Sähköautot - Järvileasing

Sähköauto leasing yrityksille: Opas valintaan

Miksi valita sähköauto leasing?

Sähköautojen suosio on kasvanut merkittävästi viime vuosina, ja yhä useammat yritykset harkitsevat sähköautojen hankkimista leasing-sopimuksella. Sähköautot tarjoavat monia etuja, kuten alhaisemmat käyttökustannukset ja pienemmät hiilidioksidipäästöt. Lisäksi sähköautojen verotusarvo on usein edullisempi kuin vastaavien bensiini- tai dieselautojen, mikä tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon yrityksille.

Leasing-sopimuksella yritys voi hyödyntää sähköauton etuja ilman suuria alkuinvestointeja. Tämä vapauttaa pääomaa muihin liiketoiminnan tarpeisiin ja mahdollistaa ajoneuvokannan päivittämisen säännöllisesti. Sähköautojen leasing-sopimukset sisältävät usein myös huolto- ja korjauspalvelut, mikä vähentää ajoneuvojen ylläpidosta aiheutuvia kustannuksia ja vaivaa.

Leasing-sopimuksen valinta

Kun yritys harkitsee sähköauton leasing-sopimusta, on tärkeää valita sopimus, joka vastaa parhaiten yrityksen tarpeita. Me tarjoamme kolme erilaista leasing-sopimusta: Järvi Rahoitusleasing, Järvi Optimileasing ja Järvi Optimileasing Plus. Jokaisella sopimuksella on omat erityispiirteensä ja etunsa, jotka kannattaa ottaa huomioon valintaa tehdessä.

Järvi Rahoitusleasing on perinteinen leasing-sopimus, jossa asiakas maksaa kiinteää kuukausivuokraa ilman huoltoja. Tämä sopimus sopii yrityksille, jotka haluavat pitää kustannukset ennakoitavina ja hallittavina. Järvi Optimileasing puolestaan sisältää huoltobudjetin, mikä tekee ajoneuvon ylläpidosta helppoa ja kustannustehokasta. Järvi Optimileasing Plus tarjoaa vielä enemmän joustavuutta, sillä se mahdollistaa ajokilometrien muutokset sopimuskauden aikana.

Sähköauton lataus ja infrastruktuuri

Sähköauton valinnassa on tärkeää ottaa huomioon latausmahdollisuudet. Yrityksen tulee varmistaa, että latauspaikkoja on riittävästi sekä työpaikalla että julkisilla paikoilla. Latauspaikkojen sijainti ja etäisyys vaikuttavat suoraan sähköauton käytettävyyteen ja ajomukavuuteen.

Monet työnantajat tarjoavat työntekijöilleen sähköautoedun, joka sisältää myös latauksen kustannukset. Tämä tekee sähköauton käytöstä entistä houkuttelevampaa ja kustannustehokkaampaa. Lisäksi latauslaitteen hankinta työsuhdeautoon on nyt mahdollista, ja sen kustannus sisältyy verotusarvoon.

Verotukselliset edut

Sähköautojen verotukselliset edut ovat merkittävä tekijä, joka tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon yrityksille. Sähköautojen verotusarvo on usein alhaisempi kuin vastaavien polttomoottoriautojen, mikä vähentää yrityksen verotaakkaa. Lisäksi sähköautojen lataus työpaikalla ja julkisissa pisteissä on verovapaata, mikä tuo lisäsäästöjä.

Valtiovalta tukee voimakkaasti sähköautoihin siirtymistä, ja esimerkiksi sähköautojen autovero on poistettu. Tämä tekee sähköautojen hankinnasta entistä edullisempaa ja kannattavampaa yrityksille. Myös hankintatukea on saatavilla, mikä alentaa sähköauton hankintahintaa entisestään.

Järvileasingin palvelut

Me tarjoamme monipuolisia leasing-palveluita, jotka on suunniteltu vastaamaan yritysten erilaisiin tarpeisiin. Palveluihimme kuuluu myös ajotietopalvelut, jotka helpottavat ajoneuvojen hallintaa ja tekevät yrityksen toiminnasta läpinäkyvää ja kustannustehokasta. Tarjoamme myös tiepalvelua, joka auttaa sinua matkan keskeytyessä. Lisäksi huolehdimme ajoneuvojen huolloista ja korjauksista, jotta voit keskittyä liiketoimintaasi ilman huolia ajoneuvojen ylläpidosta.

Ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään parhaan leasing-ratkaisun yrityksesi tarpeisiin. Meidän asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan kysymyksiisi ja tarjoamaan lisätietoa eri vaihtoehdoista.

Lue myös