Kuljettajalle - Järvileasing

Yksityisleasing – autoa ei tarvitse ostaa omaksi!

Yksityisleasingin kysyntä kasvaa kovaa vauhtia.

Uuteen autoon investoiminen arveluttaa yleisesti kallistuneen hintatason myötä. Kuitenkaan ei haluta tinkiä autoilun turvallisuudesta ja mukavuudesta, Järven  yksityisleasing tuotepäälliköksi siirtynyt Mika Lehikoinen kertoo. Uuden toimenkuvan myötä rakentuu tuoteperhe yksityisleasingin parissa, joka yritysleasingin ohella laajentaa Järvi konsernin jalansijaa vahvana ja monipuolisena leasingtoimijana.

Järvi Leasingin vahvuutena yksityisleasing-tarjoajana on ehdottomasti se, että olemme merkkiriippumaton toimittaja, jonka kautta onnistuu kaikkien uusien automerkkien ja mallien liisaaminen. Asiakkaan tarpeiden mukaisesti valitaan sopiva vaihtoehto kolmesta tuotepaketista; Järvi Yksityisleasing, Järvi Yksityisleasing Plus tai Järvi Yksityisleasing Super halutuilla huoltopaketeilla ja lisäpalveluilla.

Uskomme yksityisleasingin olevan tulevaisuudessa entistäkin suositumpi keino hankkia ajoneuvo käyttöön omistamisen sijaan. Kun käsirahaa ei tarvita, voi sen sijoittaa muuhun mukavaan kuten vaikkapa lomailuun!

Miksi yksityisleasing on hyvä juttu?

  • Uusi auto kiinteällä kuukausierällä
  • Ei käsirahaa tai riskejä
  • Ei yllättäviä kuluja
  • Helppo ja riskitön

Lue lisää tuotepaketeista ja pyydä yksityisleasingtarjousta!

”Käytä käsiraha auton sijaan vaikkapa lomailuun!”

Yksityisleasing tuotepäällikkö Mika Lehikoinen vinkkaa.

Lue myös

Vuoden auto -tittelin voittanut MG 4 Järvileasingilta

Vuoden auto -tittelin voittanut MG 4 Järvileasingilta

Kiinalaisomisteisella MG:llä ei ole virallista maahantuojaa. Autot rekisteröidään virallisella maahantuojalla Ruotsissa ja laivataan sen jälkeen Suomeen. MG, omaa sukua Morris...

Lue lisää
Järvileasing mukana Maxpo 2023 -messuilla

Järvileasing mukana Maxpo 2023 -messuilla

Suomen suurimmat koneet ovat paikalla – tule sinäkin Olemme mukana alan tärkeimmässä tapahtumassa ja toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi osastollemme B24!...

Lue lisää