HMP Monipalvelu Oy kokee leasingrahoituksen järkeväksi

Toimitusjohtaja Markku Haapanen toteaa leasingrahoituksen järkeväksi rahoitusmuodoksi, jotta rahaa jää yhtiön muuhun kehittämiseen.

Pirkanmaalla toimiva ja asiakkaitaan koko Suomessa palveleva HMP Monipalvelu Oy:n palvelut kattavat monipuoliset tutkimus-, pesu- ja avaustyöt, jos putkistossa tai viemäristössä on ongelmia. Osa tutkittavista kohteista sijaitsee paikoissa, jonne isolla imuautolla ei pääse (esim. pysäköintihallit) ja tähän ongelmaan ratkaisuksi löytyi saksalainen valmistaja, jonka tuoteperheestä löytyi imuvaunu, joka mahtuu alle 2100mm korkeisiin tiloihin.

”Toimittajan löydettyämme saimme leasingrahoituksen nopeasti järjestymään Järvileasingin kautta ja vielä kun kuljetus hoitui sujuvasti Tuontimesta/Jukka Mäkelän kautta, hankintapäätös oli helppo tehdä, toteaa HMP Monipalvelun toimitusjohtaja Markku Haapanen. Olemme kokeneet leasingrahoituksen järkeväksi rahoitusmuodoksi, sillä silloin emme sido yhtiön pääomia kalustoon vaan rahaa jää yhtiön muuhun kehittämiseen.

Lue myös

Talosäätö Oy:lle luovutettiin 2 kpl täyssähköista citymaasturia

Talosäätö Oy:lle luovutettiin 2 kpl täyssähköista citymaasturia

Talosäätö Oy on Itä-Suomen alueella toimiva kiinteistöjen tekniseen kunnossapitoon suuntautunut yritys. ”Huollamme, korjaamme ja asennamme automaatiolaitteita, sähkölaitteita, kameravalvonta-, rikosilmoitus ja...

Lue lisää