Mitä etuja autoleasing tarjoaa yrityksille?

Taloudellinen joustavuus ja ennakoitavuus

Autoleasing tarjoaa yrityksille merkittävää taloudellista joustavuutta. Leasingin avulla yritys voi välttää suuria kertaluonteisia investointeja, jotka auton ostaminen vaatisi. Sen sijaan yritys maksaa kiinteää kuukausivuokraa, joka sisältää usein myös huoltokustannukset. Tämä tekee budjetoinnista helpompaa ja ennakoitavampaa, sillä kuukausittaiset kulut ovat tiedossa etukäteen.

Leasingin avulla yritys voi myös optimoida ajoneuvokannan käyttöä. Esimerkiksi Järvileasingin tarjoama Optimi-leasing mahdollistaa ajokilometrien joustavan muuttamisen sopimuskauden aikana. Tämä on erityisen hyödyllistä yrityksille, joiden ajomäärät voivat vaihdella kausittain tai projektikohtaisesti.

Vähemmän hallinnollista taakkaa

Leasingin avulla yritys voi ulkoistaa ajoneuvojen hallintaan liittyvät tehtävät, kuten huollot, vakuutukset ja jälleenmyynnin. Tämä vähentää yrityksen hallinnollista taakkaa ja vapauttaa resursseja keskittymään ydinliiketoimintaan. Järvileasing tarjoaa asiakkailleen kattavan teknisen tuen ja oman yhteyshenkilön, joka huolehtii kaikista leasingiin liittyvistä asioista.

Lisäksi leasingautojen huolto-ohjelmat ovat usein räätälöityjä ja sisältävät valmistajan hyväksymät varaosat ja huollot. Tämä varmistaa, että ajoneuvot pysyvät hyvässä kunnossa ja täyttävät kaikki turvallisuusvaatimukset. Järvileasingin asiakkaat voivat myös hyödyntää yhteistyökumppaneidemme pesupalveluita, jotka ovat käytettävissä 24/7.

Riskienhallinta ja joustavat sopimusehdot

Leasingin avulla yritys voi hallita ajoneuvoihin liittyviä riskejä tehokkaammin. Leasing-sopimukset sisältävät usein kattavat vakuutukset, jotka suojaavat yritystä odottamattomilta kustannuksilta, kuten onnettomuuksilta tai teknisiltä vioilta. Järvileasingin täysvakuutus kattaa muun muassa liikenne- ja kaskovakuutukset sekä autopalvelut, kuten hinauspalvelun ja sijaisauton.

Järvileasingin sopimukset ovat joustavia ja mahdollistavat muutokset yrityksen tarpeiden mukaan. Esimerkiksi ajokilometrien muutos on mahdollista sopimuskauden aikana, mikä tekee leasingista erityisen houkuttelevan vaihtoehdon yrityksille, joiden ajoneuvotarpeet voivat muuttua nopeasti.

Ympäristöystävälliset vaihtoehdot

Leasingin avulla yritys voi helposti päivittää ajoneuvokantaansa ympäristöystävällisemmäksi. Sähköautojen ja hybridien suosio on kasvanut merkittävästi, ja leasing tarjoaa yrityksille mahdollisuuden siirtyä näihin vaihtoehtoihin ilman suuria alkuinvestointeja. Järvileasingin asiantuntijat auttavat mielellään yrityksiä siirtymään sähköautoilun aikaan ja tarjoavat kattavaa tietoa eri vaihtoehdoista.

Sähköautojen verotusarvot ovat laskeneet, ja valtiovalta tukee voimakkaasti sähköautoihin siirtymistä. Tämä tekee sähköautoista entistä houkuttelevamman vaihtoehdon yrityksille. Lisäksi latausetu ei enää ole verotettava luontaisetu, mikä tekee sähköautojen käytöstä entistä kustannustehokkaampaa.

Palvelumme Järvileasingilla

Järvileasing tarjoaa monipuolisia leasing-palveluita, jotka on räätälöity yritysten tarpeisiin. Palveluihimme kuuluu muun muassa kiinteä kuukausivuokra, joka sisältää huoltobudjetin, teknisen tuen palvelut ja oman yhteyshenkilön. Lisäksi tarjoamme joustavia sopimusehtoja, jotka mahdollistavat ajokilometrien muutokset ja ajoneuvojen lunastusmahdollisuuden sopimuskauden jälkeen.

Me Järvileasingilla huolehdimme myös ajoneuvojen jälleenmyynnistä puolestasi, mikä vähentää yrityksesi hallinnollista taakkaa. Tarjoamme myös kattavan vakuutuksen, joka sisältää liikenne- ja kaskovakuutukset sekä autopalvelut. Ota yhteyttä, niin optimoimme leasing-ratkaisun juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Lue myös