Tietoa leasingista

Liisaamme yksityishenkilöille nopeasti ja vaivattomasti kaikki ajoneuvot joustavasti ja varmasti.

Liisaamme yksityishenkilöille nopeasti ja vaivattomasti kaikki ajoneuvot joustavasti ja varmasti.

Mitä leasing tarkoittaa?

Yksinkertaisesti sanottuna leasing on rahoittamista, jota voi pitää myös pitkäaikaisena vuokraamisena. Leasing kasvaa voimakkaasti, sillä omistamiselle etsitään jatkuvasti enemmän vaihtoehtoja.

Miksi leasing? Kuten sanottu, tärkeimpiä syitä valita leasing ovat yleensä sen vaivattomuus, helppous ja huolettomuus – sekä tietysti leasingin positiivinen vaikutus yrityksen tunnuslukuihin.


Leasingin puolesta puhuu jo sen vaikutus yrityksen tunnuslukuihin. Ennen kaikkea siinä kuitenkin usein houkuttaa sen helppous, vaivattomuus ja ennakoitavuus.

Leasingissä ulkoistat esimerkiksi autoasioihin liittyvät tarpeesi meille. Näin voit minimoida ajan, jonka sinä ja henkilökuntasi käytätte autokantasi hallintaan.

Leasing tarkoittaa sinulle sitä, että me kartoitamme kaikki yrityksesi autoiluun tai muuhun tarvitsemaasi leasingpalveluun liittyvät tarpeet ja etsimme sinulle parhaan mahdollisen vaihtoehdon. Sillä aikaa sinä voit keskittyä oman liiketoimintasi kannalta tärkeämpiin asioihin.

Leasingin edut

  • Ei huolta auton jälleenmyyntiarvosta
  • Valmiiksi budjetoidut määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset
  • Toiveidesi ja tarpeidesi mukainen auto lisävarusteineen
  • Asiantuntijat apunasi aina leasingsopimuksen päättymiseen asti
  • Kiinteä kuukausihinta
  • Leasingauto ei rasita yrityksesi tasetta

Näin se toimii

1. Valitse liisattava kohde 

2. Tee sopimus

3. Nauti

Leasingpalvelumme

Tarjoamme yrityksellesi monipuoliset ja laajamittaiset leasingpalvelut, räätälöiden palvelumme aina juuri sinun tarpeisiisi. Tarvittaessa pystymme hankkimaan sinulle leasingkäyttöön koneita ja laitteita myös ulkomailta.

Saat meiltä oman yhteyshenkilösi, joka tuntee juuri sinun tarpeesi ja hoitaa kaikki yrityksesi auto- ja leasingasiat puolestasi – sinä voit keskittyä oleelliseen!

Mitä kaikkea voi liisata?

Autoleasing on kenties tunnetuin leasingmuoto, mutta leasingin avulla voit tehdä lähes mitä tahansa kone- ja laitehankintoja.

Esimerkiksi koneiden osalta leasing on usein erittäin järkevä vaihtoehto, sillä niiden hankintahinta on usein kallis ja sitoo paljon pääomaa. Leasingin avulla vapautat nämä pääomat tuottavampaan käyttöön! Leasing onkin toimiva ratkaisu lähes minkä tahansa laitteen tai koneen hankkimiseen yrityksesi tarpeisiin.

Periaatteemme Järvileasingillä on, että niin kauan kun liisattavalla tuotteella on vakuusarvoa, sen liisaaminen kauttamme on lähes aina mahdollista!

Voit liisata esimerkiksi - Järvileasing

Voit liisata esimerkiksi

Leasing onkin toimiva ratkaisu lähes minkä tahansa laitteen tai koneen hankkimiseen yrityksesi tarpeisiin.

Pyydä tarjous