Kuljettajalle

Järvileasingin asiakkaana voit luottaa siihen, että apu on aina lähellä. Toimimme paikallisesti ja oma yhteyshenkilösi tuntee yrityksesi ja sen tarpeet.

Järvileasingin asiakkaana voit luottaa siihen, että apu on aina lähellä.

Mapon ajotietopalvelut on tehokas ja yksinkertainen tapa ajoneuvojen, koneiden, ajopäiväkirjojen sekä työajan hallintaan. Järvileasingin kautta saat ajotietopalvelut kuukausimaksullisena lisäpalveluna, joka veloitetaan kerran kuukaudessa kätevästi leasingpalvelusi muun laskutuksen yhteydessä.

Palvelu sisältää reaaliaikaisen GPS-paikannuksen todellisin tiedoin sekä historiatiedot, tilastot ja raportit. Lisäksi palveluun kuuluu matkalaskutoiminto, automaattinen ajopäiväkirja sekä dataliikennekulut. Järvileasing ajotietopalvelut helpottaa elämääsi ja tekee yrityksesi toiminnasta läpinäkyvää ja kustannustehokasta!

Jos tahdot lähteä leasingautollasi ulkomaanmatkalle, tarvitset mahdollisesti hyväksynnän työnantajaltasi. Lisäksi saatat tarvita maastavientiluvan sekä vakuutusyhtiön Green Cardin. Venäjälle matkustaessa tarvitset myös vakuutusyhtiösi myöntämän dokumentin lisäturvasta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse kuin soittaa meille, niin neuvomme, miten sinun tulee toimia ja hoidamme paperityöt ja muut asiat puolestasi! Maastavientivaltakirjan voimassaoloaika on keskimäärin noin 6 kk riippuen mm. leasingsopimuksen pituudesta.

Ota yhteyttä, niin laitetaan matkustusasiakirjasi kuntoon!

Valmistajan takuun säilyminen edellyttää, että huollot on tehty huolto-ohjelman mukaan ja huollossa on käytetty valmistajan hyväksymiä varaosia. Mikäli autossa on huolenpitosopimus, tulee ajoneuvo käyttää valtuutetussa merkkikorjaamossa. Voitte valita teille parhaiten sopivan huoltoliikkeen. Huoltoa varatessa tulee korjaamolle ilmoittaa, että autossa on leasingsopimus kauttamme. Sopimukseesi on voitu sisällyttää myös esimerkiksi sijaisautopalvelu.

Autamme sinua mielellämme kaikissa autosi huoltoon liittyvissä kysymyksissä, ota yhteyttä.

Puhdas auto ei ole pelkästään ilo silmälle vaan myös osa mukavaa ja turvallista matkantekoa. Jos valitsemaasi leasingpalveluun kuuluvat autopesut, voit hyödyntää yhteistyökumppaneidemme pesupalveluita, jotka ovat käytössäsi 24/7.

Muista huolehtia myös auton sisäpuhdistuksesta tarpeen mukaan, sillä esimerkiksi tuulilasin puhtaudella on suora vaikutus turvallisuuteen. Myös auton säännöllinen sisäpuhdistus on liitettävissä leasingpalveluihimme.

Järvileasing tarjoaa ensisijaisesti S-Business polttoainekorttia ABC-asemille. Kun tankkaat autosi polttoainekortillamme, polttoainelaskusi tulee suoraan Järvileasingille ja saat käyttöösi kattavat edut tankkauksien, pesujen ja pian jopa sähköautojen latauksien osalta. Samalla kortilla hoituvat helposti myös autosi pesut.

Järvileasing tarjoaa EasyParkin pysäköintipalvelut leasingsopimukseesi lisäpalveluna. Näin saat myös pysäköintimaksusi samalle kuukausittaiselle laskulle. Yrityksesi kaikki pysäköintimaksut kulkevat meidän kauttamme ja hoidamme niiden hallinnoinnin puolestasi.

Leasingsopimuksestasi riippuen autosi sopimukseen voi kauttamme kuulua kesä- ja talvirenkaat sekä niiden kausivaihdot. Tällöin leasingsopimuksesi sisältää myös renkaiden normaalista kulumisesta johtuvat rengasuusinnat. Rengasrikoista tai väärästä käytöstä johtuvat rengasuusinnat eivät sisälly leasingsopimuksiin. Suomessa rengasmääräykset edellyttävät renkaiden kulutuspinnan pääurien minimiurasyvyydeksi kesärenkailla 1,6mm ja nasta- tai kitkarenkailla 3mm. 

Pääyhteistyökumppanimme rengasasioissa on Vianor, jossa laskutus onnistuu helposti ja vaivattomasti ja joka palvelee sinua kattavasti ympäri Suomea. Optimileasing-palvelussa voit valita minkä tahansa rengasliikkeen, mutta Optimileasing Plus -palvelussa sinun tulee käyttää valtuutettuna yhteistyökumppaninamme toimivia Vianor-palvelupisteitä. Leasingsopimuksesi rengaspalvelun sisällön voit tarvittaessa tarkistaa myös omalta Järvileasing yhteyshenkilöltäsi tai asiakaspalvelustamme.

