Voimistelusali Porvoo Oy kiittelee Järvileasingin tehokkuutta

Leasing on alalla toimiva ratkaisu, sillä välineiden kustannukset ovat muuten korkeat.

Voimistelusali Porvoo Oy, liikuttaa lapsia ja aikuisia Porvoossa. Olemme keskittyneet telinevoimisteluun ja tarjoamme ammattimaista valmennusta, kaikille ikäryhmille varsinkin lapsille ja nuorille. Aloitimme toimintamme helmikuussa 2019 ja eteen tuli välineiden hankinta, tehokkaan ja turvallisen harjoittelun mahdollistamiseksi. Punnittuamme eri vaihtoehtoja päädyimme Järvileasingin palveluihin. Isona plussana hommat hoituivat nopeasti ja tehokkaasti, välineet saatiin hankittua ja volttien kylmäpäinen harjoittelu päästiin aloittamaan.

Alallamme leasingin edut ovat huomattavat välineiden kustannusten ollessa korkeat. Tulemme myös jatkoinvestoinneissa turvautumaan Järvileasingin palveluihin.

Suvi Hanttu, toimitusjohtaja & Ville Aalto, valmentaja
Voimistelusali Porvoo Oy, Teollisuustie 21, 01650 Porvoo

Lue myös

VIMPPA-REMPPA OY

VIMPPA-REMPPA OY

Vimppa-Remppa Oy:n työnjohtaja Jouni Jompero vastaanotti huhtikuussa Holzprofi PM180/5 listahöylän. Luovutustilaisuudessa oli mukana myös Järvileasingin Janne Heikkilä.

Lue lisää
VISURI & PAAVOLA OY

VISURI & PAAVOLA OY

Visuri & Paavola Oy:n toimitusjohtaja Marko Paavola vastaanotti kuun alussa upouuden Transit Customin Ylivieskan Wetteriltä. Luovutustilaisuudessa oli mukana myös Järvileasingin Jukka Kumpulainen.

Lue lisää