Maailman suurin karjalanpiirakan valmistaja, Pielispakari hankki uuden VW Crafterin leasingilla.

Toimitusjohtaja Markku Haapanen toteaa leasingrahoituksen järkeväksi rahoitusmuodoksi, jotta rahaa jää yhtiön muuhun kehittämiseen.

Maailman suurimman karjalanpiirakan valmistajalle, Pielispakarille, luovutettiin uusi VW Crafter takaamaan tuoreiden leipomusten kuljetus myymälöihin! Pielispakari on tehnyt yhteistyötä Järvileasingin kanssa jo 3 vuotta ja hankkinut aiemmin myös Mercedes Benz Vito 4×4 leasingilla. Kalustehankintoja tehdessä on tärkeää, että rahoituskumppaniin ja yhteyshenkilöön voi luottaa ja homma sujuu mutkattomasti.

Vuonna 1992 perustettu Pielispakari tuo karjalaisen ruokaperinteen jokaisen kotiin. Tinkimätöntä työtä tuttujen ja tulevaisuuden perinneherkkujen parissa tekee lähes 100 osaavaa, intohimolla työhönsä suhtautuvaa pielispakarilaista.

Lue myös

HMP Monipalvelu Oy kokee leasingrahoituksen järkeväksi

HMP Monipalvelu Oy kokee leasingrahoituksen järkeväksi

Pirkanmaalla toimiva ja asiakkaitaan koko Suomessa palveleva HMP Monipalvelu Oy:n palvelut kattavat monipuoliset tutkimus-, pesu- ja avaustyöt, jos putkistossa tai...

Lue lisää
Talosäätö Oy:lle luovutettiin 2 kpl täyssähköista citymaasturia

Talosäätö Oy:lle luovutettiin 2 kpl täyssähköista citymaasturia

Talosäätö Oy on Itä-Suomen alueella toimiva kiinteistöjen tekniseen kunnossapitoon suuntautunut yritys. ”Huollamme, korjaamme ja asennamme automaatiolaitteita, sähkölaitteita, kameravalvonta-, rikosilmoitus ja...

Lue lisää