Kone- ja laiteleasing helpottaa kirjanpitoa!

Kone- ja laiteleasing on tärkeä osa Järvileasingin liiketoimintaa

Kone- ja laiteleasing on tärkeä osa myös Järvileasing Oy:n liiketoimintaa.

Myyntijohtaja Vesa Eskonheimo kehottaa yrityksiä pitämään huolta ydinliiketoiminnasta, varsinkin tässä maailmantilanteessa. Leasingratkaisu antaa mahdollisuuden hallinnoida kassaa järkevällä tavalla. Yrityksethän valitsevat leasingrahoituksen yleensä, koska se nopea ja helppo hankkia sekä kirjapidollisesti järkevää. Etuina on mm. se, että leasing on taseen ulkopuolinen erä, joka parantaa omavaraisuutta sekä leasingvuokra on täysin verovähennyskelpoinen kulu.

Meillä on vankka usko kaikista tulevista haasteista huolimatta, että tästä vuodesta yhdessä asiakkaiden kanssa tehdään hyvä vuosi, Eskonheimo toteaa.

Järvileasing on monipuolinen leasingyhtiö, joka auttaa yrityksiä kaikissa hankinnoissa. Kaikki löytyy saman katon alta autot, koneet, laitteet tai vaikkapa yksityisleasing-kuluttajille.

Pirkanmaan aluepäällikkö Kirsi Ala-Paavola tunnistaa kone-ja laitepuolen haasteet.

Yritysmaailmassa luodaan lyhyen ja vähän pidemmänkin aikavälin suunnitelmia. Usein myös laskelmoidaan ja budjetoidaan. Oman haasteensa tänä vuonna oikeastaan kaikkeen suunnitteluun luo alati muuttuvat olosuhteet. Riesanamme on sota, sähkönhinta ja inflaatio. Polttoainekustannuksista puhumattakaan. Ja sitten vielä ne korotkin!

On joskus tuumailtu, että jos on uskonto kouluarvosanoilla 10 ja matematiikka 4, on käsissä ainekset onnistumiseen vai sittenkin epäonnistumiseen. Niin tai näin, vahvasta uskosta ei koskaan liene haittaakaan.

Elämme haastavia aikoja. Meillä leasingyhtiössä olemme näiden samojen asioiden äärellä. Yhdessä yritämme löytää ratkaisut, millaiseen kokonaisuuteen rahoitus tällä markkinahetkellä kannattaa yrityksen sitoa. Miten voimme varautua tulevaan? Millä konsteilla voimme lisätä yrityksen kannattavuutta ja parantaa kilpailukykyä?

Oli sitten kyseessä vaikka ruohonleikkuri tai leikkuupuimuri, moottorisaha tai harvesteri, sähkökottikärry tai dumpperi, olemme täällä teitä varten! Lasketaan yhdessä juuri teidän yrityksellenne sopiva ratkaisu!

Täällä ollaan, teitä varten! Järvi liisaa kaiken!

Miksi koneleasing kannattaa?

  • Leasinginvestointi ei rasita yrityksesi tasetta
  • Kiinteät kuukausivuokrat helpottavat budjetointia
  • Leasingvuokra on verovähennyskelpoinen kulu
  • Ei käsirahaa tai riskejä
  • Helppo ja riskitön

”Se on joustava ja riskitön keino rahoittaa yrityksesi tarvitsemat työvälineet.”

Kirsi Ala-Paavola tuntee kone- ja laiteleasingin ja auttaa hankinnoissa!

Lue myös