HMP Monipalvelu Oy kokee leasingrahoituksen järkeväksi

Toimitusjohtaja Markku Haapanen toteaa leasingrahoituksen järkeväksi rahoitusmuodoksi, jotta rahaa jää yhtiön muuhun kehittämiseen.

Pirkanmaalla toimiva ja asiakkaitaan koko Suomessa palveleva HMP Monipalvelu Oy:n palvelut kattavat monipuoliset tutkimus-, pesu- ja avaustyöt, jos putkistossa tai viemäristössä on ongelmia. Osa tutkittavista kohteista sijaitsee paikoissa, jonne isolla imuautolla ei pääse (esim. pysäköintihallit) ja tähän ongelmaan ratkaisuksi löytyi saksalainen valmistaja, jonka tuoteperheestä löytyi imuvaunu, joka mahtuu alle 2100mm korkeisiin tiloihin.

”Toimittajan löydettyämme saimme leasingrahoituksen nopeasti järjestymään Järvileasingin kautta ja vielä kun kuljetus hoitui sujuvasti Tuontimesta/Jukka Mäkelän kautta, hankintapäätös oli helppo tehdä, toteaa HMP Monipalvelun toimitusjohtaja Markku Haapanen. Olemme kokeneet leasingrahoituksen järkeväksi rahoitusmuodoksi, sillä silloin emme sido yhtiön pääomia kalustoon vaan rahaa jää yhtiön muuhun kehittämiseen.

Lue myös

VIMPPA-REMPPA OY

VIMPPA-REMPPA OY

Vimppa-Remppa Oy:n työnjohtaja Jouni Jompero vastaanotti huhtikuussa Holzprofi PM180/5 listahöylän. Luovutustilaisuudessa oli mukana myös Järvileasingin Janne Heikkilä.

Lue lisää
VISURI & PAAVOLA OY

VISURI & PAAVOLA OY

Visuri & Paavola Oy:n toimitusjohtaja Marko Paavola vastaanotti kuun alussa upouuden Transit Customin Ylivieskan Wetteriltä. Luovutustilaisuudessa oli mukana myös Järvileasingin Jukka Kumpulainen.

Lue lisää