Yksityisleasing

Liisaamme yksityishenkilöille nopeasti ja vaivattomasti kaikki automerkit, uudet sekä käytetyt, joustavasti ja varmasti.

Järvi Yksityisleasing – autoilua ilman omistamisen huolia!

Yksityisleasing sopii sinulle joka haluat autoilun olevan helppoa ja riskitöntä. Yksityisleasingissä et maksa auton omistamisesta, vaan ainoastaan sen käytöstä. Koko sopimuskaudeksi sovittava kiinteä kuukausimaksu helpottaa suunnittelua ja tekee autoilusta vaivatonta ja yllätyksetöntä. Autossa normaalisti kiinni olevan pääoman voit sijoittaa johonkin mukavampaan, kuten vaikkapa lomailuun tai harrastamiseen.

Kun tahdot mahdollisuuden autoilla ilman auton omistamisen tuomia huolia, on Järvi Yksityisleasing ratkaisu juuri sinulle.

Ajokilometrit, sopimuskauden pituus ja muut toivomasi palvelut ovat joustavasti sovittavissa.

Yksityisleasing-asiakkaana sinulla on valittavanasi kolme erityyppistä palvelupakettia:

Järvi Yksityisleasing

Järvi Yksityisleasing Plus

Järvi Yksityisleasing Super

Hinnoittelu perustuu liisattavaan ajoneuvoon, sopimuskauden pituuteen, sovittuun ajokilometrimäärään sekä mahdollisiin lisävarusteisiin ja lisäpalveluihin. Leasingauton tulee aina olla vakuutettu. Järvivakuutus on vaivaton vaihtoehto, mutta voit halutessasi itse valita vakuutusyhtiön. Yksityisleasingsopimuksiin yhdistettävä Täysvakuutus sisältää sekä kasko- että liikennevakuutuksen ja sen saa kätevästi yhdistettyä osaksi sopimuksen kuukausimaksua.

 Yksityisleasingin hyödyt lyhyesti:

  1. Kiinteä kuukausihinta
  2. Ei huolta auton arvon alenemisesta
  3. Juuri Sinulle sopiva kokonaisuus

Lue myös

HMP Monipalvelu Oy kokee leasingrahoituksen järkeväksi

HMP Monipalvelu Oy kokee leasingrahoituksen järkeväksi

Pirkanmaalla toimiva ja asiakkaitaan koko Suomessa palveleva HMP Monipalvelu Oy:n palvelut kattavat monipuoliset tutkimus-, pesu- ja avaustyöt, jos putkistossa tai…

Lue lisää
Koeajossa Lexus NX450h+ AWD Executive

Koeajossa Lexus NX450h+ AWD Executive

Saimme Porvoon Autotarvikkeelta koeajoon Lexus NX450h+ AWD Executive -hybridin. Ajettavuus keskikokoisessa katumaaturissa on vaivatonta ja vakaata myös moottoritienopeuksissa. Ajoasennon saa…

Lue lisää

Pyydä tarjous