Työsuhdeauton hankinta helposti Järvileasingin kautta

Leasingin edut yrityksille

Leasing on yhä suositumpi vaihtoehto yrityksille, jotka haluavat hallita työsuhdeautokantaansa kustannustehokkaasti ja joustavasti. Leasingin avulla yritys voi vapauttaa pääomaa muihin tärkeisiin liiketoimintoihin, sillä työsuhdeautojen omistaminen ei sido varoja. Tämä on erityisen hyödyllistä pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka haluavat keskittyä ydinliiketoimintaansa.

Leasing tarjoaa myös ennakoitavuutta talouden suunnitteluun. Kiinteät kuukausimaksut helpottavat budjetointia ja vähentävät yllättäviä kuluja. Lisäksi leasingin kautta hankitut työsuhdeautot ovat usein uusia tai vähän käytettyjä, mikä tarkoittaa vähemmän huoltokustannuksia ja parempaa polttoainetehokkuutta.

Joustavat leasingsopimukset

Me tarjoamme monipuolisia leasingsopimusmalleja, jotka voidaan räätälöidä yrityksesi tarpeiden mukaan. Voit valita pelkän rahoitusleasingin, joka kattaa auton hankinnan, tai huoltoleasingin, joka sisältää myös huollot ja muut palvelut. Tämä joustavuus mahdollistaa sen, että voit valita juuri sinun yrityksellesi sopivan ratkaisun.

Huoltoleasing on erityisen suosittu vaihtoehto, sillä se kattaa kaikki auton huoltoon liittyvät kulut. Tämä tarkoittaa, että voit keskittyä liiketoimintaasi ilman huolta auton ylläpidosta. Lisäksi huoltoleasingin avulla voit varmistaa, että autosi ovat aina hyvässä kunnossa ja turvallisia käyttää.

Paikallinen palvelu ja tuki

Meidän asiakaspalveluverkostomme kattaa lähes koko Suomen, ja paikalliset yhteyshenkilömme tuntevat hyvin oman alueensa yritykset ja niiden tarpeet. Tämä paikallinen tuntemus mahdollistaa yksilöllisen ja joustavan palvelun, joka vastaa juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Paikalliset yhteyshenkilömme ovat aina valmiina auttamaan sinua kaikissa leasingiin liittyvissä kysymyksissä. Olipa kyseessä sitten uuden auton hankinta, huolto tai muu leasingpalvelu, voit luottaa siihen, että saat asiantuntevaa ja henkilökohtaista palvelua.

Leasingin vaikutus yrityksen Tunnuslukuihin

Leasingin avulla voit parantaa yrityksesi taloudellisia tunnuslukuja. Koska leasing ei näy taseessa velkana, se parantaa yrityksen omavaraisuusastetta ja muita taloudellisia mittareita. Tämä voi olla tärkeää esimerkiksi silloin, kun haet rahoitusta tai teet muita taloudellisia päätöksiä.

Lisäksi leasingin avulla voit hallita yrityksesi autokantaa tehokkaammin. Voit päivittää autokantaa säännöllisesti ilman suuria investointeja, mikä parantaa yrityksesi kilpailukykyä ja työntekijöiden tyytyväisyyttä. Leasingin joustavuus mahdollistaa myös sen, että voit reagoida nopeasti markkinoiden muutoksiin ja yrityksesi tarpeisiin.

Palvelumme

Tarjoamme laajan valikoiman leasingpalveluita, jotka kattavat kaiken autojen hankinnasta huoltoon ja muihin palveluihin. Voit valita sinulle parhaiten sopivan leasingsopimuksen, joka voi sisältää esimerkiksi:

  • Rahoitusleasing
  • Joustava huoltoleasing
  • Optimileasing Plus
  • Tekninen tuki ja tiepalvelu

Ota yhteyttä meihin, niin autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen leasingratkaisun yrityksellesi. Meidän asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi ja tarjoamaan sinulle yksilöllistä ja joustavaa palvelua.

Lue myös