Hanafix Oy valitsi tärkeimmän työkalunsa toimittajaksi Järvileasingin

Hanafix Oy hankki tärkeimmän työkalunsa Järvileasingilta.

Ajoneuvo, tuo tärkein työkalu, jonka valinnassa otettiin huomioon Teemun selvä visio, millainen hyvä LVI-huoltoauto pitäisi olla. Kalustoksi valikoitui Ford Transit varusteluineen.

Leasing-kumppaniksi valikoitui Järvileasing. ”Heillä oli hyvä henkilökohtainen palvelu ja kaikki hoitui mutkattomasti yhden yhteyshenkilön kautta. Minulta myös kysyttiin selkeästi, millaisen auton tarvitsen, eikä tyrkytetty vaihtoehtoja, jotka eivät minulle toimisi.” Prosessi eteni, leasingille laskettiin kuukausierä. ”Alussa, kun firma oli tuore eikä liikevaihtoa ja asiakkaita vielä ollut kovin paljoa, kävimme läpi liiketoimintasuunnitelmia. Vakuutin kuitenkin heidät, että kaikki sujuu ja maksukykyä löytyy”, Grönberg hymyilee.

Järvileasingin kanssa oli helppo asioida ja työnteko sujuu vuoden LVI-asentajalla sujuvasti kun kalusto on vimpan päälle kunnossa!

Lue myös

HMP Monipalvelu Oy kokee leasingrahoituksen järkeväksi

HMP Monipalvelu Oy kokee leasingrahoituksen järkeväksi

Pirkanmaalla toimiva ja asiakkaitaan koko Suomessa palveleva HMP Monipalvelu Oy:n palvelut kattavat monipuoliset tutkimus-, pesu- ja avaustyöt, jos putkistossa tai...

Lue lisää
Talosäätö Oy:lle luovutettiin 2 kpl täyssähköista citymaasturia

Talosäätö Oy:lle luovutettiin 2 kpl täyssähköista citymaasturia

Talosäätö Oy on Itä-Suomen alueella toimiva kiinteistöjen tekniseen kunnossapitoon suuntautunut yritys. ”Huollamme, korjaamme ja asennamme automaatiolaitteita, sähkölaitteita, kameravalvonta-, rikosilmoitus ja...

Lue lisää