Retkeilyautoleasing

Uudet ja käytetyt retkeilyautot liisataan meiltä niin yrityksille kuin yksityisille!

Järvi Retkeilyautoleasing- retkeilyä ilman auton omistamisen huolia!

Kotimaan matkailu on nostanut suosiotaan valtavasti, jonka seurauksena matkailu- ja retkeilyautot ovat nyt entistä kysytympiä. Unohda majoitusstressi, kun voit yöpyä missä haluat, olipa kyse sitten merenrannasta tai Lapin tuntureista. Meidän kautta voit valita oman retkeilyautosi uutena tai käytettynä niin yritykselle kuin yksityisenä henkilönä.

Miksi valita retkeilyauto?

Retkeilyautolla matkustaminen sujuu vaivattomasti, ja sen kompakti koko tekee siitä helposti hallittavan niin kaupungissa kuin mutkikkaillakin pikkuteillä. Retkeilyauto on ihanteellinen valinta liikkuvaa työtä tekeville työporukoille, sillä useampi henkilö mahtuu kyytiin ja taukotilat ovat aina kätevästi lähellä työmaata. Kun tarvitaan yhdistelmä tavarankuljetusta ja 5-6 hengen liikkumista, retkeilyauto osoittautuu käteväksi ratkaisuksi.

Matkusta mukavasti!

Retkeilyautot ovat yleensä rakennettu pitkään tai extra pitkään pakettiautoon ja sen ansiosta sinulla on tilaa majoittaa useampia matkustajia ja nukkumispaikkoja löytyy varmasti kaikille, lisäksi autossa on tilaa myös mikrolle sekä jääkaapille. Pitkän retkeilyauton tarjoama ylimääräinen tavaratila tekee siitä kätevän valinnan myös yrityksille, jotka tarvitsevat liikkuvaa tilaa esimerkiksi tapahtumien järjestämiseen tai tuotteiden kuljettamiseen.

Kuka voi ajaa retkeilyautoa?

Henkilöautokortti, eli B-ajokortti, antaa oikeuden oikeuden ajaa ajoneuvoja, joiden kokonaispaino ei ylitä 3500 kilogrammaa. Tämä tarkoittaa, että monenlaiset retkeilyautot ja matkailuautot mahtuvat B-ajokortin sallimiin ajoneuvoihin. Oli sitten kyseessä viikonloppuretki luontoon tai pidempi matka ympäri maata, B-ajokortilla voit nauttia matkustamisen ilosta ja vapauden tunteesta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Retkeilyautoja myös nopeaan toimitukseen!