Imatran Invataksipalvelu Lampinen Oy

Imatran Invataksipalvelu Lampinen Oy

Olemme iloisia ja ylpeitä saadessamme olla Imatran Invataksipalvelu Lampisen pitkäaikainen kumppani. Torstaina 14.3. Joensuun Wetterin Antti Päivinen ja meidän leasingmyyjämme Jussi Spaak osallistuivat luovutustilaisuuteen, jossa Lampiselle luovutettiin upouusi ja upea Grand Tourneo. Lampinen hoitaa koululaiskuljetuksia sekä kelakyydityksiä, joten heille on tärkeää, että kalusto on turvallinen ja nykyaikainen.

Lampisella on ennestään ollut meidän kauttamme käytössään Ford Custom. Lisäksi heillä on omaa kalustoa, mikä antaa heille joustavuutta ja mahdollisuuden tarjota laadukasta palvelua eri tarpeisiin.

Imatran Invataksipalvelu Lampinen on vakiinnuttanut asemansa merkittävänä toimijana alalla, ja heidän lähes 40 vuoden kokemuksensa on arvostettavaa. Heidän omistautumisensa asiakkaidensa hyvinvointiin ja turvallisuuteen on selkeästi nähtävissä, ja olemme iloisia siitä, että voimme olla osa heidän tarinaansa tarjoamalla laadukasta kalustoa ja palvelua. Jatkamme innolla yhteistyötä Imatran Invataksipalvelu Lampisen kanssa ja olemme valmiita tukemaan heitä kaikin tavoin varmistaaksemme, että he voivat jatkaa arvokasta työtään yhteisönsä hyväksi.

Kuvassa vasemmalta Seppo Lampinen, Eija Lampinen ja Jussi Spaak


”Meillä on ollut ilo asioida Järvileasingin kanssa, ja kokemuksemme ovat olleet pelkästään positiivisia heti alusta alkaen. Jo ensimmäisestä yhteydenotosta jäi mielikuva siitä, että asiakkaat ovat teille tärkeässä roolissa. Saimme nopeasti asiat eteenpäin, ja kokonaisuudessaan palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa.

Yhteydenpito on ollut helppoa, nopeaa ja vaivatonta, olipa kyse sitten sähköpostista tai puhelimesta. Aina olemme saaneet vastaukset kysymyksiimme. Leasingpalvelunne vastaavat odotuksiamme juuri kuten pitääkin; kaikki on toiminut todella hyvin.

Leasingpalvelunne ovat olleet liiketoiminnassamme hyvin suuressa roolissa, sillä tällä palvelulla olemme pystyneet uusimaan kalustoamme nopeallakin aikataululla.

Yhteistyö kanssanne on sujunut loistavasti, ja yhteyshenkilömme on reagoinut kysymyksiimme välittömästi ja asiantuntevalla asenteella. Kun on hyvin toimiva kokonaisuus, ei muualta tarvitse lähteä leasingpalveluita kyselemään. Tyytyväinen asiakas palaa aina uudelleen!

Parannusehdotuksia ei nyt tule mieleen.

Mielellämme suosittelemme Järvileasingin palveluita muillekin yrityksille.”

Eija Lampinen ja Seppo Lampinen / Imatran Invataksipalvelu Lampinen Oy

Lue myös

VIMPPA-REMPPA OY

VIMPPA-REMPPA OY

Vimppa-Remppa Oy:n työnjohtaja Jouni Jompero vastaanotti huhtikuussa Holzprofi PM180/5 listahöylän. Luovutustilaisuudessa oli mukana myös Järvileasingin Janne Heikkilä.

Lue lisää
VISURI & PAAVOLA OY

VISURI & PAAVOLA OY

Visuri & Paavola Oy:n toimitusjohtaja Marko Paavola vastaanotti kuun alussa upouuden Transit Customin Ylivieskan Wetteriltä. Luovutustilaisuudessa oli mukana myös Järvileasingin Jukka Kumpulainen.

Lue lisää