Työsuhdeauto leasingilla

Me autamme valitsemaan yrityksellesi parhaiten sopivan työsuhdeauton.

Sähköauto, hybridi vai polttomoottoriauto työsuhdeautoksi?

Työsuhdeautoa valitessa, tulee pohtia automerkin ja -mallin lisäksi käytön kannalta järkevintä käyttövoimatyyppiä. Vuotuiset ajokilometrit, useat verotukseen liittyvät seikat ja sähköistyminen mietityttävät kuljettajaa.

Täyssähköauton valinta työsuhdeautoksi tuo työntekijälle selkeän veroedun. Latausasemat lisääntyvät kattavasti koko Suomessa jatkuvasti. Lisäksi täyssähköauton sekä hybridin voi ladata työpaikalla sekä julkisissa latauspisteissä verovapaasti.

Työsuhdeautona voi olla vaikka pieni ja taloudellinen Suzuki Swift, perheautoksi sopiva Skoda Enyaq iv tai mikä tahansa automerkki- tai malli. Järvi liisaa kaiken.

Yrityksen autopolitiikka määrittelee, ketkä ovat oikeutettuja autoetuun, onko etuus käyttö- vai vapaa autoetu, autoedun vaikutukset palkkaan, kuljettajan vastuut ja velvollisuudet.

Auto-ohjeistuksessa määritellään myös, minkä merkkisiä ja hintaisia autoja voidaan tilata sekä leasingsopimuksen kesto. Työntekijä valitsee auton varusteineen yhdessä automyyjän ja Järvileasingin oman yhteyshenkilön kanssa.

Työsuhdeautoilun hyödyt

Helppous! Huollot ja palvelut voidaan sisällyttää leasingsopimukseen. Auton käyttäjänä huolehdit käytännössä vain ajoneuvon määräaikaishuolloista ja tankkauksista.

Voit päivittää auton aina uuteen sopimuskauden päätyttyä, eikä huolta auton arvonalenemisesta ole.