Mikä on yritysleasingin hyöty työsuhdeauton hankinnassa?

Taloudellinen joustavuus ja ennakoitavuus

Yritysleasing tarjoaa merkittävää taloudellista joustavuutta yrityksille, jotka tarvitsevat työsuhdeautoja. Leasingin avulla yritys voi välttää suuria kertaluonteisia investointeja, jotka auton ostaminen vaatisi. Sen sijaan yritys maksaa kiinteää kuukausivuokraa, mikä helpottaa budjetointia ja talouden ennakoitavuutta.

Kiinteä kuukausivuokra sisältää usein myös huolto- ja korjauskustannukset, mikä vähentää yllättäviä kuluja ja tekee autoilun kokonaiskustannuksista helpommin hallittavia. Tämä on erityisen hyödyllistä yrityksille, jotka haluavat pitää taloutensa vakaana ja ennakoitavana.

Ajoneuvon hallinnan helppous

Yritysleasingin avulla ajoneuvon hallinta on vaivatonta. Leasingyhtiö, kuten me Järvileasingilla, huolehtii ajoneuvon huolloista, korjauksista ja mahdollisista teknisistä ongelmista. Tämä vapauttaa yrityksen resursseja ja aikaa, jotka voidaan käyttää ydinliiketoiminnan kehittämiseen.

Lisäksi leasingyhtiö vastaa ajoneuvon jälleenmyynnistä sopimuskauden päättyessä, mikä poistaa yritykseltä huolen auton arvon alenemisesta ja myyntiprosessista. Tämä tekee leasingista houkuttelevan vaihtoehdon yrityksille, jotka haluavat keskittyä omaan liiketoimintaansa ilman ylimääräisiä huolia.

Ajoneuvon valinnanvapaus ja ajantasaisuus

Yritysleasingin avulla yrityksellä on mahdollisuus valita laajasta valikoimasta ajoneuvoja, jotka vastaavat parhaiten yrityksen tarpeita. Leasingyhtiöt tarjoavat usein sekä uusia että käytettyjä ajoneuvoja, mikä mahdollistaa joustavan ja tarpeisiin sopivan ratkaisun löytämisen.

Leasingin avulla yritys voi myös päivittää ajoneuvonsa säännöllisesti. Tämä tarkoittaa, että työntekijät voivat ajaa aina uusimmilla ja turvallisimmilla autoilla, mikä parantaa työtyytyväisyyttä ja turvallisuutta. Ajoneuvon päivittäminen on helppoa ja vaivatonta leasing-sopimuksen päättyessä.

Verotukselliset edut

Yritysleasing tarjoaa myös verotuksellisia etuja. Leasingmaksut voidaan vähentää yrityksen verotuksessa, mikä voi tuoda merkittäviä säästöjä. Tämä tekee leasingista taloudellisesti houkuttelevan vaihtoehdon verrattuna auton omistamiseen.

Lisäksi leasingin avulla yritys voi välttää ajoneuvon omistamiseen liittyvät verot ja maksut, kuten autoveron ja ajoneuvoveron. Tämä vähentää yrityksen hallinnollista taakkaa ja tekee leasingista entistä houkuttelevamman vaihtoehdon.

Palvelumme Järvileasingilla

Me Järvileasingilla tarjoamme kattavia leasing-palveluita, jotka on suunniteltu vastaamaan yritysten moninaisiin tarpeisiin. Palveluihimme kuuluu muun muassa Järvi Rahoitusleasing, joka tarjoaa kiinteän kuukausihinnan ilman kilometrirajoituksia, sekä Järvi Optimileasing Plus, joka sisältää kaikki auton käyttöön olennaiset palvelut ja huollot.

Tarjoamme myös joustavia ratkaisuja, kuten mahdollisuuden vaihtaa auto sopimuskauden lopussa uuteen tai realisoida se kauttamme. Lisäksi huolehdimme ajoneuvon jälleenmyynnistä puolestasi, mikä tekee leasingista vaivattoman ja helpon ratkaisun yrityksellesi.

Ota yhteyttä meihin, niin autamme sinua löytämään parhaan leasing-ratkaisun yrityksellesi. Me Järvileasingilla olemme sitoutuneet tarjoamaan asiantuntevaa ja henkilökohtaista palvelua, joka vastaa yrityksesi tarpeisiin.

Lue myös