Retkeilyautoleasing

Uudet ja käytetyt retkeilyautot liisataan meiltä niin yrityksille kuin yksityisille!

Uudet ja käytetyt retkeilyautot liisataan meiltä niin yrityksille kuin yksityisille!

Retkeilyautoja nopeaan toimitukseen!

Järvi Retkeilyautoleasing – retkeilyä ilman auton omistamisen huolia!

Viime vuosien aikana matkailu kotimaassa on nostanut suosiotaan valtavasti, jonka seurauksena myös matkailu- ja retkeilyautot ovat nyt entistä kysytympiä. Retkeilyautolla matkustat ympäri vuoden riippumatta vuodenajasta. Ison tavaratilan ansiosta voit pakata mukaan kaiken reissuusi tarvittavan, eikä sinun tarvitse murehtia onko mökkikylissä yöpaikkoja vapaana. Voit yöpyä esimerkiksi merenrannassa tai Lapin tunturimaisemissa. Retkeilyauto lisää myös matkustamisen vapautta. Meidän kautta voit valita oman retkeilyautosi uutena tai käytettynä niin yritykselle kun yksityisenä henkilönä.

Mercedes-Benz Sprinter

Viime vuosien aikana matkailu kotimaassa on nostanut suosiotaan

Retkeilyauto on toteutettu yleensä pitkään tai extra pitkään pakettiautoon ja siihen on lisätty tilaa useammalle matkustajalle, nukkumispaikalle, mikrolle ja jääkaapille. Pitkistä retkeilyautoista löytyy usein myös reilusti tavaratilaa, jonka vuoksi ne ovat suosittuja myös yrityksien näkökulmasta.

Nopean toimituksen retkeilyautot!

Usein kysyttyä retkeilyautoilusta:

Retkeilyautolla matkustaminen on vaivatonta ja auto on kokonsa puolesta helppo ajaa niin kaupungissa kun mutkittelevilla pikkuteillä.

B-ajokortilla eli henkilöautokortilla voit ajaa ajoneuvoa, jonka kokonaispaino on korkeintaan 3500 kiloa. Retkeilyautot ja monet matkailuautot ovat B-ajokortille sopivia.

Ota yhteyttä

Kuinka voimme palvella? Onko sinulla jotain kysyttävää leasingpalveluistamme tai tahdotko jättää tarjouspyynnön? Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.

Kopioi tähän linkki laitteeseen, minkä haluat liisata
Toivottu yhteydenottotapa*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.