Edut leasing-autosta yritykselle

Yrityksen autokannan hallinta voi olla monimutkainen ja aikaa vievä prosessi. Leasing-autot tarjoavat monia etuja, jotka tekevät niistä houkuttelevan vaihtoehdon yrityksille. Tässä artikkelissa käymme läpi leasing-autojen keskeiset hyödyt ja miksi ne voivat olla paras ratkaisu yrityksesi tarpeisiin.

Kustannustehokkuus ja budjetointi

Leasing-autojen yksi merkittävimmistä eduista on kustannustehokkuus. Leasing-sopimukset tarjoavat kiinteän kuukausimaksun, joka helpottaa budjetointia ja ennakoitavuutta. Tämä tarkoittaa, että yrityksesi voi välttää suuria kertaluonteisia investointeja ja jakaa kustannukset tasaisesti sopimuskauden ajalle. Kiinteät kuukausimaksut auttavat myös välttämään yllättäviä kuluja, jotka voivat syntyä auton omistamisen yhteydessä, kuten korjaus- ja huoltokustannukset.

Lisäksi leasing-autot eivät rasita yrityksen tasetta samalla tavalla kuin omistetut ajoneuvot. Tämä voi parantaa yrityksen taloudellisia tunnuslukuja ja vapauttaa pääomaa muihin investointeihin. Leasingin avulla yritys voi myös hyödyntää verotuksellisia etuja, sillä leasing-maksut ovat yleensä vähennyskelpoisia kuluja.

Joustavuus ja ajoneuvon valinta

Leasing tarjoaa yrityksille joustavuutta ajoneuvon valinnassa. Yrityksesi voi valita juuri tarpeisiinsa sopivan ajoneuvon, olipa kyseessä sitten henkilöauto, pakettiauto tai erikoisajoneuvo. Leasing-sopimuksen päättyessä yrityksellä on mahdollisuus vaihtaa ajoneuvo uuteen tai jatkaa nykyisen ajoneuvon käyttöä, mikä tarjoaa joustavuutta ja mukautumiskykyä muuttuviin tarpeisiin.

Järvileasingin kautta yrityksesi voi valita minkä tahansa automerkin ja -mallin, ja me autamme tarvittaessa myös ajoneuvon hankinnassa Suomen rajojen ulkopuolelta. Tämä laaja valikoima takaa, että löydämme juuri sinun yrityksellesi parhaiten sopivan ratkaisun.

Huolto ja ylläpito

Leasing-autojen huolto ja ylläpito ovat usein sisällytetty sopimukseen, mikä vähentää yrityksen hallinnollista taakkaa. Tämä tarkoittaa, että leasing-yhtiö huolehtii ajoneuvon säännöllisistä huolloista, korjauksista ja mahdollisista varaosista. Näin yrityksesi voi keskittyä ydintoimintoihinsa ilman huolta ajoneuvon kunnossapidosta.

Järvileasing tarjoaa myös erilaisia lisäpalveluita, kuten tiepalvelua ja sijaisautopalvelua, jotka varmistavat, että yrityksesi toiminta ei keskeydy yllättävien tilanteiden vuoksi. Näiden palveluiden avulla yrityksesi voi minimoida seisokkiajat ja varmistaa, että liiketoiminta sujuu saumattomasti.

Riskien hallinta

Leasing-autot tarjoavat myös tehokkaan tavan hallita riskejä. Ajoneuvon omistamiseen liittyy monia riskejä, kuten arvon aleneminen, tekniset viat ja onnettomuudet. Leasing-sopimuksen avulla nämä riskit siirtyvät leasing-yhtiölle, mikä vähentää yrityksesi taloudellista riskiä ja vastuita.

Lisäksi leasing-sopimukset tarjoavat usein mahdollisuuden päivittää ajoneuvo uuteen teknologian kehittyessä. Tämä tarkoittaa, että yrityksesi voi aina hyödyntää uusinta teknologiaa ja parantaa ajoneuvokannan tehokkuutta ja turvallisuutta.

Ympäristöystävällisyys

Leasing-autot voivat myös edistää yrityksesi ympäristöystävällisyyttä. Monet leasing-yhtiöt tarjoavat mahdollisuuden valita sähkö- tai hybridiautoja, jotka vähentävät yrityksesi hiilijalanjälkeä. Sähköautojen leasing on erityisen houkutteleva vaihtoehto, sillä se tarjoaa monia etuja, kuten alhaisemmat käyttökustannukset ja valtion tukia.

Järvileasingin asiantuntijat auttavat mielellään yritystäsi siirtymään sähköautoilun aikaan. Tarjoamme kattavia latausratkaisuja ja neuvomme, miten voit hyödyntää sähköautojen tarjoamat edut parhaalla mahdollisella tavalla.

Järvileasingin palvelut

Järvileasing tarjoaa monipuolisia leasing-ratkaisuja yrityksille. Meillä on kolme erilaista leasing-sopimusta, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisten yritysten tarpeita:

  • Järvi Rahoitusleasing: Tämä sopimus tarjoaa kiinteän kuukausivuokran ilman huoltoja. Se on joustava vaihtoehto, jossa ei ole kilometrirajoituksia, ja asiakas vastaa jäännösarvosta sopimuksen päättyessä.
  • Järvi Optimileasing: Tämä sopimus sisältää huollot ja ylläpidon, mikä tekee siitä vaivattoman ja helpon vaihtoehdon yrityksille, jotka haluavat ulkoistaa ajoneuvon hallinnan kokonaan.
  • Järvi Optimileasing Plus: Tämä on kattavin sopimus, joka sisältää kaikki huollot, ylläpidon ja lisäpalvelut, kuten tiepalvelun ja sijaisautopalvelun. Se on täydellinen ratkaisu yrityksille, jotka haluavat maksimaalista mukavuutta ja turvallisuutta.

Ota yhteyttä meihin, niin autamme sinua löytämään parhaan leasing-ratkaisun yrityksesi tarpeisiin. Järvileasingin asiantuntijat ovat valmiina tarjoamaan henkilökohtaista palvelua ja neuvontaa, jotta voit tehdä parhaan mahdollisen päätöksen yrityksesi autokannan hallinnasta.

Lue myös