Työsuhdeauton edut yritykselle ja työntekijälle

Taloudelliset hyödyt yritykselle

Työsuhdeauton tarjoaminen työntekijöille voi tuoda merkittäviä taloudellisia etuja yritykselle. Ensinnäkin, leasing-sopimukset mahdollistavat kiinteät kuukausimaksut, mikä helpottaa budjetointia ja talouden ennustettavuutta. Tämä on erityisen hyödyllistä yrityksille, jotka haluavat välttää suuria kertaluonteisia investointeja ja jakaa kustannukset pidemmälle ajanjaksolle.

Leasingin avulla yritys voi myös välttää auton arvonalenemisen riskin. Kun leasing-sopimus päättyy, auto palautetaan leasing-yhtiölle, eikä yrityksen tarvitse huolehtia auton jälleenmyyntiarvosta. Tämä vapauttaa pääomaa, joka voidaan käyttää yrityksen ydinliiketoiminnan kehittämiseen.

Työntekijän edut ja motivaatio

Työsuhdeauto on merkittävä etu, joka voi parantaa työntekijöiden tyytyväisyyttä ja motivaatiota. Se tarjoaa työntekijälle mahdollisuuden käyttää uutta ja hyvin varusteltua autoa ilman suuria henkilökohtaisia investointeja. Tämä voi olla erityisen houkuttelevaa työntekijöille, jotka tarvitsevat autoa päivittäisessä työssään tai pitkien työmatkojen vuoksi.

Lisäksi työsuhdeauto voi toimia houkuttimena uusien työntekijöiden rekrytoinnissa ja nykyisten työntekijöiden sitouttamisessa. Se on konkreettinen osoitus siitä, että yritys arvostaa työntekijöitään ja haluaa tarjota heille parhaita mahdollisia työolosuhteita.

Ympäristöystävälliset vaihtoehdot

Yhä useammat yritykset ovat siirtymässä ympäristöystävällisiin vaihtoehtoihin, kuten sähköautoihin. Sähköautojen tarjoaminen työsuhdeautoina voi parantaa yrityksen imagoa ja osoittaa sitoutumista kestävään kehitykseen. Sähköautojen latauskustannukset voidaan sisällyttää leasing-sopimukseen, mikä tekee niistä entistä houkuttelevamman vaihtoehdon.

Valtion tukien ja verotuksellisten etujen ansiosta sähköautojen hankinta on tullut entistä edullisemmaksi. Esimerkiksi latausetua ei enää veroteta luontaisetuna, mikä tekee sähköauton käytöstä taloudellisesti kannattavampaa sekä yritykselle että työntekijälle.

Joustavuus ja mukautuvuus

Leasing-sopimukset tarjoavat yrityksille joustavuutta ja mukautuvuutta. Yrityksen ajoneuvotarpeet voivat muuttua nopeasti, ja leasingin avulla on helppo päivittää tai vaihtaa ajoneuvoja tarpeen mukaan. Tämä on erityisen hyödyllistä yrityksille, jotka toimivat nopeasti muuttuvilla markkinoilla tai joilla on kausiluonteisia tarpeita.

Leasingin avulla yritys voi myös kokeilla erilaisia ajoneuvomalleja ja -merkkejä ilman pitkäaikaisia sitoumuksia. Tämä mahdollistaa paremman sopeutumisen markkinoiden ja liiketoiminnan muutoksiin, mikä voi parantaa yrityksen kilpailukykyä.

Palvelut ja huolto

Leasing-sopimuksiin sisältyy usein kattavat huolto- ja palvelupaketit, jotka helpottavat ajoneuvojen ylläpitoa. Tämä tarkoittaa, että yrityksen ei tarvitse huolehtia ajoneuvojen huolloista, korjauksista tai vakuutuksista, sillä nämä sisältyvät usein leasing-sopimukseen. Tämä vapauttaa aikaa ja resursseja, jotka voidaan käyttää yrityksen ydinliiketoimintaan.

Lisäksi leasing-yhtiön asiantuntijat ovat aina valmiina auttamaan ja neuvomaan sopivan ajoneuvon valinnassa ja leasing-sopimuksen hallinnassa. Tämä varmistaa, että yritys saa parhaan mahdollisen hyödyn leasing-sopimuksestaan ja että ajoneuvot ovat aina hyvässä kunnossa.

Järvileasingin palvelut

Me Järvileasingilla tarjoamme monipuoliset ja laajamittaiset leasingpalvelut yrityksille. Palvelumme kattavat niin uudet kuin käytetyt autot, ja voimme räätälöidä sopimukset tukemaan yrityksesi liiketoimintaa. Tarjoamme myös joustavia huoltoleasing-ratkaisuja, jotka sisältävät kaikki tarvittavat huollot ja palvelut kiinteällä kuukausihinnalla.

Asiantuntijamme ovat aina valmiina auttamaan sinua sopivan leasingauton valinnassa ja huolehtimaan, että palvelukokonaisuus hyödyttää sinua myös tarpeidesi muuttuessa. Voit keskittyä ydinliiketoimintaasi, kun me huolehdimme ajoneuvoistasi ja leasing-asioistasi.

Lue myös