Miksi valita käytetty leasing auto yritykselle?

Kustannustehokkuus

Yrityksen taloudellinen menestys riippuu usein siitä, kuinka hyvin se hallitsee kustannuksiaan. Käytetty leasing auto tarjoaa merkittäviä säästöjä verrattuna uuden auton hankintaan. Leasing-maksut ovat yleensä alhaisemmat, koska auton arvo on jo laskenut ensimmäisten käyttövuosien aikana. Tämä tarkoittaa, että yrityksesi voi hyödyntää laadukasta ajoneuvoa ilman suuria alkuinvestointeja.

Lisäksi käytettyjen leasing-autojen vakuutusmaksut ja verot ovat usein alhaisempia kuin uusien autojen. Tämä johtuu siitä, että käytettyjen autojen arvo on pienempi, mikä vähentää vakuutusyhtiöiden ja veroviranomaisten riskiä. Näin yrityksesi voi säästää merkittäviä summia vuosittain.

Joustavuus ja valinnanvapaus

Käytettyjen leasing-autojen markkinat tarjoavat laajan valikoiman eri merkkejä ja malleja, mikä antaa yrityksellesi mahdollisuuden valita juuri sen ajoneuvon, joka parhaiten vastaa tarpeitasi. Tämä valinnanvapaus on erityisen tärkeää, jos yrityksesi tarvitsee erikoisajoneuvoja tai haluaa kokeilla eri automerkkejä ennen pitkäaikaisen sitoumuksen tekemistä.

Leasing-sopimukset ovat myös joustavia, mikä tarkoittaa, että voit helposti päivittää tai vaihtaa ajoneuvoja sopimuskauden aikana. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos yrityksesi tarpeet muuttuvat nopeasti tai jos haluat hyödyntää uusia teknologioita ja ominaisuuksia, joita markkinoille tulee.

Huolto ja ylläpito

Yksi leasing-autojen suurimmista eduista on se, että huolto ja ylläpito sisältyvät usein sopimukseen. Tämä tarkoittaa, että yrityksesi ei tarvitse huolehtia yllättävistä korjauskustannuksista tai ajoneuvon huollon järjestämisestä. Käytettyjen leasing-autojen kohdalla tämä on erityisen tärkeää, koska vanhemmat ajoneuvot saattavat vaatia enemmän huoltoa.

Meidän leasing-sopimuksemme sisältävät usein myös sijaisautopalvelun, mikä takaa, että yrityksesi toiminta ei keskeydy, vaikka leasing-auto olisi huollossa. Tämä lisää yrityksesi toimintavarmuutta ja vähentää seisokkiaikoja.

Ympäristöystävällisyys

Käytettyjen leasing-autojen valinta on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto. Uuden auton valmistus kuluttaa paljon luonnonvaroja ja energiaa, kun taas käytetyn auton hyödyntäminen vähentää näitä ympäristövaikutuksia. Tämä on tärkeä tekijä yrityksille, jotka haluavat vähentää hiilijalanjälkeään ja edistää kestävää kehitystä.

Lisäksi monet käytetyt leasing-autot ovat nykyaikaisia ja energiatehokkaita malleja, jotka täyttävät tiukat päästöstandardit. Tämä tarkoittaa, että yrityksesi voi hyödyntää ympäristöystävällisiä ajoneuvoja ilman suuria investointeja uusiin teknologioihin.

Riskienhallinta

Leasing-sopimukset tarjoavat yrityksille erinomaisen tavan hallita ajoneuvoihin liittyviä riskejä. Käytettyjen leasing-autojen kohdalla tämä on erityisen tärkeää, koska sopimukset sisältävät usein kattavan vakuutuksen ja huoltopalvelut. Tämä vähentää yrityksesi taloudellista riskiä ja varmistaa, että ajoneuvot ovat aina toimintakunnossa.

Lisäksi leasing-sopimukset mahdollistavat ajoneuvojen helpon palauttamisen sopimuskauden päättyessä, mikä vähentää jälleenmyyntiin liittyviä riskejä. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos yrityksesi tarvitsee säännöllisesti päivittää ajoneuvokantaansa tai haluaa välttää ajoneuvojen arvon alenemiseen liittyviä riskejä.

Palvelumme

Me Järvileasingilla tarjoamme kattavan valikoiman leasing-palveluita, jotka on räätälöity yrityksesi tarpeisiin. Palveluihimme kuuluvat muun muassa huolto- ja korjauspalvelut, sijaisautopalvelut sekä kattavat vakuutusratkaisut. Lisäksi tarjoamme joustavia sopimusehtoja, jotka mahdollistavat ajoneuvojen helpon päivittämisen ja vaihtamisen sopimuskauden aikana.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan henkilökohtaista asiakaspalvelua ja nopeaa päätöksentekoa, jotta yrityksesi voi keskittyä ydintoimintaansa ilman ajoneuvoihin liittyviä huolia. Ota yhteyttä meihin, niin autamme sinua löytämään parhaan leasing-ratkaisun yrityksellesi.

Lue myös