VISURI & PAAVOLA OY

VISURI & PAAVOLA OY

Kuvassa vasemmalla Ylivieskan Wetterin Ford myyjä Teemu Männikkö ja oikealla Visuri ja Paavolan toimitusjohtaja Marko Paavola

Visuri & Paavola Oy:n toimitusjohtaja Marko Paavola vastaanotti kuun alussa upouuden Transit Customin Ylivieskan Wetteriltä, kiitos Teemu Männikkö sujuvasta yhteistyöstä yhteisen asiakkaamme eduksi. Luovutustilaisuudessa oli mukana myös meidän leasingin Jukka Kumpulainen.

Paavola ilmaisi kiitoksensa erityisesti Jukka Kumpulaiselle ammattitaitoisesta palvelusta, huomioon tuoduista spekseistä ja korosti leasingin roolia yrityksen hankinnoissa. Hän kertoi alkuperäisen tapaamisen Kumpulaisen kanssa olleen jo vuonna 2022. Se tapaaminen johti pitkäaikaiseen yhteistyöhön, joka huipentui nyt ensimmäiseen leasingsopimukseen. Paavola painotti myös leasingin joustavuutta ja tarpeenmukaista harkintaa, samalla ilmaisten toiveen pitkäaikaisesta yhteistyöstä Järvileasingin kanssa.

Kiitos Marko, me toivomme täysin sitä samaa, pitkää ja menestyksekästä yhteistä matkaa kanssanne.

Kuvassa vasemmalla meidän Jukka Kumpulainen ja oikealla Visuri ja Paavolan toimitusjohtaja Marko Paavola

Visuri & Paavola Oy on Kalajoella sijaitseva monipuolisia konepalveluita tarjoava yritys. Yritys on toiminut alalla jo vuodesta 1985 lähtien, mikä tarkoittaa toimintaa jo viidellä vuosikymmenellä ja osaamista alalta.

Visuri & Paavola Oy:n palveluihin kuuluvat laaja valikoima konepalveluita, jotka kattavat niin maanrakennuksen, kuljetuspalvelut, kuin myös erilaiset rakennustyöt. Heidän vankka kokemuksensa alalta takaa asiakkailleen luotettavuutta ja laadukasta palvelua.

Yrityksen toimitusjohtaja Marko Paavola on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen parasta mahdollista palvelua ja laatua. Hänen pitkäaikainen kokemuksensa alalta ja vankka ammattitaitonsa ovat tehneet hänestä arvostetun toimijan alalla. Yrityksen verkkosivusto tarjoaa lisätietoja heidän palveluistaan, referensseistä ja yhteystiedoista.

Tutustu tarkemmin Visuri & Paavola Oy:n tarjoamiin palveluihin ja ota yhteyttä heihin osoitteessa www.visuripaavola.fi.

Lue myös

Maailman autot ulottuvillasi

Maailman autot ulottuvillasi

Maailman autot ulottuvillasi: Tuontiautojen edut autotalomme ja leasingyhtiömme asiakkaille

Lue lisää
VIMPPA-REMPPA OY

VIMPPA-REMPPA OY

Vimppa-Remppa Oy:n työnjohtaja Jouni Jompero vastaanotti huhtikuussa Holzprofi PM180/5 listahöylän. Luovutustilaisuudessa oli mukana myös Järvileasingin Janne Heikkilä.

Lue lisää