Miten työsuhdeauto voi hyödyttää sinua?

Työsuhdeauto on monille yrityksille ja niiden työntekijöille merkittävä etu, joka voi tuoda mukanaan monia hyötyjä. Tässä artikkelissa tarkastelemme, miten työsuhdeauto voi hyödyttää sinua ja yritystäsi. Keskitymme erityisesti leasingin tarjoamiin etuihin ja siihen, miten se voi helpottaa yrityksen arkea.

Kustannustehokkuus ja budjetointi

Yksi merkittävimmistä työsuhdeauton eduista on sen kustannustehokkuus. Leasingin avulla yritys voi välttää suuria kertaluonteisia investointeja, jotka auton ostaminen vaatisi. Sen sijaan yritys maksaa kiinteää kuukausimaksua, joka kattaa auton käytön, huollot ja mahdolliset korjaukset. Tämä tekee budjetoinnista ennakoitavampaa ja helpompaa.

Leasingin avulla yritys voi myös välttää auton arvon alenemiseen liittyvät riskit. Kun leasingsopimus päättyy, auto palautetaan leasingyhtiölle, eikä yrityksen tarvitse huolehtia auton jälleenmyyntiarvosta. Tämä vähentää taloudellista riskiä ja vapauttaa pääomaa muihin investointeihin.

Huolto ja ylläpito

Leasingauton huolto ja ylläpito ovat usein sisällytetty sopimukseen, mikä tekee auton käytöstä vaivatonta. Tämä tarkoittaa, että yrityksen ei tarvitse huolehtia huoltojen järjestämisestä tai niiden kustannuksista. Kaikki tarvittavat huollot ja korjaukset hoidetaan leasingyhtiön toimesta, mikä säästää aikaa ja vaivaa.

Lisäksi leasingauton huolto-ohjelma varmistaa, että auto pysyy hyvässä kunnossa koko sopimuskauden ajan. Tämä parantaa auton turvallisuutta ja luotettavuutta, mikä on tärkeää erityisesti silloin, kun autoa käytetään paljon työtehtävissä.

Verotukselliset edut

Työsuhdeautolla voi olla myös verotuksellisia etuja. Työsuhdeauton verotusarvo on usein alhaisempi kuin vastaavan bensiini- tai dieselauton, erityisesti jos kyseessä on sähköauto. Tämä voi tuoda merkittäviä säästöjä sekä työntekijälle että työnantajalle.

Lisäksi sähköauton lataaminen työpaikalla ja julkisissa latauspisteissä on verovapaata, mikä tekee sähköauton käytöstä entistä houkuttelevampaa. Tämä voi myös edistää yrityksen ympäristöystävällisyyttä ja kestävän kehityksen tavoitteita.

Joustavuus ja valinnanvapaus

Leasingin avulla yritys voi valita juuri tarpeisiinsa sopivan auton. Tämä tarkoittaa, että yritys voi valita auton, joka vastaa parhaiten työntekijöiden tarpeita ja yrityksen imagoon. Leasingyhtiöt tarjoavat laajan valikoiman uusia ja käytettyjä autoja, joista valita.

Leasingsopimukset ovat myös joustavia, ja niitä voidaan räätälöidä yrityksen tarpeiden mukaan. Tämä tarkoittaa, että sopimuksen kesto, ajokilometrit ja muut ehdot voidaan mukauttaa yrityksen tilanteeseen sopiviksi. Tämä joustavuus tekee leasingista houkuttelevan vaihtoehdon monille yrityksille.

Palvelut ja tuki

Leasingyhtiöt tarjoavat usein kattavia palveluita ja tukea asiakkailleen. Tämä voi sisältää esimerkiksi sijaisautopalvelun, polttoainekortit ja vakuutukset. Nämä palvelut tekevät auton käytöstä entistä vaivattomampaa ja helpompaa.

Lisäksi leasingyhtiön asiantuntijat ovat aina valmiina auttamaan ja neuvomaan kaikissa autoon liittyvissä kysymyksissä. Tämä varmistaa, että yritys saa parhaan mahdollisen hyödyn leasingautosta ja voi keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa.

Palvelumme

Me Järvileasingilla tarjoamme monipuoliset ja joustavat leasingpalvelut yrityksille. Palvelumme kattavat kaiken tarvittavan auton valinnasta ja rahoituksesta huoltoihin ja korjauksiin. Tarjoamme myös kilpailukykyiset vakuutukset ja polttoainekortit, jotka tekevät auton käytöstä entistä helpompaa.

Asiantuntijamme ovat aina valmiina auttamaan ja neuvomaan, jotta yrityksesi saa parhaan mahdollisen hyödyn leasingautosta. Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja siitä, miten voimme auttaa yritystäsi menestymään.

Lue myös