Järvileasing on paikallinen

Kotimainen ja yksityisessä omistuksessa oleva Järvileasing on palvellut yrityksiä kaikkialla Suomessa vuodesta 2016 lähtien. Asiakaspalveluverkostomme kattaa lähes koko maan, ja vahvistamme sitä jatkuvasti voidaksemme taata jokaiselle asiakkaallemme yksilöllisen ja joustavan palvelun

Paikalliset yhteyshenkilömme tuntevat oman seutunsa pienet ja suuret yritykset sekä niiden toimintaympäristön. 

Asiakkaiden ymmärtäminen on mahdollistanut nopean kasvun

Järvileasing on kasvanut nopeasti merkittäväksi toimijaksi Suomen leasingmarkkinoilla. Tämän on mahdollistanut ketterä ja kustannustehokas toimintatapa sekä kykymme ymmärtää asiakkaiden tarpeita.

Leasingmarkkinat muuttuvat ja kasvavat juuri nyt voimakkaasti. Autojen lisäksi leasingkohteina ovat yhä useammin esimerkiksi erilaiset tuotantokoneet ja -välineet. Meidän toimintamme periaatteena on, että niin kauan kuin hankittavalla kohteella on vakuusarvoa, se on mahdollista lähes aina hankkia leasingsopimuksella.

Panostusta kasvuun myös vuonna 2020

Autotalo Järvi -konsernin kokonaisliikevaihto oli vuonna 2019 noin 70 miljoonaa euroa, josta Järvileasingin osuus oli noin 45 miljoonaa euroa. Panostamme edelleen vahvaan kasvuun ja vuonna 2020 odotamme Järvileasingin liikevaihdon saavuttavan 70 miljoonaan euron rajan.

Tutustu leasingpalveluidemme valikoimaan tai ota yhteyttä. Mietitään yhdessä, millaiset yritysautoilun ja leasingin ratkaisut sopivat parhaiten sinun ja yrityksesi tarpeisiin!

 Järvileasingin toimitusjohtaja Markku Peltoniemi.

 

"Asiakkaamme hankkivat Järvileasingin kautta henkilö- ja pakettiautojen lisäksi lähes kaikkia muitakin toiminnassaan tarvitsemiaan koneita ja laitteita. Tarjoamme kaikkea sähköpyöristä henkilö- ja pakettiautoihin, kuorma-autoista metsä- ja kaivinkoneisiin ja ICT-ratkaisuista erilaisiin liikunta-alan ratkaisuihin”, sanoo Järvileasingin toimitusjohtaja Markku Peltoniemi. 

Tutustu myös asiakkaidemme tarinoihin siitä, mitä he ovat liisanneet ja kuinka liisaminen on auttanut heitä kehittämään liiketoimintaansa.