Leasingpalvelut yrityksesi tarpeisiin

Hoidamme leasingasiasi puolestasi joustavasti ja luotettavasti. Räätälöimme palvelumme sinun ja yrityksesi tarpeisiin ja autamme sinua mielellämme kaikissa kysymyksissäsi.

Tutustu alta leasingpalveluidemme valikoimaan tai ota yhteyttä! Mietitään yhdessä, millaiset yritysautoilun ja leasingin ratkaisut sopivat sinulle parhaiten!

Järvi Optimileasing

Järvi Optimileasing tarjoaa joustavan rahoituksen sekä toivomasi huollot ja palvelut. Koko paketti budjetoidaan etukäteen koko sopimuskauden ajaksi.

Lisää Järvi Optimileasingistä
Järvi Optimileasing Plus

Järvi Optimileasing Plus on huoltoleasing-ratkaisumme. Maksat autostasi sovitun summan kuukaudessa, ja me hoidamme loput.

Lisää Järvi Optimileasing Plussasta
Rahoitusleasing

Rahoitusleasing on nykyaikainen vaihtoehto perinteiselle lainarahoitukselle. Se tarjoaa leasingpalvelun kiinteällä kuukausihinnalla.

Lisää Rahoitusleasingistä
Minileasing

Onko leasing tarpeesi lyhytaikainen, etkä tarvitse juuri tiettyä autoa? Minileasing on oikea vastaus nopeaan ja lyhytaikaiseen leasingtarpeeseen.

Lisää Minileasingistä
Kone- ja laiteleasing

Kone- ja laiteleasing on järkevä vaihtoehto etenkin kalliiden laitteiden ja koneiden kohdalla, sillä se vapauttaa pääomasi tuottavampaan käyttöön.

Lisää Kone- ja laiteleasingistä
Myynti ja takaisinvuokraus

Kun haluat siirtyä omistamisesta leasingiin, voit tehdä sen helposti ja vaivattomasti Sale and leasback -palvelumme avulla.

Lisää Sale and leasbackistä
Verolliset vaihtoautot

Verolliset vaihtoautomme ovat loistava vaihtoehto silloin, kun etsit hieman edullisempaa ja lyhytaikaisempaa leasingsopimusta.

Lisää Verollisista vaihtoautoistamme
Leasingsopimuksen siirto

Siirtoleasinglistalta löydät leasingautot, jotka on mahdollista siirtää nykyiseltä käyttäjältä uudelle yritykselle.

Lisää siirtoleasingistä