Talosäätö Oy:lle luovutettiin 2 kpl täyssähköista citymaasturia

Volvo XC40 Recharge - täyssähköinen citymaasturi valikoitui Talosäätö Oy:n autoiksi

Talosäätö Oy on Itä-Suomen alueella toimiva kiinteistöjen tekniseen kunnossapitoon suuntautunut yritys.

”Huollamme, korjaamme ja asennamme automaatiolaitteita, sähkölaitteita, kameravalvonta-, rikosilmoitus ja kulunvalvontajärjestelmiä. Huolehdimme sopimusperusteisesti teknisestä kunnossapidosta. Suoritamme lisäksi automaatiourakointia sekä olemme computec- ja Ouman valvontalaitteiden jälleenmyyjä.”

Hankimme kaksi Volvo XC40 täyssähköistä citymaasturia kahden vuoden leasingilla,

Autojen luovutustilanne Autotalo Hartikaisella oli hieno hetki! Oli hienoa saada avaimet tuliterään autoon ja lähteä ensimmäiselle ajolle Talosäätö Oy:n toimitusjohtaja Jukka-Pekka Hurskainen ja Arto Möttönen kertoo.

Järvileasingin yhteyshenkilömme, Jussi Spaak hoiti kaiken puolestamme yhdessä Hartikaisen automyyjän Sami Tolvasen kanssa.

Autojen toimitus onnistui nopeasti, kun olivat sopivasti jo Hartikaisen tilauskannassa.

Kiitämme kaikkia sujuvasta ja mutkattomasta yhteistyöstä!

Lue myös

VIMPPA-REMPPA OY

VIMPPA-REMPPA OY

Vimppa-Remppa Oy:n työnjohtaja Jouni Jompero vastaanotti huhtikuussa Holzprofi PM180/5 listahöylän. Luovutustilaisuudessa oli mukana myös Järvileasingin Janne Heikkilä.

Lue lisää
VISURI & PAAVOLA OY

VISURI & PAAVOLA OY

Visuri & Paavola Oy:n toimitusjohtaja Marko Paavola vastaanotti kuun alussa upouuden Transit Customin Ylivieskan Wetteriltä. Luovutustilaisuudessa oli mukana myös Järvileasingin Jukka Kumpulainen.

Lue lisää