Yritys - Järvileasing

Yritys

Järvi liisaa kaiken

Vuonna 2016 perustettu Järvileasing on kasvanut vinhasti merkittäväksi toimijaksi Suomen leasingmarkkinoilla. Tämän on mahdollistanut paitsi kykymme ymmärtää asiakkaiden tarpeita, myös vastata niihin tinkimättömällä palveluasenteella. Mitä sitten työssäsi tarvitset, saat sen Järveltä. Ja jos sitä ei meillä ole, hankimme sen sinulle – viipymättä ja kustannustehokkaasti.

Yksilöllistä palvelua paikallisesti

Järvi on täysin kotimainen ja yksityisessä omistuksessa. Palveluverkostomme kattaa fyysisesti lähes koko maan, ja lisäämme toimipisteitämme jatkuvasti. Näin voimme taata jokaiselle asiakkaallemme yksilöllisen ja joustavan palvelun myös ruudun ulkopuolella, kaikkialla Suomessa. Paikalliset yhteyshenkilömme tuntevat oman seutunsa pienet ja suuret yritykset sekä niiden toimintaympäristön.
Kattavat palvelupakettimme tarjoavat sopivan leasingratkaisun kaikenkokoisille yrityksille. Tutustu siis rauhassa valikoimaan, syvenny leasingin moniin etuihin ja ota yhteyttä, niin ryhdymme hommiin!

Ja jos et meitä usko, niin lue, mitä asiakkaat ajattelevat Järvestä.

Järvileasing kuuluu Autotalo Järvi Oy konserniin, jolla on kaksi autotaloa Uudenmaan alueella, Porvoossa ja Helsingissä.

Ota yhteyttä

Kuinka voimme palvella? Onko sinulla jotain kysyttävää leasingpalveluistamme tai tahdotko jättää tarjouspyynnön? Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.

Kopioi tähän linkki laitteeseen, minkä haluat liisata
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.