Uusinta teknologiaa hankittiin leasingilla kauneushoitolaan Turussa

Uutuus Suomessa, kosmetologi Pirita Lehtonen Turusta toi ensimmäisenä Suomeen Amerikassa paljon kuuluisuutta saavuttaneen Sylfirm X laitteen.

Uutuus Suomessa, kosmetologi Pirita Lehtonen Turusta toi ensimmäisenä Suomeen Amerikassa paljon kuuluisuutta saavuttaneen Sylfirm X laitteen. Laitteella tehdään Radiofrekvenssi mikroneulaushoitoa, joka käyttää uusinta teknologiaa ihon hoidossa. Tehokkaasti ihoa kiinteyttävä ja juonteita häivyttävä. Hoidosta on oletettavissa tuloksia jo yhden hoitokerran jälkeen.

Järvileasing ja paikallinen edustajamme Johanna Eskola mahdollisti tämän kalliin laitteen hankinnan leasingrahoituksella. Vaikka suurin osa leasingilla hankittavista kohteista ovat koneita / laitteita teollisuuteen, rakennusalalle tai maatalouteen niin myös tämän tapaiset laitteet voidaan hankkia leasingrahoituksella. Laite itse toimii lainan vakuutena ja kuukausittaiset kulut ovat tiedossa joten budjetointi on helppoa.

Leasing on joustava ja kilpailukykyinen rahoitus laitehankinnoille.

Leasingrahoitusta voi tiedustella: Johanna Eskola 040 7020752

Hoitoja voi tiedustella Piritalta: kosmetologipirita.fi

Lue myös

HMP Monipalvelu Oy kokee leasingrahoituksen järkeväksi

HMP Monipalvelu Oy kokee leasingrahoituksen järkeväksi

Pirkanmaalla toimiva ja asiakkaitaan koko Suomessa palveleva HMP Monipalvelu Oy:n palvelut kattavat monipuoliset tutkimus-, pesu- ja avaustyöt, jos putkistossa tai...

Lue lisää