Vinkkejä sujuvaan ajoon - Järvileasing

Harmillista, mikäli yhteinen matkamme on päättymässä

Palautustarkastuksen ohjeet löydät täältä.

Kun leasingsopimuskautesi päättyy, sinun tulee palauttaa auto päättymispäivänä palautuspisteeseemme. Palautuksen yhteydessä autolle tehdään palautustarkastus. Se suoritetaan ulkopuolisen yrityksen toimesta ja aina saman prosessin mukaan. Auto tarkistetaan ulkoa ja sisältä, auto kuvataan ja koko tarkastus dokumentoidaan huolellisesti. 

Auton tulee palauttaessa olla puhdas ja mukana tulee olla kaikki autoon kuuluvat varusteet, kuten kaikki avaimet, autoon kuuluvat kesä- ja talvirenkaat sekä esimerkiksi lohkolämmittimen johto. Myös kaikkien auton asiapapereiden tulee olla mukana.

Palautustarkastuksen suorittaa Helsingissä InCar Malmin toimipiste, Ormuspellontie 5, 00700 Helsinki, Oulussa InCar Rusko toimipisteellä, Konetie 2, 90620 Oulu ja Porvoossa A-katsastus, Teollisuustie 18, 06150 Porvoo . Mikäli yllä mainittuihin toimipisteisiin on kohtuuttoman pitkä matka, voidaan ajoneuvo palauttaa myös muihin InCarin toimipisteisiin, toimipisteitä on yli 40 kpl. Toimipaikkojen yhteystiedot ja ajanvarauskalenterin palautustarkistukseen löytyvät https://www.incar.fi/jarvileasing/

Ajoneuvon palautustarkastus kestää noin 45 min.

Mikäli ajoneuvossa on vauriokorjausta vaativia vaurioita tai tuulilasissa halkeama, olethan yhteydessä ennakkoon InCar palvelukeskukseen sopiaksenne vahinkotarkastuksesta ja korjauksesta, jotta auto saadaan palautettua sopimuksen päättyessä asianmukaisessa kunnossa. Vaurioista tulee tehdä vahinkoilmoitus vakuutusyhtiölle. ​

Vahinkoilmoituksen voi täyttää osoitteessa www.vahinkoilmoitus.fi 

Haluatko jatkaa sopimusta?

Mikäli haluatte keskustella leasingsopimuksen jatkosta tai muista sopimukseen liittyvistä asioista, olettehan yhteydessä meihin: Järvileasing Oy, puh.0207 290 200 (arkisin 8-16) asiakaspalvelu@jarvileasing.fi tai teitä palvelleeseen myyjään.

Kuljettajalle - Järvileasing

Kiitos yhteisestä matkastamme!