Yksityisleasing

Järvi Yksityisleasing on vaivaton ja riskitön vaihtoehto uuden mönkijän tai muun liikennekäyttöön rekisteröitävän laitteen hankintaan – ei huolta jäännösarvosta.

Mönkijä kannattaa liisata

Etenkin traktorimönkijän hankintaan leasing on fiksu valinta! Leasingillä hankkiessa ei tarvitse murehtia sopimuskauden jälkeen laitteen hyvityshinnasta tai kuka ottaa laitteen vaihdossa vastaan. Traktorimönkijä tulee useimmiten nuorisokäyttöön ja tarve onkin yleensä noin 2-3 vuodeksi.

Mönkijät

Tankomönkijöitä on moneen lähtöön, niin työ kun huvikäyttöön.

Kotiin ja mökille valitaan yleensä 500-600 kuutioinen mönkijä, joka riittääkin oikein hyvin pihatöihin. Vastaavasti raskaammassa maastoajossa kannattaa valita hieman järeämpi mönkijä. Maastoajossa isommalla pyöräkoolla pääsee liikkumaan vaikeammissa paikoissa mutta vastaavasti suurempi pyöräkoko vaatii enemmän tehoa.

Lisävarusteita mönkijöihin on kattavasti, yleisimpinä näistä puskulevy ja vinssi, myös kahvanlämmittimet ja telasarja ovat mukavat talvella lumia auraillessa.               

Traktorimönkijät

Rinnakkain istuttavat traktorimönkijät ovat suosittuja etenkin nuorison keskuudessa. Hytillinen traktorimönkijä on turvallinen sekä matkustamisen mukavuus on eritasolla lämpöhytin ansiosta verrattuna tankomönkijään. Traktorimönkijää saa ajaa jo 15- vuoden iässä kunhan suorittaa ajoneuvoluokan mukaisen T-kortin.

Myös traktorimönkijöihin on saatavissa varsin laaja valikoima lisävarusteita, kuten esimerkiksi puskulevy, ruohonleikkuri, tielana, hiekoitin ja peräkärryt.

Yksityisleasing-asiakkaana käytät, ylläpidät ja palautat – Helppoa!