Sähköautot - Järvileasing

Kuinka hankkia edullisesti käytetty leasing-auto yritykselle?

Miksi valita käytetty leasing-auto?

Käytetty leasing-auto voi olla erinomainen valinta yritykselle, joka haluaa säästää kustannuksissa ilman, että tarvitsee tinkiä ajoneuvon laadusta. Leasing-autot ovat yleensä hyvin huollettuja ja niillä on ajettu kohtuullinen määrä kilometrejä, mikä tekee niistä luotettavia ja turvallisia vaihtoehtoja.

Lisäksi käytettyjen leasing-autojen valikoima on laaja, joten yrityksesi voi löytää juuri tarpeisiinsa sopivan ajoneuvon. Leasing-sopimuksen päätyttyä autot palautuvat leasing-yhtiölle, joka tarkistaa ja huoltaa ne ennen uudelleen vuokrausta. Tämä varmistaa, että saat käyttöösi hyväkuntoisen auton edulliseen hintaan.

Missä etsiä käytettyjä leasing-autoja?

Käytettyjä leasing-autoja voi etsiä useista eri lähteistä. Monet leasing-yhtiöt, kuten me Järvileasingilla, tarjoavat laajan valikoiman käytettyjä leasing-autoja. Voit tutustua tarjontaan verkkosivuillamme tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi lisätietoja saatavilla olevista vaihtoehdoista.

Toinen hyvä vaihtoehto on vierailla autoliikkeissä, jotka myyvät käytettyjä leasing-autoja. Näissä liikkeissä voit usein koeajaa auton ennen päätöksen tekemistä, mikä auttaa varmistamaan, että valitsemasi auto vastaa yrityksesi tarpeita. Myös erilaiset verkkosivustot ja markkinapaikat tarjoavat laajan valikoiman käytettyjä leasing-autoja, joten kannattaa tutustua myös näihin vaihtoehtoihin.

Mitä ottaa huomioon sopimusta tehdessä?

Kun olet löytänyt sopivan käytetyn leasing-auton, on tärkeää kiinnittää huomiota sopimuksen ehtoihin. Tarkista, mitä sopimus sisältää ja mitkä ovat mahdolliset lisäkustannukset. Esimerkiksi huolto- ja korjauskustannukset voivat vaihdella eri sopimusten välillä, joten on hyvä varmistaa, että tiedät tarkalleen, mitä sopimus kattaa.

Lisäksi on tärkeää selvittää, mitkä ovat sopimuksen päättymiseen liittyvät ehdot. Joissakin tapauksissa voit esimerkiksi lunastaa auton itsellesi sopimuksen päätyttyä, mikä voi olla edullinen vaihtoehto, jos auto on osoittautunut luotettavaksi ja sopivaksi yrityksesi tarpeisiin. Muista myös tarkistaa, onko sopimuksessa ylikilometrimaksuja tai muita rajoituksia, jotka voivat vaikuttaa kokonaiskustannuksiin.

Rahoitusvaihtoehdot ja verotukselliset edut

Käytetyn leasing-auton hankkiminen voi olla taloudellisesti järkevää myös rahoitusvaihtoehtojen ja verotuksellisten etujen vuoksi. Leasing-sopimukset tarjoavat joustavia rahoitusratkaisuja, jotka voivat helpottaa yrityksesi kassavirran hallintaa. Esimerkiksi meidän Järvi Rahoitusleasing, Järvi Optimileasing ja Järvi Optimileasing Plus tarjoavat erilaisia rahoitusvaihtoehtoja, jotka voidaan räätälöidä yrityksesi tarpeiden mukaan.

Verotuksellisesti leasing-auto voi olla edullinen vaihtoehto, sillä leasing-maksut voidaan yleensä vähentää yrityksen verotuksessa. Tämä voi tuoda merkittäviä säästöjä verrattuna auton suoraan ostamiseen. On kuitenkin tärkeää konsultoida taloushallinnon asiantuntijaa tai kirjanpitäjää, jotta saat tarkat tiedot verotuksellisista eduista ja niiden hyödyntämisestä.

Järvileasingin palvelut

Me Järvileasingilla tarjoamme laajan valikoiman leasing-palveluita, jotka on suunniteltu vastaamaan yrityksesi tarpeisiin. Näiden palveluiden avulla voit valita juuri yrityksellesi sopivan rahoitusratkaisun ja leasing-sopimuksen.

Ota yhteyttä meihin Järvileasingilla, niin autamme sinua löytämään yrityksellesi parhaiten sopivan käytetyn leasing-auton ja rahoitusratkaisun. Asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi ja tarjoamaan räätälöityjä ratkaisuja juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Lue myös