Sähköauton leasing – kustannukset ja hyödyt

Mitä sähköauton leasing tarkoittaa?

Sähköauton leasing on yrityksille suunnattu palvelu, jossa yritys vuokraa sähköauton käyttöönsä määräajaksi. Leasing-sopimuksen aikana yritys maksaa kiinteää kuukausivuokraa, joka kattaa auton käytön ja usein myös huollot ja muut kulut. Leasingin avulla yritys voi hyödyntää sähköautoa ilman suuria alkuinvestointeja tai omistamiseen liittyviä riskejä.

Leasing-sopimuksen päätyttyä auto palautetaan leasing-yhtiölle, ja yritys voi halutessaan solmia uuden sopimuksen ja päivittää kalustonsa. Tämä tekee leasingista joustavan ja kustannustehokkaan ratkaisun yrityksille, jotka haluavat pysyä teknologian kehityksen kärjessä ilman suuria pääomakustannuksia.

Sähköauton leasingin kustannukset

Leasingin kustannukset koostuvat pääasiassa kuukausivuokrasta, joka määräytyy auton arvon, sopimuskauden pituuden ja ajokilometrien mukaan. Kuukausivuokraan voi sisältyä myös huolto- ja korjauskulut, vakuutukset sekä mahdolliset lisäpalvelut, kuten tiepalvelu ja rengaspalvelut. Tämä tekee kustannusten ennakoinnista helppoa ja selkeää.

Yrityksille leasing tarjoaa myös verotuksellisia etuja. Leasing-maksut voidaan vähentää verotuksessa, mikä parantaa yrityksen kassavirtaa. Lisäksi leasing ei rasita yrityksen tasetta samalla tavalla kuin auton ostaminen, mikä voi parantaa yrityksen taloudellista joustavuutta ja mahdollisuuksia investoida muihin liiketoiminnan osa-alueisiin.

Sähköauton leasingin hyödyt

Sähköauton leasing tarjoaa monia etuja yrityksille. Ensinnäkin, se mahdollistaa uusimman teknologian hyödyntämisen ilman suuria alkuinvestointeja. Sähköautot ovat ympäristöystävällisiä ja niiden käyttökustannukset ovat usein alhaisemmat kuin perinteisten polttomoottoriautojen, mikä voi tuoda merkittäviä säästöjä pitkällä aikavälillä.

Leasingin avulla yritys voi myös hallita kalustonsa joustavasti. Sopimuskauden päättyessä auto voidaan palauttaa ja tilalle voidaan hankkia uusi, tarpeisiin paremmin sopiva ajoneuvo. Tämä on erityisen hyödyllistä yrityksille, joiden ajoneuvotarpeet voivat muuttua nopeasti.

Järvileasingin tarjoamat leasing-sopimukset

Me Järvileasingilla tarjoamme useita erilaisia leasing-sopimuksia, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisten yritysten tarpeisiin. Järvi Rahoitusleasing on perinteinen leasing-sopimus, jossa yritys maksaa kiinteää kuukausivuokraa ja vastaa auton jäännösarvosta sopimuskauden päättyessä. Tämä sopimus on hyvä valinta yrityksille, jotka haluavat ennakoitavuutta ja selkeyttä kustannuksiinsa.

Järvi Optimileasing on joustavampi vaihtoehto, joka sisältää ennalta määritellyn huoltobudjetin ja mahdollisuuden muuttaa ajokilometrejä sopimuskauden aikana. Tämä sopimus sopii erityisesti yrityksille, joiden ajomäärät voivat vaihdella. Järvi Optimileasing Plus puolestaan tarjoaa kaikki Optimileasingin edut, mutta sisältää myös laajemmat palvelut, kuten rengaspalvelut ja teknisen tuen.

Yhteenveto

Sähköauton leasing on kustannustehokas ja joustava ratkaisu yrityksille, jotka haluavat hyödyntää uusinta teknologiaa ilman suuria alkuinvestointeja. Leasingin avulla yritys voi hallita kalustonsa joustavasti ja ennakoitavasti, mikä parantaa taloudellista joustavuutta ja mahdollisuuksia investoida muihin liiketoiminnan osa-alueisiin.

Me Järvileasingilla tarjoamme monipuolisia leasing-sopimuksia, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisten yritysten tarpeisiin. Ota yhteyttä ja löydä juuri sinun yrityksellesi sopiva leasing-ratkaisu!

Lue myös