Sähköauton leasing: Vinkkejä yrityksille

Sähköautojen suosio on kasvanut merkittävästi viime vuosina, ja yhä useammat yritykset harkitsevat sähköautojen hankkimista osaksi ajoneuvokantaansa. Leasing on erinomainen vaihtoehto yrityksille, jotka haluavat hyödyntää sähköautojen edut ilman suuria alkuinvestointeja. Tässä artikkelissa tarjoamme kattavia vinkkejä yrityksille, jotka harkitsevat sähköauton leasingia.

Miksi valita sähköauton leasing?

Leasing tarjoaa monia etuja yrityksille, jotka haluavat ottaa käyttöön sähköautoja. Ensinnäkin leasingin avulla yritys voi välttää suuria kertaluonteisia investointeja, mikä vapauttaa pääomaa muihin liiketoiminnan tarpeisiin. Tämä on erityisen tärkeää pienille ja keskisuurille yrityksille, joilla ei välttämättä ole suuria varoja käytettävissään.

Toiseksi, leasingin avulla yritys voi hyödyntää uusinta teknologiaa ilman huolta ajoneuvon arvon alenemisesta. Sähköautojen teknologia kehittyy nopeasti, ja leasingin avulla yritys voi päivittää ajoneuvonsa säännöllisesti ilman suuria kustannuksia. Lisäksi leasing-sopimukset tarjoavat usein kiinteät kuukausimaksut, mikä helpottaa budjetointia ja talouden suunnittelua.

Leasing-sopimuksen valinta

Kun yritys päättää hankkia sähköauton leasingilla, on tärkeää valita sopiva leasing-sopimus. Meillä on tarjolla kolme erilaista leasing-sopimusta: Järvi Rahoitusleasing, Järvi Optimileasing ja Järvi Optimileasing Plus. Jokaisella sopimuksella on omat erityispiirteensä, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin.

Järvi Rahoitusleasing on perinteinen leasing-sopimus, jossa yritys maksaa kiinteää kuukausivuokraa ilman huoltoja. Tämä sopimus sopii yrityksille, jotka haluavat hallita ajoneuvon huoltokustannuksia itse. Järvi Optimileasing puolestaan tarjoaa joustavan rahoituksen sekä toivomasi huollot ja palvelut. Tämä sopimus on hyvä valinta yrityksille, jotka haluavat ennakoitavuutta ja helppoutta ajoneuvon ylläpidossa.

Sähköauton valinta

Sähköauton valinta on tärkeä osa leasing-prosessia. On tärkeää valita ajoneuvo, joka vastaa yrityksen tarpeita ja käyttötarkoitusta. Sähköautojen valikoima on laaja, ja tarjolla on monia eri merkkejä ja malleja. On suositeltavaa tehdä perusteellinen tarvekartoitus ennen päätöksen tekemistä.

Yrityksen kannattaa ottaa huomioon ajoneuvon toimintamatka, latausmahdollisuudet ja käyttökustannukset. Sähköautojen toimintamatka vaihtelee merkittävästi eri mallien välillä, joten on tärkeää valita ajoneuvo, joka täyttää yrityksen päivittäiset ajotarpeet. Lisäksi latausmahdollisuudet ovat keskeinen tekijä, ja yrityksen kannattaa varmistaa, että latausinfra on riittävä ajoneuvon käyttöön.

Huolto ja ylläpito

Leasing-sopimukseen sisältyvät huolto- ja ylläpitopalvelut ovat tärkeitä tekijöitä, jotka vaikuttavat ajoneuvon kokonaiskustannuksiin. Järvi Optimileasing Plus -sopimus tarjoaa kattavat huolto- ja ylläpitopalvelut kiinteällä kuukausimaksulla, mikä tekee ajoneuvon ylläpidosta helppoa ja ennakoitavaa.

Huolto- ja ylläpitopalvelut sisältävät usein säännölliset huollot, renkaiden vaihdot ja muut tarvittavat toimenpiteet, jotka varmistavat ajoneuvon toimintavarmuuden ja turvallisuuden. Tämä on erityisen tärkeää sähköautojen kohdalla, sillä niiden teknologia vaatii erityisosaamista ja huoltoa.

Palvelumme

Me Järvileasingilla tarjoamme monipuolisia leasing-ratkaisuja yrityksille. Jokainen sopimus on suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeita ja tarjoamaan joustavuutta ja helppoutta ajoneuvon hankintaan ja ylläpitoon.

Ota yhteyttä meihin ja keskustele lisää leasing-ratkaisuistamme. Autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun yrityksesi tarpeisiin!

Lue myös