Palvelut käyttäjälle

Järvileasingin asiakkaana voit luottaa siihen, että apu on aina lähellä. Toimimme paikallisesti ja oma yhteyshenkilösi tuntee yrityksesi ja sen tarpeet.

Palvelut käyttäjälle -sivultamme löydät tietoa erilaista leasingautoiluun liittyvistä palveluista. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai tarvitset apua leasingsopimukseesi liittyvissä asioissa, ota yhteyttä!

Huollot

Jos Optimileasingsopimuksessasi on varattu huoltobudjetti saat kauttamme huoltokortin, joka toimii maksukorttinasi huoltopalveluihin. Kortti on autokohtainen ja esittämällä sen valitsemasi huoltoliikkeen henkilökunnalle, laskusi ohjautuu suoraan Järvileasingille tarkistettavaksi, hyväksyttäväksi ja maksettavaksi. Sopimukseesi voidaan sisällyttää myös esimerkiksi sijaisautopalvelu.

Autamme sinua mielellämme kaikissa autosi huoltoon liittyvissä kysymyksissä, ota yhteyttä.

Järvivakuutus

Kun otat leasingauton kauttamme, tarjoamme sinulle kilpailukykyiseen hintaan kattavan Järvivakuutuksen. Järvivakuutus sisältää aina liikenne- ja kaskovakuutukset sekä autopalvelu-, hirvivahinko-, ilkivalta-, palo-, varkaus- ja lasivakuutukset.

Järvileasing täysvakuutukseemme sovelletaan Fennia kaskon ehtoja, joihin voit tutustua tarkemmin Fennian verkkosivuilla. Vakuutusesitteistämme löydät tietoa erilaisista vakuutuksistamme ja niiden hinnoista:

Järvileasing vakuutusesite: henkilö-, paketti- ja matkailuautot (pdf)

Järvileasing vakuutusesite: vuokraus ilman kuljettajaa, henkilö- ja pakettiautot (pdf)

Järvileasing vakuutusesite: Kevytkuorma-autot (pdf)

Polttoainekortit

Järvileasing tarjoaa polttoainekortteja useille eri huoltoasemille. Kun tankkaat autosi polttoainekortillamme, polttoainelaskusi tulee suoraan Järvileasingille ja se laskutetaan kätevästi kuukausilaskusi yhteydessä. Samalla kortilla hoituvat helposti myös autosi pesut.

Järvileasing pysäköintipalvelut

Järvileasing tarjoaa EasyParkin laskutuksen leasingsopimuksen yhteydessä. Näin saat myös pysäköintimaksusi samalle kuukausittaiselle laskulle. Yrityksesi kaikki pysäköintimaksut kulkevat meidän kauttamme ja hoidamme niiden hallinnoinnin puolestasi.

EasyPark kattaa Suomessa kadunvarsipysäköinnin 100-prosenttisesti ja toimii lisäksi useilla sadoilla yksityisillä parkkialueilla. Sen avulla pysäköit myös miljoonissa parkkiruuduissa ympäri Eurooppaa.

Järvileasing pesupalvelut

Puhdas auto ei ole pelkästään ilo silmälle vaan myös osa mukavaa ja turvallista matkantekoa. Auton ulkopesu kannattaakin tehdä vähintään 1-2 kertaa kuukaudessa, ja etenkin Suomen sääolosuhteissa tarpeen vaatiessa myös useammin. Jos valitsemaasi leasingpalveluun kuuluvat autopesut, voit hyödyntää yhteistyökumppanimme Juhlapesun pesulaitteita, jotka ovat Juhlapesu-sovelluksen avulla käytössäsi 24/7.

Muista huolehtia myös auton sisäpuhdistuksesta tarpeen mukaan, sillä esimerkiksi tuulilasin puhtaudella on suora vaikutus turvallisuuteen. Myös auton säännöllinen sisäpuhdistus on liitettävissä leasingpalveluihimme.

Järvileasing tiepalvelut

Jos auton tekninen vika tai vahinko keskeyttää matkasi, on nopea apu tarpeen. Järvileasingin yhdessä Falckin kanssa toteuttama Järvileasing tiepalvelu numerossa 020 730 3219 auttaa sinua löytämään ratkaisun matkan jatkumiseksi 24/7.

Lähes jokaisella automerkillä on myös takuuajaksi tai huollosta huoltoon -ajatuksella tarjolla liikkumisturva tai muu vastaava palvelu. Nämä palvelut ovat merkkikohtaisia ja niiden sisällöt vaihtelevat. Jos ajoneuvosi jättää sinut tielle teknisen ongelman takia, liikkumisturvaan sisältyy usein veloitukseton hinauspalvelu, mahdollisesti jopa sijaisauto ja hotelliyöpyminen. Merkkikohtaisesta liikkumisturvastasi löydät lisää tietoa joko hansikaslokerosta, aurinkolipasta tai ajoneuvon oviaukkoon liimatusta tarrasta.

Järvileasing vahinkopalvelut

Onnettomuuksia tapahtuu ja vahinkoja sattuu, vaikka olisimme kuinka varovaisia. Jos jokin menee vikaan, me Järvileasing vahinkopalvelut auttaa. Voit kääntyä yhteistyökumppanimme InCarin puoleen oli viikonpäivä tai vuorokaudenaika mikä tahansa.

