Työsuhdeauto yritykselle: Kustannukset ja edut

Työsuhdeauton kustannukset

Työsuhdeauton hankkiminen yritykselle voi tuntua merkittävältä investoinnilta, mutta se tarjoaa monia taloudellisia etuja. Ensinnäkin, leasing-sopimuksen avulla yritys voi välttää suuria kertaluonteisia kustannuksia, jotka liittyvät auton ostamiseen. Leasing-sopimuksessa maksetaan kiinteää kuukausimaksua, joka kattaa auton käytön, huollot ja mahdolliset korjaukset. Tämä tekee budjetoinnista ennakoitavampaa ja helpompaa.

Toiseksi, leasingauto ei rasita yrityksen tasetta samalla tavalla kuin omistettu auto. Tämä johtuu siitä, että leasingautoa ei merkitä yrityksen omaisuudeksi, mikä voi parantaa yrityksen taloudellisia tunnuslukuja. Lisäksi leasing-sopimuksen päättyessä auto palautetaan leasingyhtiölle, jolloin yrityksen ei tarvitse huolehtia auton jälleenmyyntiarvosta tai myyntiprosessista.

Työsuhdeauton edut työntekijöille

Työsuhdeauto on merkittävä etu työntekijöille, ja se voi parantaa työntekijöiden tyytyväisyyttä ja sitoutumista yritykseen. Työsuhdeauto tarjoaa työntekijälle mahdollisuuden käyttää uutta ja hyvin varusteltua autoa ilman, että hänen tarvitsee huolehtia auton huolloista tai korjauksista. Tämä voi vähentää työntekijän stressiä ja parantaa hänen työtehoaan.

Lisäksi työsuhdeauto voi olla verotuksellisesti edullinen etu työntekijälle. Esimerkiksi sähköautojen latausetu ei enää ole verotettava luontaisetu, mikä tekee sähköauton valitsemisesta entistä houkuttelevamman vaihtoehdon. Tämä voi myös tukea yrityksen ympäristövastuullisuustavoitteita.

Leasingin joustavuus ja helppous

Leasing-sopimukset tarjoavat yrityksille joustavuutta, joka on erityisen arvokasta muuttuvissa liiketoimintaympäristöissä. Leasing-sopimuksia voidaan räätälöidä yrityksen tarpeiden mukaan, ja sopimuksen pituus, ajokilometrit ja huoltopalvelut voidaan sopia etukäteen. Tämä mahdollistaa sen, että yritys voi mukauttaa autokantansa tarpeidensa mukaan ilman suuria investointeja.

Leasingin helppous on myös merkittävä etu. Leasingyhtiö, kuten me, huolehdimme kaikista auton huolto- ja korjaustoimenpiteistä, mikä vapauttaa yrityksen resursseja keskittymään ydintoimintoihinsa. Lisäksi leasingyhtiö tarjoaa asiantuntija-apua sopivan auton valinnassa ja leasing-sopimuksen hallinnassa, mikä tekee prosessista sujuvan ja vaivattoman.

Ympäristöystävällisyys ja vastuullisuus

Yhä useammat yritykset kiinnittävät huomiota ympäristövastuullisuuteen, ja työsuhdeautojen valinnassa tämä näkyy erityisesti sähköautojen suosiossa. Sähköautot ovat ympäristöystävällisempi vaihtoehto perinteisille polttomoottoriautoille, ja niiden käyttö voi vähentää yrityksen hiilijalanjälkeä merkittävästi. Lisäksi valtion tarjoamat hankintatuet ja verotukselliset edut tekevät sähköautojen leasingista entistä houkuttelevamman vaihtoehdon.

Leasingyhtiöt, kuten me, tarjoavat laajan valikoiman sähköautoja ja latausratkaisuja, jotka voidaan sisällyttää leasing-sopimukseen. Tämä tekee siirtymisestä sähköautoiluun helppoa ja kustannustehokasta yrityksille. Lisäksi sähköautojen valikoima kasvaa jatkuvasti, ja markkinoille tulee yhä paremmin varusteltuja ja pidemmän toimintamatkan tarjoavia malleja.

Palvelumme

Me tarjoamme monipuoliset ja laajamittaiset leasingpalvelut yrityksille. Räätälöimme palvelumme aina asiakkaan tarpeiden mukaan, ja tarvittaessa voimme hankkia leasingkäyttöön myös koneita ja laitteita ulkomailta. Saat meiltä oman yhteyshenkilön, joka tuntee juuri sinun tarpeesi ja hoitaa kaikki yrityksesi auto- ja leasingasiat puolestasi, jotta voit keskittyä oleelliseen.

Leasingpalvelumme sisältävät kiinteän kuukausihinnan, joka kattaa kaikki auton käytön kannalta olennaiset palvelut ja huollot. Tämä tekee budjetoinnista helppoa ja ennakoitavaa. Lisäksi huolehdimme auton jälleenmyyntiarvosta sopimuksen päättyessä, joten sinun ei tarvitse huolehtia auton arvon alenemisesta.

Lue myös