattavan Järvivakuutuksen. Järvivakuutus sisältää aina liikenne- ja kaskovakuutukset sekä autopalvelu-, hirvivahinko-, ilkivalta-, palo-, varkaus- ja lasivakuutukset.

Järvileasing täysvakuutukseemme sovelletaan Fennia kaskon ehtoja, joihin voit tutustua tarkemmin Fennian verkkosivuilla.

Leasingauton vuokralleottaja vastaa autoon kohdistuvista veroista ja muista maksuista, kuten vuotuisesta ajoneuvoverosta ja mahdollisesta käyttövoimaverosta. Leasingauton käyttäjän vastuulla on myös katsastaa auto lain edellyttämin määräajoin. Voit tutustua lain määrittämiin katsastusaikoihin esimerkiksi Liikenne- ja viestintäviraston Traficom-sivustolla

Voit palauttaa leasingautosi veloituksetta näihin palautuspisteisiin sopimuksen päättyessä.