Yksilölliset leasingratkaisut yrityksille

Leasingratkaisujen monipuolisuus

Yrityksille suunnatut leasingratkaisut tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia, jotka voivat merkittävästi tehostaa liiketoimintaa. Leasing ei rajoitu pelkästään autoihin, vaan sen avulla voidaan hankkia myös erilaisia tuotantokoneita ja -välineitä. Tämä monipuolisuus tekee leasingista houkuttelevan vaihtoehdon erikokoisille yrityksille, jotka haluavat vapauttaa pääomaa tärkeämpiin liiketoimintoihin.

Leasingin avulla yritykset voivat välttää suuria kertaluonteisia investointeja ja sen sijaan maksaa käytöstä kuukausittain. Tämä helpottaa budjetointia ja mahdollistaa paremman kassavirran hallinnan. Lisäksi leasingin avulla yritykset voivat pysyä teknologian kehityksen kärjessä, sillä laitteet ja koneet voidaan päivittää säännöllisesti ilman suuria lisäkustannuksia.

Räätälöidyt sopimusmallit

Me Järvileasing Oy:ssä ymmärrämme, että jokaisella yrityksellä on omat erityistarpeensa. Siksi tarjoamme räätälöityjä leasingsopimusmalleja, jotka vastaavat juuri sinun yrityksesi vaatimuksia. Voit valita pelkän rahoituksen tai sopimuksen, joka sisältää myös huollot ja muut toivomasi palvelut. Tämä joustavuus takaa, että löydät aina parhaan mahdollisen ratkaisun yrityksesi tarpeisiin.

Esimerkiksi Järvi Optimileasing on joustavasti hinnoiteltu sopimus, joka sisältää ennalta räätälöidyn huoltobudjetin käyttötarpeidesi mukaan. Tämä sopimusmalli on erityisen hyödyllinen yrityksille, joille tarkka ajomäärä on hankalaa arvioida. Muutokset ovat mahdollisia, mikäli tilanteet yrityksessäsi muuttuvat sopimuskauden aikana.

Paikallinen asiakaspalvelu

Yksi suurimmista vahvuuksistamme on paikallinen asiakaspalveluverkostomme, joka kattaa lähes koko Suomen. Paikalliset yhteyshenkilömme tuntevat oman seutunsa yritykset ja niiden toimintaympäristön, mikä mahdollistaa yksilöllisen ja joustavan palvelun. Tämä paikallistuntemus on korvaamatonta, kun etsitään parhaita ratkaisuja yrityksesi tarpeisiin.

Paikalliset asiantuntijamme ovat aina valmiina auttamaan sinua kaikissa leasingiin liittyvissä kysymyksissä. Heidän avullaan voit olla varma, että saat juuri sinun yrityksellesi sopivimman ratkaisun, olipa kyseessä sitten autojen, koneiden tai muiden laitteiden leasing.

Leasingin taloudelliset hyödyt

Leasingin taloudelliset hyödyt ovat merkittävät. Ensinnäkin, leasingin avulla yritys voi vapauttaa pääomaa, joka muuten olisi sidottu kalliisiin investointeihin. Tämä pääoma voidaan käyttää tuottavampiin liiketoimintoihin, mikä parantaa yrityksen kokonaiskannattavuutta. Lisäksi leasingin avulla yritys voi välttää omistamiseen liittyvät riskit, kuten arvon alenemisen ja huoltokustannukset.

Leasingin avulla yritys voi myös parantaa taloudellisia tunnuslukujaan. Koska leasingkohteet eivät näy yrityksen taseessa, yrityksen omavaraisuusaste ja muut taloudelliset mittarit paranevat. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä, kun yritys hakee rahoitusta tai pyrkii parantamaan sijoittajien luottamusta.

Palvelumme

Järvileasing Oy tarjoaa monipuolisia leasingratkaisuja erikokoisten yritysten auto-, kone- ja laitehankintoihin. Meidän toimintamme periaatteena on, että niin kauan kuin hankittavalla kohteella on vakuusarvoa, se on mahdollista lähes aina hankkia leasingsopimuksella. Tavoitteenamme on vapauttaa yrityksen taseesta varallisuutta yritykselle tärkeämpiin liiketoimintoihin.

Leasingsopimusmalleistamme voit valita sinulle parhaiten sopivan, pelkästään rahoituksen tai sisältäen lisäksi huollot ja mahdollisesti toivomasi muut palvelut. Mikäli haluat lisätietoa huolettomasta ja asiantuntevasta leasing-palvelusta, ota yhteyttä. Meidän asiantunteva tiimimme on aina valmiina auttamaan sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun yrityksesi tarpeisiin.

Lue myös