Hanafix Oy valitsi tärkeimmän työkalunsa toimittajaksi Järvileasingin

Hanafix Oy hankki tärkeimmän työkalunsa Järvileasingilta.

Ajoneuvo, tuo tärkein työkalu, jonka valinnassa otettiin huomioon Teemun selvä visio, millainen hyvä LVI-huoltoauto pitäisi olla. Kalustoksi valikoitui Ford Transit varusteluineen.

Leasing-kumppaniksi valikoitui Järvileasing. ”Heillä oli hyvä henkilökohtainen palvelu ja kaikki hoitui mutkattomasti yhden yhteyshenkilön kautta. Minulta myös kysyttiin selkeästi, millaisen auton tarvitsen, eikä tyrkytetty vaihtoehtoja, jotka eivät minulle toimisi.” Prosessi eteni, leasingille laskettiin kuukausierä. ”Alussa, kun firma oli tuore eikä liikevaihtoa ja asiakkaita vielä ollut kovin paljoa, kävimme läpi liiketoimintasuunnitelmia. Vakuutin kuitenkin heidät, että kaikki sujuu ja maksukykyä löytyy”, Grönberg hymyilee.

Järvileasingin kanssa oli helppo asioida ja työnteko sujuu vuoden LVI-asentajalla sujuvasti kun kalusto on vimpan päälle kunnossa!

Lue myös

VIMPPA-REMPPA OY

VIMPPA-REMPPA OY

Vimppa-Remppa Oy:n työnjohtaja Jouni Jompero vastaanotti huhtikuussa Holzprofi PM180/5 listahöylän. Luovutustilaisuudessa oli mukana myös Järvileasingin Janne Heikkilä.

Lue lisää
VISURI & PAAVOLA OY

VISURI & PAAVOLA OY

Visuri & Paavola Oy:n toimitusjohtaja Marko Paavola vastaanotti kuun alussa upouuden Transit Customin Ylivieskan Wetteriltä. Luovutustilaisuudessa oli mukana myös Järvileasingin Jukka Kumpulainen.

Lue lisää