Mercedes-Benz Sprintterit Suomen Mobiilimurskaus Oy:lle

Kaksi extrapitkää Sprintteriä luovutettiin Jussi Spaakin toimesta aurinkoisessa säässä Autotalo Hartikaisella Joensuussa. Suomen mobiilimurskaus Oy tuottaa energiamursketta bioenergiateollisuuden käyttöön. Murske valmistetaan asiakkaiden puupohjaisesta jätemäteriaalista, joten liiketoiminta on ympäristöystävällistä ja luontoa säästävää.

”Murskaustyön hoidamme siirrettävillä ja tehokkailla kaksiomurskaimilla. Materiaaliksi käyvät esimerkiksi kannot, risut, kierrätyspuut, rakennuspuujäte ja metsäteollisuuden puupohjaiset sivutuotteet. Syntyvä energiamurske voidaan hyödyntää polttoenergia- uusiokäytössä tai kompostoinnissa. Erotamme materiaalista metallin murskauksen yhteydessä.”

Tutustu yritykseen

Autot hankittiin leasingsopimuksella ja autot varusteltiin yrittäjän toiveiden mukaisesti.

Kiitämme yhteistyöstä!

Lue myös

VIMPPA-REMPPA OY

VIMPPA-REMPPA OY

Vimppa-Remppa Oy:n työnjohtaja Jouni Jompero vastaanotti huhtikuussa Holzprofi PM180/5 listahöylän. Luovutustilaisuudessa oli mukana myös Järvileasingin Janne Heikkilä.

Lue lisää
VISURI & PAAVOLA OY

VISURI & PAAVOLA OY

Visuri & Paavola Oy:n toimitusjohtaja Marko Paavola vastaanotti kuun alussa upouuden Transit Customin Ylivieskan Wetteriltä. Luovutustilaisuudessa oli mukana myös Järvileasingin Jukka Kumpulainen.

Lue lisää