Mitä leasing tarkoittaa?

Yksinkertaisesti sanottuna leasing on rahoittamista, jota voi pitää myös pitkäaikaisena vuokraamisena. Leasing kasvaa voimakkaasti, sillä omistamiselle etsitään jatkuvasti enemmän vaihtoehtoja.

Leasingin puolesta puhuu jo sen vaikutus yrityksen tunnuslukuihin. Ennen kaikkea siinä kuitenkin usein houkuttaa sen helppous, vaivattomuus ja ennakoitavuus. Leasingissä ulkoistat esimerkiksi autoasioihin liittyvät tarpeesi meille. Näin voit minimoida ajan, jonka sinä ja henkilökuntasi käytätte autokantasi hallintaan.

Leasing tarkoittaa sinulle sitä, että me kartoitamme kaikki yrityksesi autoiluun tai muuhun tarvitsemaasi leasingpalveluun liittyvät tarpeet ja etsimme sinulle parhaan mahdollisen vaihtoehdon. Sillä aikaa sinä voit keskittyä oman liiketoimintasi kannalta tärkeämpiin asioihin. 

Leasingin vaikuttaa positiivisesti yrityksen tunnuslukuihin

Yksi syy valita leasing on monelle sen positiivinen vaikutus yrityksen tunnuslukuihin. Toisin kuin esimerkiksi pankkilaina, leasing ei näy velkana yrityksesi taseessa. Näin leasing auttaa perinteiseen lainarahoitukseen verrattuna parantamaan useita yrityksen tilinpäätökseen laskettavat tunnuslukuja, kuten esimerkiksi omavaraisuusastetta.

Koska leasing ei rasita yrityksen tasetta vaan liisauksen kohde toimii rahoituksen vakuutena, säästät yrityksesi vakuuksia muuhun käyttöön ja voit kohdistaa yrityksen omat varat ydinliiketoimintaasi. 

Miksi valita leasing?

Kuten sanottu, tärkeimpiä syitä valita leasing ovat yleensä sen vaivattomuus, helppous ja huolettomuus - sekä tietysti leasingin positiivinen vaikutus yrityksen tunnuslukuihin. 

Kun autoasiasi ovat levällään monessa paikassa, niiden hallinnointi on hankalaa. Leasingin avulla keskität autoasioidesi hallinnoinnin ja suunnittelun, ja saat kaikki autoiluun liittyvät kulut yhdellä laskulla kerran kuukaudessa. Näin autoasioiden budjetointi ja hallinnointi on helppoa ja sujuvaa. Toisaalta esimerkiksi kalliit koneet sitovat suotta yrityksesi pääomaa, jota varmasti mieluummin hyödynnät esimerkiksi yrityksesi ja sen liiketoiminnan kehittämiseen. 

Leasing muuttuu tilanteesi mukaan

Tilanteet muuttuvat ja elämä tuo eteen yllätyksiä. Se on tuttua meille kaikille. Järvileasingiltä löydät tuotteet, jotka joustavat tarpeesi mukaan.

Esimerkiksi Järvi Optimileasing on joustava palvelu, joka elää tarpeesi mukaan. Henkilökuntamme on aina valmiina vastaamaan kysymyksiisi ja etsimään yhdessä kanssasi ratkaisua juuri sinun tilanteeseesi. Ota yhteyttä!

Mitä kaikkea voi liisata?

Autoleasing on kenties tunnetuin leasingmuoto, mutta leasingin avulla voit tehdä lähes mitä tahansa kone- ja laitehankintoja. Esimerkiksi koneiden osalta leasing on usein erittäin järkevä vaihtoehto, sillä niiden hankintahinta on usein kallis ja sitoo paljon pääomaa. Leasingin avulla vapautat nämä pääomat tuottavampaan käyttöön! Leasing onkin toimiva ratkaisu lähes minkä tahansa laitteen tai koneen hankkimiseen yrityksesi tarpeisiin. Periaatteemme Järvileasingillä on, että niin kauan kun liisattavalla tuotteella on vakuusarvoa, sen liisaaminen kauttamme on lähes aina mahdollista!  Voit liisata esimerkiksi:

Tutustu asiakkaidemme tarinoihin siitä, mitä he ovat liisanneet ja kuinka liisaminen on auttanut heitä kehittämään liiketoimintaansa.

Mitä etuja leasing tarjoaa?

Kun valitset leasingpalvelut, valitset yrityksellesi monenlaisia etuja. Leasingin avulla esimerkiksi autoasioihin liittyvien kulujen budjetointi ja hallinnointi on helppoa: saat kerran kuukaudessa laskun, joka kattaa kaikki valitsemasi autoiluun liittyvät kulut. Leasing myös vapauttaa yrityksesi pääomaa tärkeämpiin kohteisiin ja keventää tasettasi.

Kanssamme asiointi on helppoa. Saat meiltä oman yhteyshenkilön, joka tuntee tarpeesi ja hoitaa kaikki yrityksesi autoasiat puolestasi – sinä voit keskittyä oleelliseen!

Leasingpalvelumme

Huolehdimme kaikenkokoisten yritysten autoiluun liittyvistä tarpeista joustavasti ja paikallisesti. Tarjoamme yrityksellesi monipuoliset ja laajamittaiset leasingpalvelut, räätälöiden palvelumme aina juuri sinun tarpeisiisi. Tarvittaessa pystymme hankkimaan sinulle leasingkäyttöön koneita ja laitteita myös ulkomailta.

Saat meiltä oman yhteyshenkilösi, joka tuntee juuri sinun tarpeesi ja hoitaa kaikki yrityksesi auto- ja leasingasiat puolestasi – sinä voit keskittyä oleelliseen! Tutustu leasingpalveluihimme.