Yritysleasing

Liisaamme yrityksille nopeasti ja vaivattomasti kaikki ajoneuvot, koneet ja laitteet joustavasti ja varmasti.

Leasingpalvelumme

Uudet ja käytetyt autot

Järvi Leasing Rahoitus

Järvi Leasing Rahoitus on nykyaikainen vaihtoehto perinteiselle lainalle. Saat sopimuksen kiinteällä kuukausihinnalla sekä uusiin että käytettyihin autoihin.
Tutustu Järvi Leasing Rahoitukseen
Uudet ja käytetyt autot


Järvi Leasing Optimi

Joustavasti hinnoiteltu Järvi Leasing Optimi budjetoidaan etukäteen, koko sopimuskauden ajaksi. Maksat vain käytöstä ja hyödyt hyvin pidetystä autosta. Tarjolla uusiin ja käytettyihin autoihin, valitsemallasi huolto- ja palvelupaketilla.
Tutustu Järvi Leasing Optimiin
Uudet autot

Järvi Leasing Optimi Plus

Järvi Leasing Optimi Plus sisältää kaikki auton käytölle olennaiset palvelut ja huollot kiinteällä kuukausimaksulla. Pääset keskittymään vain työhösi uudessa autossa – ilman huolta sen arvosta sopimuksen päättyessä.
Tutustu Järvi Leasing Optimi Plussaan

Henkilö- ja pakettiautot

Minne yrityksesi matkaakin, tarjoamme sitä varten leasing-sopimuksia mille tahansa automerkille ja -mallille.

Kone- ja laiteleasing

Vältä suurten investointien riskit. Järveltä saat liisattua kaiken koneiston ja laitteiston. Keskität säästyneet varasi siihen, mikä on yhtiöllesi oleellisempaa. Tunnusluvutkin kiittävät.

Autoleasing yksityiselle

Millä haluat ajaa ihan oikeasti? Leasingin avulla saat vähän paremmasta kyydin – kaivamatta syvimpiä osia taskuistasi. Eikä huolta huolloista.

Kuljettajalle

Järvileasingin asiakkaana voit luottaa siihen, että apu on aina lähellä. Toimimme paikallisesti ja oma yhteyshenkilösi tuntee yrityksesi ja sen tarpeet.

Lue myös

Sähköauto leasingilla nyt entistäkin houkuttelevampi vaihtoehto

Sähköauto leasingilla nyt entistäkin houkuttelevampi vaihtoehto

Sähköautojen verotusarvot laskeneet Vuoden 2021 alussa otettiin iso askel työsuhdeautoilussa, kun sähköautojen verotusarvoa laskettiin 170 eurolla kuukaudessa. Alennus kohdistuu kaikkiin…

Lue lisää
Leasingauto sähköllä vai ilman?

Leasingauto sähköllä vai ilman?

Jos mediaan on uskomista, lähitulevaisuuden vaihtoehdot ovat vähissä. Niin voimakkaasti sähköautoilua pyritään edistämään sekä mediassa että poliittisten päättäjien toimesta. Kyllähän…

Lue lisää

Ota yhteyttä

Kuinka voimme palvella? Onko sinulla jotain kysyttävää leasingpalveluistamme tai tahdotko jättää tarjouspyynnön? Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.
Kopioi tähän linkki laitteeseen, minkä haluat liisata
Toivottu yhteydenottotapa(Pakollinen)
Suostumus(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.