Työsuhdeauton hankinta sujuvasti järvileasingin avulla

Leasingin edut yrityksille

Leasing tarjoaa yrityksille monia etuja, jotka tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon perinteiselle auton hankinnalle. Ensinnäkin, leasingin avulla yritys voi välttää suuria kertaluonteisia investointeja, jotka sitovat pääomaa. Tämä vapauttaa varoja muihin liiketoiminnan kannalta tärkeisiin kohteisiin.

Toiseksi, leasingin kiinteä kuukausihinta tekee budjetoinnista helpompaa ja ennakoitavampaa. Yrityksen ei tarvitse huolehtia auton jälleenmyyntiarvosta tai yllättävistä korjauskustannuksista, sillä nämä sisältyvät usein leasing-sopimukseen. Tämä vähentää taloudellisia riskejä ja helpottaa talouden suunnittelua. Työsuhdeauton hankintaan leasing on taloudellinen ja järkevä ratkaisu.

Leasingprosessin vaiheet

Leasingprosessin aloittaminen on yksinkertaista ja suoraviivaista. Ensimmäinen askel on valita liisattava kohde, olipa se sitten henkilöauto, pakettiauto tai muu ajoneuvo. Meidän asiantuntijamme auttavat sinua löytämään tarpeisiisi parhaiten sopivan ajoneuvon ja varusteet.

Seuraavaksi tehdään sopimus, jossa määritellään leasingin ehdot, kuten sopimuksen kesto, kuukausihinta ja mahdolliset lisäpalvelut. Kun sopimus on allekirjoitettu, voit nauttia leasingauton käytöstä ilman huolia ylläpidosta tai jälleenmyynnistä. Me huolehdimme kaikesta, jotta sinä voit keskittyä liiketoimintaasi.

Huoltoleasingin hyödyt

Huoltoleasing on erityisen suosittu vaihtoehto yrityksille, jotka haluavat minimoida ajoneuvojen ylläpitoon liittyvät huolet. Huoltoleasing-sopimukseen sisältyvät säännölliset huollot, tekniset korjaukset ja usein myös renkaiden vaihdot. Tämä takaa, että ajoneuvosi on aina hyvässä kunnossa ja turvallinen käyttää.

Huoltoleasingin kiinteä kuukausihinta kattaa kaikki nämä palvelut, joten yrityksesi ei tarvitse varautua yllättäviin kustannuksiin. Tämä tekee talouden suunnittelusta helpompaa ja ennakoitavampaa. Lisäksi huoltoleasingin avulla voit varmistaa, että ajoneuvosi säilyttää arvonsa paremmin, mikä on hyödyllistä sopimuksen päättyessä.

Sähköautojen leasing

Sähköautojen suosio kasvaa jatkuvasti, ja leasing on erinomainen tapa siirtyä ympäristöystävällisempään ajoneuvokantaan. Sähköautojen leasingin avulla yrityksesi voi hyödyntää uusinta teknologiaa ilman suuria alkuinvestointeja. Lisäksi sähköautojen käyttökustannukset ovat usein alhaisemmat kuin perinteisten polttomoottoriautojen.

Me tarjoamme myös latauslaitteiden asennuksen osana leasing-sopimusta, mikä tekee sähköautojen käytöstä entistä vaivattomampaa. Sähköautojen leasingin avulla yrityksesi voi vähentää hiilijalanjälkeään ja parantaa ympäristövastuullisuuttaan, mikä on tärkeä kilpailuetu nykypäivän markkinoilla.

Palvelumme

Me Järvileasingilla tarjoamme monipuolisia leasingratkaisuja erikokoisille yrityksille. Palveluihimme kuuluvat muun muassa rahoitusleasing, huoltoleasing ja sähköautojen leasing. Voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan leasing-mallin, joka voi sisältää pelkän rahoituksen tai lisäksi huollot ja muut toivomasi palvelut.

Asiakaspalveluverkostomme kattaa lähes koko Suomen, ja paikalliset yhteyshenkilömme tuntevat oman seutunsa yritykset ja niiden tarpeet. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle asiakkaallemme yksilöllistä ja joustavaa palvelua, jotta leasingprosessi sujuu mahdollisimman vaivattomasti. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua löytämään paras leasingratkaisu yrityksellesi.

Lue myös