Kuljettajalle - Järvileasing

Yksityisleasing – autoa ei tarvitse ostaa omaksi!

Yksityisleasingin kysyntä kasvaa kovaa vauhtia.

Uuteen autoon investoiminen arveluttaa yleisesti kallistuneen hintatason myötä. Kuitenkaan ei haluta tinkiä autoilun turvallisuudesta ja mukavuudesta, Järven  yksityisleasing tuotepäälliköksi siirtynyt Mika Lehikoinen kertoo. Uuden toimenkuvan myötä rakentuu tuoteperhe yksityisleasingin parissa, joka yritysleasingin ohella laajentaa Järvi konsernin jalansijaa vahvana ja monipuolisena leasingtoimijana.

Järvi Leasingin vahvuutena yksityisleasing-tarjoajana on ehdottomasti se, että olemme merkkiriippumaton toimittaja, jonka kautta onnistuu kaikkien uusien automerkkien ja mallien liisaaminen. Asiakkaan tarpeiden mukaisesti valitaan sopiva vaihtoehto kolmesta tuotepaketista; Järvi Yksityisleasing, Järvi Yksityisleasing Plus tai Järvi Yksityisleasing Super halutuilla huoltopaketeilla ja lisäpalveluilla.

Uskomme yksityisleasingin olevan tulevaisuudessa entistäkin suositumpi keino hankkia ajoneuvo käyttöön omistamisen sijaan. Kun käsirahaa ei tarvita, voi sen sijoittaa muuhun mukavaan kuten vaikkapa lomailuun!

Miksi yksityisleasing on hyvä juttu?

  • Uusi auto kiinteällä kuukausierällä
  • Ei käsirahaa tai riskejä
  • Ei yllättäviä kuluja
  • Helppo ja riskitön

Lue lisää tuotepaketeista ja pyydä yksityisleasingtarjousta!

”Käytä käsiraha auton sijaan vaikkapa lomailuun!”

Yksityisleasing tuotepäällikkö Mika Lehikoinen vinkkaa.

Lue myös