Järvileasing toimitti Kotekman Oy:lle seitsemän tuotantoautoa

Järvileasing toimitti Kotekman Oy:lle seitsemän Ford Transit Custom -pakettiautoa avaimet käteen -periaatteella.

Kotekman Oy on vuonna 1987 perustettu teräsrakenteita ja koneasennuksia toteuttava yritys, joka palvelee teollisuuslaitoksia sekä rakennustyömaita koko Suomen alueella.

Järvileasing toimitti Kotekmanille seitsemän uutta Ford Transit Custom -pakettiautoa. Autot varustettiin ja teipattiin asiakkaan toiveiden mukaisesti ja toimitettiin Kotkaan avaimet käteen -periaatteella täysin varusteltuina. Näin asiakas säästi aikaa, vaivaa ja rahaa uutta hyötyajoneuvokalustoa hankkiessaan. Ensimmäiset autot otti vastaan projektipäällikkö Miika Kananen.

Järvileasingillä on vankka osaaminen hyötyajoneuvojen suunnittelussa yhteistyössä johtavien toimittajien kanssa. Toimitamme haastavimmatkin projektit avaimet-käteen -periaatteella.

Lue myös

VIMPPA-REMPPA OY

VIMPPA-REMPPA OY

Vimppa-Remppa Oy:n työnjohtaja Jouni Jompero vastaanotti huhtikuussa Holzprofi PM180/5 listahöylän. Luovutustilaisuudessa oli mukana myös Järvileasingin Janne Heikkilä.

Lue lisää
VISURI & PAAVOLA OY

VISURI & PAAVOLA OY

Visuri & Paavola Oy:n toimitusjohtaja Marko Paavola vastaanotti kuun alussa upouuden Transit Customin Ylivieskan Wetteriltä. Luovutustilaisuudessa oli mukana myös Järvileasingin Jukka Kumpulainen.

Lue lisää