Järvileasing tarjoaa työsuhdepyöräedun henkilöstölleen

Työsuhdepyörien suosio on kasvanut tänä vuonna huimasti! Myös Järvileasing tarjoaa edun henkilökunnalleen.

Työsuhdepyöräily lisää hyvinvointia!

Kun ohjeistus pyörän hankintaan saatiin valmiiksi, on innokkaita pyöräilijöitä ilmoittautunut jo lähes puolet työntekijöistä. Työntekijä saa itse valita, mistä pyöränsä hankkii. Pyörä voi olla hybridi-, täyssähkö- tai vaikka perinteinen maantiepyörä. Tutkimusten mukaan erityisesti sähköavusteiset pyörät houkuttelevat ihmisiä vaihtamaan autosta pyörään myös pidemmillä matkoilla.

Aluepäällikkö Timo Keskinen oli ensimmäinen järvileasingilainen, joka hankki työsuhdepyörän työnantajan tarjoaman edun mukaisesti. Pyöräksi valikoitui Tunturi e275, joka hankittiin Tampereen Nippelistä.

Näin Timo kommentoi pyörävalintaa ja päätöstä ottaa etu käyttöön:

”Halusin pyörän, jolla pystyy polkemaan niin asfaltoiduilla teillä kuin maastossakin, renkaat hieman vahvemmat ja nastarenkaat pakettiin mukaan, jotta pyöräilykausi olisi mahdollisimman pitkä. Valitsin sähköpyörän, koska uskon sen motivoivan liikkumaan paremmin kuin perinteinen pyörä. Sähköavusteinen polkupyörä madaltaa kynnystä käyttämään aktiivisemmin pyörää arjen menoissa. Hyvät valot mahdollistavat polkemisen myös iltahämärässä. Ensimmäisen viikon aikana on tullut poljettua jo enemmän kuin koko viime kesänä. Tampereen seudulla on panostettu ihan kivasti pyöräreitteihin. Itse asun Kangasalla ja meillä pyöräreitit on hyvässä kunnossa ja Kangasalan upeiden harjujen halki kulkee ulkoilureittejä, joita pitkin on mukava polkea.”

Lue myös