Sähköautot - Järvileasing

Sähköauto leasing: Kestävä valinta yritykselle

Miksi sähköauto leasing on järkevä valinta yritykselle?

Sähköautojen suosio on kasvanut merkittävästi viime vuosina, ja yhä useammat yritykset harkitsevat niiden hankkimista. Sähköauto leasing tarjoaa yrityksille mahdollisuuden hyödyntää uusinta teknologiaa ilman suuria alkuinvestointeja. Leasingin avulla yritys voi päivittää autokantaansa säännöllisesti, mikä takaa, että käytössä on aina uusimmat ja ympäristöystävällisimmät mallit.

Leasingin avulla yritys voi myös hallita kustannuksiaan paremmin. Kiinteät kuukausimaksut tekevät budjetoinnista ennakoitavaa, ja leasing-sopimukseen voidaan sisällyttää huolto- ja korjauspalvelut, mikä vähentää yllättäviä kuluja. Tämä on erityisen tärkeää pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka haluavat välttää suuria kertaluonteisia investointeja.

Sähköautojen ympäristövaikutukset ja yrityksen imagohyödyt

Sähköautot ovat ympäristöystävällisempi vaihtoehto perinteisille polttomoottoriautoille. Ne tuottavat vähemmän hiilidioksidipäästöjä ja auttavat vähentämään yrityksen hiilijalanjälkeä. Tämä on tärkeää erityisesti yrityksille, jotka haluavat profiloitua ympäristövastuullisina toimijoina.

Ympäristöystävällisyys ei ole ainoa hyöty. Sähköautojen käyttö voi parantaa yrityksen mainetta ja houkutella ympäristötietoisia asiakkaita ja työntekijöitä. Yritykset, jotka panostavat kestävään kehitykseen, voivat myös saada etua kilpailijoihinsa nähden ja parantaa brändi-imagoaan.

Taloudelliset edut ja säästöt

Sähköautojen käyttökustannukset ovat usein alhaisemmat kuin perinteisten autojen. Sähkö on edullisempaa kuin bensiini tai diesel, ja sähköautojen huoltokustannukset ovat yleensä pienemmät, koska niissä on vähemmän liikkuvia osia. Tämä voi johtaa merkittäviin säästöihin pitkällä aikavälillä.

Lisäksi monet valtiot ja kunnat tarjoavat erilaisia tukia ja verohelpotuksia sähköautojen hankintaan ja käyttöön. Näitä etuja hyödyntämällä yritys voi vähentää kustannuksiaan entisestään. Leasing-sopimuksen avulla yritys voi myös välttää sähköautojen arvon alenemisen riskin, sillä auton omistajuus säilyy leasing-yhtiöllä.

Leasing-sopimusten joustavuus ja mukautuvuus

Leasing-sopimukset tarjoavat yrityksille joustavuutta ja mukautuvuutta. Esimerkiksi meidän tarjoamat Järvi Rahoitusleasing, Järvi Optimileasing ja Järvi Optimileasing Plus -sopimukset tarjoavat erilaisia vaihtoehtoja, jotka voidaan räätälöidä yrityksen tarpeiden mukaan. Näin yritys voi valita sopimuksen, joka parhaiten vastaa sen ajoneuvotarpeita ja budjettia.

Järvi Optimileasing -sopimus on erityisen joustava, sillä se mahdollistaa ajokilometrien muutokset sopimuskauden aikana. Tämä on hyödyllistä yrityksille, joiden ajoneuvotarpeet voivat vaihdella. Järvi Optimileasing Plus -sopimus puolestaan tarjoaa kattavampia palveluita, kuten huolto- ja rengaspalvelut, mikä tekee ajoneuvojen hallinnasta vaivatonta.

Järvileasingin palvelut

Me Järvileasingilla tarjoamme monipuolisia leasing-palveluita yrityksille. Palveluihimme kuuluvat muun muassa ajotietopalvelut, jotka sisältävät reaaliaikaisen GPS-paikannuksen, historiatiedot, tilastot ja raportit. Lisäksi tarjoamme matkalaskutoiminnon ja automaattisen ajopäiväkirjan, jotka helpottavat yrityksen toimintaa ja tekevät siitä läpinäkyvää ja kustannustehokasta.

Leasingsopimuksiimme voidaan sisällyttää myös polttoainekortit, pysäköintipalvelut ja rengaspalvelut. Tarjoamme myös sähköautojen latauspalveluja, kuten Virta ja S Business -latauslaitteet, jotka voidaan asentaa omakotitaloihin tai taloyhtiöihin.

Ota yhteyttä meihin, niin autamme sinua löytämään parhaan leasing-ratkaisun yrityksellesi. Meidän asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan kysymyksiisi ja etsimään yhdessä kanssasi ratkaisun, joka vastaa juuri sinun yrityksesi tarpeita.

Lue myös