Miksi valita työsuhdeauto?

Kustannustehokkuus ja budjetointi

Työsuhdeauton valinta voi olla yritykselle merkittävä kustannussäästö. Leasing-sopimuksen avulla yritys voi ennakoida autokulut tarkasti, sillä kuukausimaksu kattaa usein kaikki auton käytöstä aiheutuvat kulut, kuten huollot, vakuutukset ja mahdolliset korjaukset. Tämä helpottaa budjetointia ja vähentää yllättäviä kuluja.

Lisäksi leasingauto ei rasita yrityksen tasetta, mikä voi olla tärkeää erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille. Leasingin avulla yritys voi käyttää pääomansa muihin investointeihin, jotka voivat tuottaa enemmän lisäarvoa liiketoiminnalle.

Huolettomuus ja helppous

Leasingauto tarjoaa yritykselle huolettomuutta, sillä kaikki auton huoltoon ja ylläpitoon liittyvät asiat hoidetaan leasingyhtiön toimesta. Tämä tarkoittaa, että yrityksen ei tarvitse huolehtia auton jälleenmyyntiarvosta tai huoltojen järjestämisestä. Leasingyhtiö huolehtii myös siitä, että auto on aina hyvässä kunnossa ja ajokelpoinen.

Leasingauto on myös helppo ratkaisu, sillä yritys voi valita juuri tarpeisiinsa sopivan auton ja leasingyhtiö hoitaa kaikki käytännön järjestelyt. Tämä vapauttaa yrityksen resursseja keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa.

Verotukselliset edut

Työsuhdeauton verotusarvo on usein edullisempi kuin vastaavan bensiini- tai dieselauton. Tämä johtuu siitä, että sähköautojen ja hybridien verotus on kevyempää, mikä tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon yrityksille. Lisäksi sähköautojen lataus työpaikalla ja julkisissa pisteissä on verovapaata, mikä tuo lisäsäästöjä.

Verotukselliset edut voivat myös vaihdella riippuen siitä, onko kyseessä vapaa autoetu vai käyttöetu. Vapaassa autoedussa kaikki auton kulut sisältyvät verotusarvoon, kun taas käyttöedussa työntekijä maksaa itse osan kuluista. Tämä antaa yritykselle joustavuutta valita sopivin ratkaisu.

Ympäristöystävällisyys

Ympäristöystävällisyys on yhä tärkeämpi tekijä yritysten päätöksenteossa. Sähköautot ja hybridit pienentävät merkittävästi autoilun päästöjä, mikä auttaa yritystä täyttämään ympäristötavoitteensa ja parantamaan yrityksen imagoa. Sähköautojen valikoima kasvaa jatkuvasti, ja ne tarjoavat yhä pidempiä ajomatkoja yhdellä latauksella.

Ympäristöystävällisyyden lisäksi sähköautot voivat myös tuoda yritykselle taloudellisia etuja. Esimerkiksi sähköautojen lataus työpaikalla on verovapaata, ja valtiovalta tukee sähköautojen hankintaa erilaisilla tukimuodoilla, kuten hankintatuella ja verovähennyksillä.

Joustavuus ja valinnanvapaus

Leasing tarjoaa yritykselle joustavuutta ja valinnanvapautta. Yritys voi valita juuri tarpeisiinsa sopivan auton ja leasing-sopimuksen keston. Leasingyhtiö voi myös tarjota joustavia ratkaisuja, kuten mahdollisuuden vaihtaa autoa sopimuskauden aikana tai lisätä sopimukseen uusia palveluita.

Joustavuus on erityisen tärkeää, kun yrityksen tarpeet muuttuvat. Esimerkiksi yrityksen kasvaessa voi olla tarpeen lisätä uusia autoja kalustoon tai päivittää olemassa olevia autoja. Leasingin avulla tämä on helppoa ja vaivatonta.

Palvelumme

Me Järvileasingilla tarjoamme monipuoliset ja laajamittaiset leasingpalvelut yrityksille. Räätälöimme sopimukset tukemaan liiketoimintaasi ja opastamme sopivan leasingauton valinnassa. Huolehdimme myös siitä, että palvelukokonaisuus hyödyttää sinua tarpeidesi muuttuessa.

Tarjoamme sekä uusia että käytettyjä autoja, ja leasingtuotteemme kattavat rahoitusleasingin, joustavan huoltoleasingin ja huolettoman huoltoleasingin. Lisäksi voimme hankkia leasingkäyttöön koneita ja laitteita myös ulkomailta. Saat meiltä oman yhteyshenkilön, joka tuntee juuri sinun tarpeesi ja hoitaa kaikki yrityksesi auto- ja leasingasiat puolestasi.

Lue myös