jarvileasing-yritysta Yritys

Paikallinen leasingyhtiö
kaikkialla Suomessa

Järvileasing perustettiin vuonna 2016 palvelemaan paikallisia yrityksiä sijaitsivat ne missä päin Suomea tahansa. Palvelukonseptimme on otettu erittäin hyvin vastaan.

Olemme tehneet tämän vuoden ensimmäisellä puoliskolla jo lähes 500 leasingsopimusta. Liikevaihtomme tulee olemaan vuonna 2018 n. 30 miljoonaa euroa.

Järvileasingin palvelupiste Porvoossa palvelee pk-seutua ja Etelä-Suomea, muut palvelupisteemme sijaitsevat Oulussa, Turussa, Pietarsaaressa, Tampereella, Kuopiossa ja Mikkelissä. Uusia palvelupisteitä avataan vielä vuoden 2018 aikana viidelle paikkakunnalle.

Paikallisuus tarkoittaa meille ennen kaikkea sitä, että paikallinen asiakaspalvelijamme tuntee paikallisen yrityskulttuurin ja -ympäristön. Hän tunnistaa yritysten haasteet ja mahdollisuudet ja pystyy tarjoamaan investointeihin parhaan mahdollisen, juuri kyseiselle yritykselle räätälöidyn rahoitusjärjestelyn. Järvileasingin tuotevalikoima on joustava ja ymmärrämme asiakkaiden yksilölliset tarpeet.

Kokonaisvaltaista palvelua

Toimintamme avoimuus ja kustannustehokkuus konkretisoituvat asiakkaallemme koko sopimuskauden aikana kustannussäästöinä ja taseen positiivisena hallintana. Olemme kotimainen, yksityisessä omistuksessa oleva leasingyhtiö, jossa vältämme byrokratiaa ja päätökset syntyvät nopeasti.

Asiakkaamme hankkivat Järvileasingin kautta henkilö- ja pakettiautojen lisäksi lähes kaikkia muitakin toiminnassaan tarvitsemiaan koneita ja laitteita – Järvileasingin toimitusjohtaja Markku Peltonimen mukaan “tarjoamme kaikkea sähköpyöristä henkilö- ja pakettiautoihin, kuorma-autoista jopa metsä- ja kaivinkoneisiin”.

Järvileasing on osa Autotalo Järvi -yritysryhmää, jonka automyynnin ja leasingtoiminnan liikevaihto tulee olemaan vuonna 2018 n. 50 miljoonaa euroa.

markku-jarvileasing Yritys

Leasing tarjoaa nykyaikaisen,
vaivattoman ja riskittömän tavan autoilla.


Tilaa Järvileasing uutiskirje


Voit nyt tilata sähköisen uutiskirjeemme helposti omaan sähköpostiisi.