Järvileasing on paikallinen

Kotimainen ja yksityisessä omistuksessa oleva Järvileasing on palvellut yrityksiä kaikkialla Suomessa vuodesta 2016 lähtien. Asiakaspalveluverkostomme kattaa lähes koko maan, ja vahvistamme sitä jatkuvasti voidaksemme taata jokaiselle asiakkaallemme yksilöllisen ja joustavan palvelun

Paikalliset yhteyshenkilömme tuntevat oman seutunsa pienet ja suuret yritykset sekä niiden toimintaympäristön. 

Asiakkaiden ymmärtäminen on mahdollistanut nopean kasvun

Järvileasing on kasvanut nopeasti merkittäväksi toimijaksi Suomen leasingmarkkinoilla. Tämän on mahdollistanut ketterä ja kustannustehokas toimintatapa sekä kykymme ymmärtää asiakkaiden tarpeita.

Leasingmarkkinat muuttuvat ja kasvavat juuri nyt voimakkaasti. Autojen lisäksi leasingkohteina ovat yhä useammin erilaiset tuotantokoneet ja -välineet. Periaatteena on, että niin kauan kuin hankittavalla kohteella on vakuusarvoa, se on mahdollista lähes aina hankkia leasingsopimuksella.

Vuosi 2021 tulee olemaan merkittävässä roolissa kasvupolullamme.

Autotalo Järvi -konsernin kokonaisliikevaihto oli vuonna 2020 noin 70 miljoonaa euroa, josta Järvileasingin osuus oli noin 53 miljoonaa euroa. Panostamme edelleen vahvaan kasvuun ja vuonna 2021 odotamme Järvileasingin liikevaihdon saavuttavan 65 miljoonaan euron rajan. Tavoiteidemme saavuttamiseksi panostamme henkilökunnan hyvinvointiin ja tulemme uusimaan mm. toiminnanohjaus- ja CRM järjestelmämme, kyetäksemme entistä parempaan tehokkuuteen ja ennen kaikkea palvelemaan asiakkaita paremmin, olemme Teitä varten !

Tutustu leasingpalveluidemme valikoimaan tai ota yhteyttä. Mietitään yhdessä, millaiset yritysautoilun ja leasingin ratkaisut sopivat parhaiten sinun ja yrityksesi tarpeisiin!

 Järvileasingin uudet toimitilat Porvoon keskustassa

 

Asiakkaamme hankkivat Järvileasingin kautta henkilö- ja pakettiautojen lisäksi lähes kaikkia muitakin toiminnassaan tarvitsemiaan koneita ja laitteita. Tarjoamme kaikkea sähköpyöristä henkilö- ja pakettiautoihin, kuorma-autoista metsä- ja kaivinkoneisiin ja ICT-ratkaisuista erilaisiin liikunta-alan ratkaisuihin.

Tutustu myös asiakkaidemme tarinoihin siitä, mitä he ovat liisanneet ja kuinka liisaminen on auttanut heitä kehittämään liiketoimintaansa.