Yksityisleasing

Liisaamme yksityishenkilöille nopeasti ja vaivattomasti kaikki automerkit, uudet sekä käytetyt, joustavasti ja varmasti. Tutustu ja liisaa autot aina kilpailukykyiseen hintaan uudessa verkkokaupassamme.

Yksityisleasing - Järvileasing

Järvi Yksityisleasing – autoilua ilman omistamisen huolia!

Yksityisleasing sopii sinulle joka haluat autoilun olevan helppoa ja riskitöntä. Yksityisleasingissä et maksa auton omistamisesta, vaan ainoastaan sen käytöstä. Koko sopimuskaudeksi sovittava kiinteä kuukausimaksu helpottaa suunnittelua ja tekee autoilusta vaivatonta ja yllätyksetöntä. Autossa normaalisti kiinni olevan pääoman voit sijoittaa johonkin mukavampaan, kuten vaikkapa lomailuun tai harrastamiseen.

Pikkuautot - Järvileasing

Pikkuautot

Pienet henkilöautot ”kakkosautot tai kauppakassiksikin” nimetty autoluokka on erittäin hyvä valinta autoilijalle joka ajaa paljon ahtaissa keskustakortteleissa tai liikkuu autolla pienempiä ajomatkoja. Pienien autojen mukavuuteen sekä turvallisuuteen on panostettu viimevuosina paljon ja kohtuuhintaiset automallitkin voivat tarjota korkean tason turvajärjestelmiä. Käyttövoimaksi pienissä autoissa valitaan yhä enemmän hybridi tai täyssähkö. 

Perheautot - Järvileasing

Perheautot

Farmariautoa eli ”farkkua” valitessa kuluttajan yleisimpiä vaatimuksia on ajettavuus, turvallisuus sekä tavaratilat. Farmariautoissa on reilusti tilaa sekä matkustajille että matkatavaroille. Takakontti on yleensä pitkä ja tilava, niiden uumeniin uppoaa niin lastenvaunut kun lätkäkassit eikä kauppakassejakaan tarvitse pitää sylissä kauppareissulla. Farmariautoissa panostetaan matkustamon viihtyvyyteen, autot ovat yleensä hiljaisia ja vakaita ajettavia ja niiden suunnittelussa on huomioitu perheauton ominaisuudet. 

Katumaasturit - Järvileasing

Katumaasturit

Katumaasturit soveltuu hyvin niin kaupunkiin kun mökkiteille. Korotettu maavara ja mukavampi istuinkorkeus on yleisimpiä valinnan perusteita katumaasturiin päätyvälle. Takajalkatilat sekä takakontin pituus katumaastureissa eivät ole vielä ihan vastaavan farmarimallin kokoiset mutta kovasti nämäkin ovat kasvaneet ja riittävät myös monelle lapsiperheellekin. Katumaastureissa on valittavissa useita käyttövoimia ja vetotapoja bensamoottorisesta, itselataaviin sekä plugin hybrideihin tai täyssähköllä toimiviin kaksi- tai nelivetoisiin automalleihin. 

Plugin hybridit - Järvileasing

Plug-in Hybridit

Plugin Hybrid on loistava valinta autoilijalle joka ei ole vielä valmis täyssähköautoiluun ajomääränsä tai latausmahdollisuuksien takia. Tavallisimmat ladattavat hybridit kykenevät noin 20–60 kilometrin kantamaan pelkästään sähköllä ajamalla, joten useimpien ihmisten työ- ja kauppamatkat sujuvat useimmiten pienillä käyttökustannuksilla. Ison suosion saaneet lataushybridit ovat vuosien saatossa kehittyneet jo melkoisesti ja joillain automerkeillä pääsee sähköllä jo jopa 100 kilometriä yhdellä latauksella. 

Sähköautot

Sähköautot ovat seuraava vaihe autoilun jatkuvassa kehityksessä. Sähköistymisen myötä autoilu on ekologisempaa sekä ympäristöystävällistä verrattuna perinteiseen polttomoottoriautoon.   

Sähköauton akunlataaminen on huomattavasti edullisempaa kuin polttoaineen (bensiini tai diesel) tankkaaminen. Kotilataaminen on edullisin ratkaisu, sähköauton saa ladattua täyteen yön aikana kotilatauslaitteella. Kotilatauslaite toimii kolmivaihevirralla ja tarvitsee niin sanotusti voimavirtaa sekä 400 voltin jännitteen toimiakseen. Sähköauton voi ladata myös normaalista 230 voltin pistokkeesta, jolloin lataamiseen kuluu aikaa huomattavasti pidempään. Latausverkosto kasvaa sekä Suomessa että ulkomailla kovaa vauhtia, matkailu siis onnistuu jo myös sähköautolla. Pikalatauksella akku täyttyy jopa noin 30–40 minuutissa. 

Pakettiautot - Järvileasing

Pakettiautot

Vuodenajat vaihtelevat – välillä tarvitsisi kuljettaa pitkää tavaraa ja toisinaan viedä kuormaa kaatopaikalle. Pakettiauto on tässä kohtaa hyvä hankinta perinteisen peräkärryn sijaan. Pakettiautosta voi myös rakentaa retkeilyauton, näin se korvaa jo asuntovaununkin. Näppärää! 

Ajo-ominaisuudet hipovat jo kovasti henkilöautoluokkaa, ohjaamot ovat modernit ja suorituskyky riittävä. Kokoluokkia on monia pienestä suureen pakettiautoon sekä käyttövoimaan on tullut lisää mielenkiintoa täyssähköisten pakettiautojen myötä, joiden kehitys ja yleistyminen menee koko ajan kovaa vauhtia eteenpäin.  

Yksityisleasing-asiakkaana sinulla on valittavanasi kolme erityyppistä palvelupakettia:

Järvi Yksityisleasing

Auton rahoituskustannukset, Talvirenkaat, Tiepalvelu 24/7, Sovitun kilometrimäärän, Järvileasing vastaa jäännösarvo riskistä, Oman yhteyshenkilön.

Järvi Yksityisleasing Plus

Järvi Yksityisleasingin lisäksi:

+ Määräaikaishuollot

+Katsastusmaksut

Järvi Yksityisleasing Super

Järvi Yksityisleasing Plus lisäksi:

+ Huoltojen ulkopuoliset tekniset korjaukset

+Rengaskulumiset

YKSITYISLEASING PALVELUTASOT
Auton rahoituskustannukset
Kesä- ja talvirenkaat
Tiepalvelu 24/7
Sovitut ajokilometrit
Riski auton jäännösarvosta
Toimituskulut
Määräaikaishuollot
Katsastusmaksut
Renkaiden uusinnat
Huoltojen ulkopuoliset tekniset korjaukset
Pientarvikkeet + nesteet
*Kaikkiin palvelutasoihin on saatavilla lisäpalveluna Järvivakuutus, rengashotellipalvelut sekä sijaisauto määräaikaishuoltojen ajaksi.