Hanki kotilatauslaite osana leasingsopimusta. Järvileasing tarjoaa mm. Virta ja S-Business sähköautojen latauspalveluja.

Latauslaite voidaan asentaa omakotitaloihin tai taloyhtiöihin. Taloyhtiöihin asennettaessa asukkaan tulee aina hankkia lupa taloyhtiöltä laitteen asennusta varten. Latauslaite sisältäen asennuksen on auton lisävaruste ja sen arvo lisätään auton verotusarvoon.

Saat lisätietoja latausasemista aluepäälliköiltämme!

Jos auton tekninen vika tai vahinko keskeyttää matkasi, on nopea apu tarpeen. Järvileasingin yhdessä Redgo kanssa toteuttama Järvileasing tiepalvelu numerossa 020 730 3219 auttaa sinua löytämään ratkaisun matkan jatkumiseksi 24/7. Mikäli jostain syystä et saa puhelimitse yhteyttä, suosittelemme kokeilemaan nettilinkin kautta: REDGO Hinaus- ja tiepalvelut

Lähes jokaisella automerkillä on myös takuuajaksi tai huollosta huoltoon -ajatuksella tarjolla liikkumisturva tai muu vastaava palvelu. Nämä palvelut ovat merkkikohtaisia ja niiden sisällöt vaihtelevat. Jos ajoneuvosi jättää sinut tielle teknisen ongelman takia, liikkumisturvaan sisältyy usein veloitukseton hinauspalvelu, mahdollisesti jopa sijaisauto ja hotelliyöpyminen. Merkkikohtaisesta liikkumisturvastasi löydät lisää tietoa joko hansikaslokerosta, aurinkolipasta tai ajoneuvon oviaukkoon liimatusta tarrasta

Onnettomuuksia tapahtuu ja vahinkoja sattuu, vaikka olisimme kuinka varovaisia. Jos jokin menee vikaan, voit kääntyä yhteistyökumppanimme InCarin puoleen oli viikonpäivä tai vuorokaudenaika mikä tahansa.

Jos vahingossa on mukana toinen osapuoli, pyri täyttämään vahinkoilmoitus jo tapahtumapaikalla ja pyydä toista osapuolta allekirjoittamaan ilmoitus. Pyydä myös mahdollisten todistajien yhteystiedot. Toimita vahinkoilmoitus suoraan omaan vakuutusyhtiöösi.

Vaurioista syntyvä omavastuuosuus osoitetaan palvelun käyttäjälle.

Tarkemman ohjeistuksen saat InCar 24/7 vahinkoneuvonnasta numerosta 0300 247 247 ja InCarin verkkosivulta.

Mikäli sinulla on Järvivakuutus, johon on otettu keskeytysturva ja sijaisauto, sinun tulee olla yhteydessä asiakaspalveluumme auton varausta koskien.

Kun otat leasingauton kauttamme, tarjoamme sinulle kilpailukykyiseen hintaan kattavan Järvivakuutuksen. Järvivakuutus sisältää aina liikenne- ja kaskovakuutukset sekä autopalvelu-, hirvivahinko-, ilkivalta-, palo-, varkaus- ja lasivakuutukset.

Järvileasing täysvakuutukseemme sovelletaan OP Pohjolan kaskon ehtoja, joihin voit tutustua tarkemmin Pohjolan nettisivuilla.

Leasingauton vuokralleottaja vastaa autoon kohdistuvista veroista ja muista maksuista, kuten vuotuisesta ajoneuvoverosta ja mahdollisesta käyttövoimaverosta. Leasingauton käyttäjän vastuulla on myös katsastaa auto lain edellyttämin määräajoin. Voit tutustua lain määrittämiin katsastusaikoihin esimerkiksi Liikenne- ja viestintäviraston Traficom-sivustolla

Vinkkejä sujuvaan ajoon - Järvileasing

Vinkkejä sujuvaan ajoon

  • Älä kiirehdi liikenteessä. Kun ajat liikennevirran mukana nopeusrajoitusten mukaan, riskit vähenevät turhia ohituksia vältellen.
  • Tarkista, että ajoneuvosi valot ovat aina kunnossa ja puhtaina.
  • Varmista lasinpesunesteen riittävä määrä ja tarkista myös tuulilasinpyyhkijöiden kunto säännöllisesti.
  • Renkaiden ilmanpaineet ja öljyt kannattaa tarkistaa sopivin väliajoin, etenkin ennen pidempää matkaa.
  • Älä hyppää rattiin väsyneenä.
  • Muista pitää turvalaitteet kiinni aina ajaessasi.
  • Kunnioita turvavälejä!
  • Varaa aikaa matkaasi sääolosuhteiden mukaan.