Jos vahingossa on mukana toinen osapuoli, pyri täyttämään vahinkoilmoitus jo tapahtumapaikalla ja pyydä toista osapuolta allekirjoittamaan ilmoitus. Pyydä myös mahdollisten todistajien yhteystiedot. Toimita vahinkoilmoitus suoraan omaan vakuutusyhtiöösi.

Tarkemman ohjeistuksen saat InCar 24/7 vahinkoneuvonnasta numerosta 0300 247 247 ja InCarin verkkosivulta.

Järvileasing ajotietopalvelut

Järvileasing ajotietopalvelut on tehokas ja yksinkertainen tapa ajoneuvojen, koneiden, ajopäiväkirjojen sekä työajan hallintaan. Järvileasing ajotietopalvelut on kuukausimaksullinen palvelu, joka veloitetaan kerran kuukaudessa kätevästi leasingpalvelusi muun laskutuksen yhteydessä.

Palvelu sisältää reaaliaikaisen GPS-paikannuksen todellisin tiedoin sekä historiatiedot, tilastot ja raportit. Lisäksi palveluun kuuluu matkalaskutoiminto, automaattinen ajopäiväkirja sekä dataliikennekulut. Järvileasing ajotietopalvelut helpottaa elämääsi ja tekee yrityksesi toiminnasta läpinäkyvää ja kustannustehokasta! 

Renkaat

Leasingsopimuksestasi riippuen autosi sopimukseen voi kauttamme kuulua kesä- ja talvirenkaat sekä niiden kausivaihdot. Tällöin leasingsopimuksesi sisältää myös renkaiden normaalista kulumisesta johtuvat rengasuusinnat. Rengasrikoista tai väärästä käytöstä johtuvat rengasuusinnat eivät sisälly leasingsopimuksiin. Suomessa rengasmääräykset edellyttävät renkaiden kulutuspinnan pääurien minimiurasyvyydeksi kesärenkailla 1,6mm ja nasta- tai kitkarenkailla 3mm. 

Pääyhteistyökumppanimme rengasasioissa on Vianor, jossa laskutus onnistuu helposti ja vaivattomasti Järvileasing Huoltokortilla ja joka palvelee sinua kattavasti ympäri Suomea. Optimileasing-palvelussa voit valita minkä tahansa rengasliikkeen, mutta Optimileasing Plus -palvelussa sinun tulee käyttää valtuutettuna yhteistyökumppaninamme toimivia Vianor-palvelupisteitä. Leasingsopimuksesi rengaspalvelun sisällön voit tarvittaessa tarkistaa myös omalta Järvileasing yhteyshenkilöltäsi tai asiakaspalvelustamme.

Leasingautolla ulkomaille

Jos tahdot lähteä leasingautollasi ulkomaanmatkalle, tarvitset mahdollisesti hyväksynnän työnantajaltasi. Lisäksi saatat tarvita maastavientiluvan sekä vakuutusyhtiön Green Cardin. Venäjälle matkustaessa tarvitset myös vakuutusyhtiösi myöntämän dokumentin lisäturvasta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse kuin soittaa meille, niin neuvomme, miten sinun tulee toimia ja hoidamme paperityöt ja muut asiat puolestasi! Maastavientivaltakirjan voimassaoloaika on keskimäärin noin 6 kk riippuen mm. leasingsopimuksen pituudesta. 

Ota yhteyttä, niin laitetaan matkustusasiakirjasi kuntoon!

Leasingauton verot ja katsastukset

Leasingauton vuokralleottaja vastaa autoon kohdistuvista veroista ja muista maksuista, kuten vuotuisesta ajoneuvoverosta ja mahdollisesta käyttövoimaverosta. Leasingauton käyttäjän vastuulla on myös katsastaa auto lain edellyttämin määräajoin. Voit tutustua lain määrittämiin katsastusaikoihin esimerkiksi Liikenne- ja viestintäviraston Traficom-sivustolla

Leasingauton palauttaminen

Kun leasingsopimuskautesi päättyy, sinun tulee palauttaa auto päättymispäivänä palautuspisteeseemme. Palautuksen yhteydessä autolle tehdään palautustarkastus. Se suoritetaan ulkopuolisen yrityksen toimesta ja aina saman prosessin mukaan. Auto tarkistetaan ulkoa ja sisältä, auto kuvataan ja koko tarkastus dokumentoidaan huolellisesti. Mikäli et itse voi olla paikalla tarkastuksessa, lähetämme sinulle tarkastuksen jälkeen tarkastusraportin.

Auton tulee palauttaessa olla puhdas ja mukana tulee olla kaikki autoon kuuluvat varusteet, kuten kaikki avaimet, autoon kuuluvat kesä- ja talvirenkaat sekä esimerkiksi lohkolämmittimen johto. Myös kaikkien auton asiapapereiden tulee olla mukana.

Auton palautusosoite: 
Loviisantie 10
06150 Porvoo

Tutustu palveluhinnastoomme (pdf)