VIMPPA-REMPPA OY

VIMPPA-REMPPA OY

”Haluamme lämpimästi suositella Järvileasing Oy:tä kaikille pienyrityksille, jotka tarvitsevat leasingpalveluita. Yrityksemme, Vimppa-Remppa Oy, on saanut nauttia erinomaisesta yhteistyöstä Järvileasingin kanssa, erityisesti Janne Heikkilän reippaan ja lupaavan otteen ansiosta.

Leasing on ollut merkittävä osa liiketoimintaamme, ja Järvileasingin tarjoama ratkaisu on osoittautunut erittäin hyödylliseksi pienelle yrityksellemme. Heidän joustavuutensa ja ymmärryksensä pienyritysten tarpeista ovat olleet korvaamattomia etuja, etenkin tilanteissa, joissa perinteiset pankit eivät ole olleet avuliaita.

Arvostamme erityisesti sitä, että Järvileasing pitää meidät ajan tasalla säännöllisillä kuukausittaisilla kirjeillä, mikä antaa meille turvallisen tunteen ja osoittaa, että he todella välittävät asiakkaistaan.

Olemme ilolla suositelleet Järvileasingia myös muille yrittäjille. Kiitos erinomaisesta palvelusta!”

Kuvassa vasemmalla Järvileasingin Janne Heikkilä ja oikealla Vimppa-Rempan työnjohtaja Jouni Jompero

Saimme kunnian luovuttaa huhtikuussa Vimppa-Remppa Oy:n työkaluvalikoimaan uuden vahvistuksen, kun he ottivat käyttöönsä leasingillä Holzprofi PM180/5 listahöylän. Tämä huippuluokan höylä tarjoaa ammattilaisille tarkkuutta ja tehokkuutta puun käsittelyyn. Sen monipuolisuus ja innovatiiviset ominaisuudet tekevät siitä arvokkaan työkalun päivittäiseen toimintaan.

Jo aiemmin, tammikuussa, Vimppa-Remppa Oy laajensi työkaluvalikoimaansa hankkimalla Holzprofi SBW-6300H vannesahan. Tämä vankka ja tehokas vannesaha on suunniteltu tarjoamaan huippuluokan suorituskykyä ja tarkkuutta vaativissa puunleikkaustehtävissä. Sen kestävä rakenne ja edistyksellinen teknologia tekevät siitä luotettavan kumppanin kaikenlaisissa puusepän töissä.

Vimppa-Remppa Oy on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisia palveluita ja tuotteita asiakkailleen, ja nämä uudet työkalut ovat osa tätä sitoutumista. He ovat valmiita astumaan rohkeasti eteenpäin ja investoimaan laadukkaisiin työkaluihin, jotka parantavat työn laatua ja tehokkuutta., mikä ​​tuo lisäarvoa asiakkaiden projekteihin.

Kuvassa Jouni ja Vimppa-Rempan uusi Holzprofi PM180/5 listahöylä


Jouni on rakennusalalla yli kolmen vuosikymmenen kokemuksella varustettu ammattilainen. Hänen osaamisensa kattaa monipuolisesti rakentamisen, korjausrakentamisen, remontoinnin, piharakentamisen ja laivojen sisustusrakentamisen. Yrityksen toiminta on kehittynyt, ja nykyään Vimppa-Remppa keskittyy tarjoamaan laadukasta kotimaista puutyötä.

Vimppa-Rempan pajalta löytyvät huippuluokan CNC-puuntyöstökoneet sekä suuri saha, jotka mahdollistavat monipuolisten projektien toteuttamisen. Yrityksen toiminta perustuu vahvasti asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin ja toiveisiin, ja he ovat valmiita toteuttamaan räätälöityjä projekteja asiakkaan mieltymysten mukaisesti. Yhteistyömahdollisuudet ovat laajat, ja Vimppa-Remppa rohkaisee asiakkaitaan luovaan yhteistyöhön, missä vain mielikuvitus on rajana.

Tutustu tarkemmin Vimppa-Remppa Oy:n tarjoamiin palveluihin ja ota yhteyttä heihin osoitteessa www.vimpparempp.fi.

Lue myös

Maailman autot ulottuvillasi

Maailman autot ulottuvillasi

Maailman autot ulottuvillasi: Tuontiautojen edut autotalomme ja leasingyhtiömme asiakkaille

Lue lisää
VISURI & PAAVOLA OY

VISURI & PAAVOLA OY

Visuri & Paavola Oy:n toimitusjohtaja Marko Paavola vastaanotti kuun alussa upouuden Transit Customin Ylivieskan Wetteriltä. Luovutustilaisuudessa oli mukana myös Järvileasingin Jukka Kumpulainen.

Lue lisää