Mitä leasing tarkoittaa?

Yksinkertaisesti sanottuna leasing on rahoittamista, jota voi pitää myös pitkäaikaisena vuokraamisena. Leasing kasvaa voimakkaasti, sillä omistamiselle etsitään jatkuvasti enemmän vaihtoehtoja.

Leasingin puolesta puhuu jo sen vaikutus yrityksen tunnuslukuihin. Ennen kaikkea siinä kuitenkin usein houkuttaa sen helppous, vaivattomuus ja ennakoitavuus. Leasingissä ulkoistat esimerkiksi autoasioihin liittyvät tarpeesi meille. Näin voit minimoida ajan, jonka sinä ja henkilökuntasi käytätte autokantasi hallintaan.

Leasing tarkoittaa sinulle sitä, että me kartoitamme kaikki yrityksesi autoiluun tai muuhun tarvitsemaasi leasingpalveluun liittyvät tarpeet ja etsimme sinulle parhaan mahdollisen vaihtoehdon. Sillä aikaa sinä voit keskittyä oman liiketoimintasi kannalta tärkeämpiin asioihin.

 

Miksi leasing?

 

Kuten sanottu, tärkeimpiä syitä valita leasing ovat yleensä sen vaivattomuus, helppous ja huolettomuus - sekä tietysti leasingin positiivinen vaikutus yrityksen tunnuslukuihin.

 

 • Autoleasing

  Positiivinen vaikutus yrityksen tunnuslukuihin

  Toisin kuin esimerkiksi pankkilaina, leasing ei näy velkana yrityksesi taseessa. Näin leasing auttaa perinteiseen lainarahoitukseen verrattuna parantamaan useita yrityksen tilinpäätökseen laskettavat tunnuslukuja, kuten esimerkiksi omavaraisuusastetta.

  Koska leasing ei rasita yrityksen tasetta vaan liisauksen kohde toimii rahoituksen vakuutena, säästät yrityksesi vakuuksia muuhun käyttöön ja voit kohdistaa yrityksen omat varat ydinliiketoimintaasi. 

  Lue lisää taloushyödyistä
 • leasing hallinnointi ja suunnittelu

  Keskitetty hallinnointi ja suunnittelu

  Kun autoasiasi ovat levällään monessa paikassa, niiden hallinnointi on hankalaa. Leasingin avulla keskität autoasioidesi hallinnoinnin ja suunnittelun, ja saat kaikki autoiluun liittyvät kulut yhdellä laskulla kerran kuukaudessa. Näin autoasioiden budjetointi ja hallinnointi on helppoa ja sujuvaa.

  Kanssamme asiointi on helppoa. Saat meiltä oman yhteyshenkilön, joka tuntee tarpeesi ja hoitaa kaikki yrityksesi autoasiat puolestasi – sinä voit keskittyä oleelliseen!

  Tutustu leasingin hyötyihin
 • leasing joustaa tilanteesi mukaan

  Joustaa tilanteesi mukaan

  Tilanteet muuttuvat ja elämä tuo eteen yllätyksiä. Se on tuttua meille kaikille. Järvileasingiltä löydät tuotteet, jotka joustavat tarpeesi mukaan.

  Esimerkiksi Järvi Optimileasing on joustava palvelu, joka elää tarpeesi mukaan. Henkilökuntamme on aina valmiina vastaamaan kysymyksiisi ja etsimään yhdessä kanssasi ratkaisua juuri sinun tilanteeseesi.

  Tutustu referensseihin

Leasingin edut

 • Ei huolta auton jälleenmyyntiarvosta
 • Valmiiksi budjetoidut määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset
 • Toiveidesi ja tarpeidesi mukainen auto lisävarusteineen
 • Asiantuntijat apunasi aina leasingsopimuksen päättymiseen asti
 • Kiinteä kuukausihinta
 • Leasingauto ei rasita yrityksesi tasetta

Näin se toimii

 1. Valitse liisattava kohde ikoni
  Valitse liisattava kohde

 2. Tee sopimus ikoni
  Tee sopimus

 3. Nauti ikoni
  Nauti

Leasingpalvelumme

Tarjoamme yrityksellesi monipuoliset ja laajamittaiset leasingpalvelut, räätälöiden palvelumme aina juuri sinun tarpeisiisi. Tarvittaessa pystymme hankkimaan sinulle leasingkäyttöön koneita ja laitteita myös ulkomailta.

Saat meiltä oman yhteyshenkilösi, joka tuntee juuri sinun tarpeesi ja hoitaa kaikki yrityksesi auto- ja leasingasiat puolestasi – sinä voit keskittyä oleelliseen!

Tutustu palveluihimme

Mitä kaikkea voi liisata?

 

Autoleasing on kenties tunnetuin leasingmuoto, mutta leasingin avulla voit tehdä lähes mitä tahansa kone- ja laitehankintoja.

Esimerkiksi koneiden osalta leasing on usein erittäin järkevä vaihtoehto, sillä niiden hankintahinta on usein kallis ja sitoo paljon pääomaa. Leasingin avulla vapautat nämä pääomat tuottavampaan käyttöön! Leasing onkin toimiva ratkaisu lähes minkä tahansa laitteen tai koneen hankkimiseen yrityksesi tarpeisiin. Periaatteemme Järvileasingillä on, että niin kauan kun liisattavalla tuotteella on vakuusarvoa, sen liisaaminen kauttamme on lähes aina mahdollista!

Voit liisata esimerkiksi

 • Ajoneuvoja ikoni Ajoneuvoja
 • Siirrettävät rakennukset ikoni Siirrettävät rakennukset
 • Tuotantolaitteita ikoni Tuotantolaitteita
 • Urakointikoneita ikoni Urakointikoneita
 • Kuljetus-kalustoa ikoni Kuljetus-kalustoa
 • Maa- ja metsä-talouskoneita ikoni Maa- ja metsä-talouskoneita
 • Liikunta-alan ratkaisuja ikoni Liikunta-alan ratkaisuja
 • Terveydenhuollon koneita ja laitteita ikoni Terveydenhuollon koneita ja laitteita

Tutustu asiakkaidemme tarinoihin siitä, mitä he ovat liisanneet ja kuinka leasing on auttanut heitä kehittämään liiketoimintaansa.

Tutustu referensseihin