Erilaiset leasingauton sopimukset yritykselle

Yrityksille tarjottavat leasing-autosopimukset ovat monipuolisia ja joustavia ratkaisuja, jotka voivat merkittävästi helpottaa yrityksen ajoneuvokannan hallintaa. Leasingin avulla yritys voi välttää suuria kertaluonteisia investointeja ja hyötyä kiinteistä kuukausikustannuksista. Tässä artikkelissa käymme läpi tarjoamiamme erilaisia leasing-autosopimuksia, jotka voivat olla hyödyllisiä yrityksellesi.

Järvi Rahoitusleasing

Rahoitusleasing on perinteinen ja suosittu leasing-muoto, jossa yritys vuokraa ajoneuvon pitkäaikaisesti kiinteällä kuukausihinnalla. Tämä sopimusmuoto sopii erityisesti yrityksille, jotka haluavat pitää ajoneuvon käytössään pitkään ja mahdollisesti lunastaa sen sopimuskauden päättyessä.

Rahoitusleasingin etuna on, että se ei rasita yrityksen tasetta, sillä ajoneuvo ei näy yrityksen omaisuutena. Tämä voi parantaa yrityksen tunnuslukuja ja helpottaa budjetointia. Lisäksi rahoitusleasingin avulla yritys voi hyödyntää ajoneuvon jäännösarvon sopimuskauden lopussa, mikä voi tuoda lisäsäästöjä.

Järvi Optimileasing

Optimileasing on joustavasti hinnoiteltu sopimus, joka sisältää ennalta määritellyn huoltobudjetin yrityksen tarpeiden mukaan. Tämä sopimusmuoto on erityisen hyödyllinen yrityksille, joiden ajomäärät vaihtelevat tai jotka haluavat joustavuutta sopimusehtoihin.

Optimileasingin avulla yritys voi helposti seurata ajoneuvokohtaista huoltobudjettia ja tehdä tarvittavia muutoksia sopimuskauden aikana. Tämä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon yrityksille, jotka haluavat minimoida yllätyskustannukset ja pitää ajoneuvokannan hallinnan yksinkertaisena.

Järvi Optimileasing Plus

Optimileasing Plus tarjoaa kaikki Optimileasingin edut, mutta siihen sisältyy myös laajempi valikoima lisäpalveluita, kuten rengaspalvelut ja tiepalvelut. Tämä sopimusmuoto on suunniteltu yrityksille, jotka haluavat kattavan ja vaivattoman leasing-ratkaisun.

Optimileasing Plus -sopimukseen sisältyy esimerkiksi renkaiden kausivaihdot ja normaalista kulumisesta johtuvat rengasuusinnat. Lisäksi sopimukseen voi kuulua tiepalvelu, joka auttaa nopeasti teknisten vikojen tai vahinkojen sattuessa. Tämä tekee sopimuksesta erinomaisen valinnan yrityksille, jotka arvostavat helppoutta ja kattavia palveluita.

Järvileasingin palvelut

Me Järvileasingilla tarjoamme monipuolisia leasing-ratkaisuja yrityksille. Jokainen näistä sopimuksista on suunniteltu vastaamaan erilaisten yritysten tarpeita ja tarjoamaan joustavuutta sekä kustannustehokkuutta.

Ota yhteyttä meihin Järvileasingilla, niin autamme sinua löytämään yrityksellesi parhaiten sopivan leasing-ratkaisun. Meidän asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi ja tarjoamaan parasta mahdollista palvelua.

Lue myös