Maailman suurin karjalanpiirakan valmistaja, Pielispakari hankki uuden VW Crafterin leasingilla.

Toimitusjohtaja Markku Haapanen toteaa leasingrahoituksen järkeväksi rahoitusmuodoksi, jotta rahaa jää yhtiön muuhun kehittämiseen.

Maailman suurimman karjalanpiirakan valmistajalle, Pielispakarille, luovutettiin uusi VW Crafter takaamaan tuoreiden leipomusten kuljetus myymälöihin! Pielispakari on tehnyt yhteistyötä Järvileasingin kanssa jo 3 vuotta ja hankkinut aiemmin myös Mercedes Benz Vito 4×4 leasingilla. Kalustehankintoja tehdessä on tärkeää, että rahoituskumppaniin ja yhteyshenkilöön voi luottaa ja homma sujuu mutkattomasti.

Vuonna 1992 perustettu Pielispakari tuo karjalaisen ruokaperinteen jokaisen kotiin. Tinkimätöntä työtä tuttujen ja tulevaisuuden perinneherkkujen parissa tekee lähes 100 osaavaa, intohimolla työhönsä suhtautuvaa pielispakarilaista.

Lue myös

VIMPPA-REMPPA OY

VIMPPA-REMPPA OY

Vimppa-Remppa Oy:n työnjohtaja Jouni Jompero vastaanotti huhtikuussa Holzprofi PM180/5 listahöylän. Luovutustilaisuudessa oli mukana myös Järvileasingin Janne Heikkilä.

Lue lisää
VISURI & PAAVOLA OY

VISURI & PAAVOLA OY

Visuri & Paavola Oy:n toimitusjohtaja Marko Paavola vastaanotti kuun alussa upouuden Transit Customin Ylivieskan Wetteriltä. Luovutustilaisuudessa oli mukana myös Järvileasingin Jukka Kumpulainen.

Lue lisää