Järvileasing toimitti Kotekman Oy:lle seitsemän tuotantoautoa

Järvileasing toimitti Kotekman Oy:lle seitsemän Ford Transit Custom -pakettiautoa avaimet käteen -periaatteella.

Kotekman Oy on vuonna 1987 perustettu teräsrakenteita ja koneasennuksia toteuttava yritys, joka palvelee teollisuuslaitoksia sekä rakennustyömaita koko Suomen alueella.

Järvileasing toimitti Kotekmanille seitsemän uutta Ford Transit Custom -pakettiautoa. Autot varustettiin ja teipattiin asiakkaan toiveiden mukaisesti ja toimitettiin Kotkaan avaimet käteen -periaatteella täysin varusteltuina. Näin asiakas säästi aikaa, vaivaa ja rahaa uutta hyötyajoneuvokalustoa hankkiessaan. Ensimmäiset autot otti vastaan projektipäällikkö Miika Kananen.

Järvileasingillä on vankka osaaminen hyötyajoneuvojen suunnittelussa yhteistyössä johtavien toimittajien kanssa. Toimitamme haastavimmatkin projektit avaimet-käteen -periaatteella.

Lue myös

HMP Monipalvelu Oy kokee leasingrahoituksen järkeväksi

HMP Monipalvelu Oy kokee leasingrahoituksen järkeväksi

Pirkanmaalla toimiva ja asiakkaitaan koko Suomessa palveleva HMP Monipalvelu Oy:n palvelut kattavat monipuoliset tutkimus-, pesu- ja avaustyöt, jos putkistossa tai...

Lue lisää
Talosäätö Oy:lle luovutettiin 2 kpl täyssähköista citymaasturia

Talosäätö Oy:lle luovutettiin 2 kpl täyssähköista citymaasturia

Talosäätö Oy on Itä-Suomen alueella toimiva kiinteistöjen tekniseen kunnossapitoon suuntautunut yritys. ”Huollamme, korjaamme ja asennamme automaatiolaitteita, sähkölaitteita, kameravalvonta-, rikosilmoitus ja...

Lue lisää