Mikäpä on yrittäjälle mukavampaa kuin helppous

Tulemme käyttämään Järvileasingin palveluita jatkossakin ja suosittelemme muillekin!

Botnia Orientals Design Oy

Valmistamme puusta uniikkeja tuotteita, jotka kestävät käyttöä ja ovat myös käytännöllisiä.

Maailmantilanteen muuttuessa nopeasti korona pandemian myötä, teimme nopeita muutoksia yrityksemme tuotantoon. Aloitimme pisarasuojien valmistuksen. Nyt valmistamme, toimitamme ja asennamme erilaisten palvelupisteiden ja kassojen pisarasuojat. Asiakkaita ovat laivayhtiöt, kaupat, vakuutusyhtiöt ja muut palvelupisteet. Valmistimme toukokuun loppuun mennessä yli 6000 kpl pisarasuojia.

Tilanteemme nopea muutos aiheutti meille myös auton tarpeen.

Tunsimme Terhin jo entuudestaan autokaupan puolelta, ja otimme yhteyttä. Päivässä hän löysi meille auton, ja laski meidän tarpeisiimme sopivan rahoitusratkaisun. Nopeus on meille tärkeää, koska myös meidän asiakkaamme vaativat meiltä nopeutta!

Jo parin viikon kuluttua huomasimme, että auto oli tosiaan tullut tarpeeseen, kun se oli varattuna erilaisten kuljetustarpeiden takia jokainen päivä.

Jalostimme hieman tilannetta, ja hankimme yritykseemme, vuokrauskäyttöön, myös vesijettejä.

Korona aiheutti myös sen, että matkustaminen tuli hankalaksi, jos ei mahdottomaksi ihmiset siis viettävät enemmän aikaa kotona, mökeillä ja harrastusten parissa! Uskomme vesijettien vuokraustoiminnan olevan tähän tilanteeseen juuri oikea tulonhankkimismahdollisuus! Tämänkin hankkeen Järvileasing Oy rahoitti meille sopivin, joustavin ehdoin.

Emme tienneet, että leasing on näin monipuolinen rahoitusvaihtoehto, olimme mieltäneet sen vain autoihin.

Mikäpä on yrittäjälle mukavampaa kuin helppous: Yhdellä laskulla kaikki: tuotteet, huolto, renkaat, ja konsultointi- paikallisesti! Tulemme käyttämään Järvileasingin palveluita jatkossakin ja suosittelemme muillekin!

Mika Vacker ja Misha Åkerholm

Botnia Orientals Desing Oy

https://www.botniaorientalisdesign.com/

Lue myös

VIMPPA-REMPPA OY

VIMPPA-REMPPA OY

Vimppa-Remppa Oy:n työnjohtaja Jouni Jompero vastaanotti huhtikuussa Holzprofi PM180/5 listahöylän. Luovutustilaisuudessa oli mukana myös Järvileasingin Janne Heikkilä.

Lue lisää
VISURI & PAAVOLA OY

VISURI & PAAVOLA OY

Visuri & Paavola Oy:n toimitusjohtaja Marko Paavola vastaanotti kuun alussa upouuden Transit Customin Ylivieskan Wetteriltä. Luovutustilaisuudessa oli mukana myös Järvileasingin Jukka Kumpulainen.

Lue lisää