Drillmare Oy sai Järvileasingiltä nopeaa ja joustavaa palvelua

Järvileasingin palvelu lisäsi välittömästi yrityksemme kilpailukykyä

Drillmare Oy on erikoistunut vesirakentamiseen. Erityisosaamistamme ovat vedenalaiset louhinnat sekä ruoppaustyöt merellä ja sisävesistöissä. Meillä on yhteistyökumppaneita niin Suomessa kuin Euroopassa. Keväällä 2019 halusimme investoida uuteen, aikaisempaa suurempaan työlauttaan saatuamme mittavan poraus- ja louhintaurakan Pohjois-Suomesta.

Järvileasing Oy vastasi rahoitustarpeisiimme nopeasti ja joustavasti. Heidän avullaan pystyimme muutamassa kuukaudessa suunnittelemaan ja rakentamaan sekä lautan että sille kiinnitetyn poraustornin. Poraustorni mahdollistaa turvallisen ja tehokkaan poraamisen vaikeissakin vesistöolosuhteissa. Työlautan kokoluokka, neljä tukijalkaa sekä sen hydrauliset ominaisuudet ovat avanneet yrityksellemme aivan uusia toimintamalleja ja urakkamuotoja.

Poralautta on herättänyt jo runsaasti mielenkiintoa yhteistyökumppaneissamme. Järvileasingin palvelu lisäsikin välittömästi yrityksemme kilpailukykyä, sillä uusi työlautta mahdollistaa asiakasyritystemme palvelun joustavasti ja tehokkaasti. Järvileasingin ammattilaiset hoitivat leasingratkaisun siten, että koko prosessi hoitui erittäin vaivattomasti. Saimme itse keskittyä olennaiseen, eli työlautan rakentamiseen ja markkinointiin.

Ilkka Punkari, toimitusjohtaja, Drillmare Oy
050 300 7166 / ilkka.punkari@drillmare.fi

Lue myös

HMP Monipalvelu Oy kokee leasingrahoituksen järkeväksi

HMP Monipalvelu Oy kokee leasingrahoituksen järkeväksi

Pirkanmaalla toimiva ja asiakkaitaan koko Suomessa palveleva HMP Monipalvelu Oy:n palvelut kattavat monipuoliset tutkimus-, pesu- ja avaustyöt, jos putkistossa tai...

Lue lisää
Talosäätö Oy:lle luovutettiin 2 kpl täyssähköista citymaasturia

Talosäätö Oy:lle luovutettiin 2 kpl täyssähköista citymaasturia

Talosäätö Oy on Itä-Suomen alueella toimiva kiinteistöjen tekniseen kunnossapitoon suuntautunut yritys. ”Huollamme, korjaamme ja asennamme automaatiolaitteita, sähkölaitteita, kameravalvonta-, rikosilmoitus ja...

Lue lisää