Palvelut käyttäjälle

Järvileasingin asiakkaana voit luottaa siihen, että apu on aina lähellä. Toimimme paikallisesti ja oma yhteyshenkilösi tuntee yrityksesi ja sen tarpeet.

Palvelut käyttäjälle -sivultamme löydät tietoa erilaista leasingautoiluun liittyvistä palveluista. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai tarvitset apua leasingsopimukseesi liittyvissä asioissa, ota yhteyttä!

 • Jos Optimileasingsopimuksessasi on varattu huoltobudjetti, huoltoliikkeen henkilökunnan saatua laskutuslupa, laskusi ohjautuu suoraan Järvileasingille tarkistettavaksi, hyväksyttäväksi ja maksettavaksi. Sopimukseesi voidaan sisällyttää myös esimerkiksi sijaisautopalvelu.

  Autamme sinua mielellämme kaikissa autosi huoltoon liittyvissä kysymyksissä, ota yhteyttä.

 • Kun otat leasingauton kauttamme, tarjoamme sinulle kilpailukykyiseen hintaan kattavan Järvivakuutuksen. Järvivakuutus sisältää aina liikenne- ja kaskovakuutukset sekä autopalvelu-, hirvivahinko-, ilkivalta-, palo-, varkaus- ja lasivakuutukset.

  Järvileasing täysvakuutukseemme sovelletaan Fennia kaskon ehtoja, joihin voit tutustua tarkemmin Fennian verkkosivuilla. Vakuutusesitteistämme löydät tietoa erilaisista vakuutuksistamme ja niiden hinnoista:

  Järvileasing vakuutusesite, henkilöautot (pdf)

  Järvileasing vakuutusesite, pakettiautot (pdf)

  Järvileasing vakuutusesite, matkailuautot (pdf)

  Järvileasing vakuutusesite: vuokraus ilman kuljettajaa, henkilö- ja pakettiautot (pdf)

  Järvileasing vakuutusesite: Kevytkuorma-autot (pdf)

 • Järvileasing tarjoaa polttoainekortteja useille eri huoltoasemille. Kun tankkaat autosi polttoainekortillamme, polttoainelaskusi tulee suoraan Järvileasingille ja se laskutetaan kätevästi kuukausilaskusi yhteydessä. Samalla kortilla hoituvat helposti myös autosi pesut.

 • Järvileasing tarjoaa EasyParkin laskutuksen leasingsopimuksen yhteydessä. Näin saat myös pysäköintimaksusi samalle kuukausittaiselle laskulle. Yrityksesi kaikki pysäköintimaksut kulkevat meidän kauttamme ja hoidamme niiden hallinnoinnin puolestasi.

  EasyPark kattaa Suomessa kadunvarsipysäköinnin 100-prosenttisesti ja toimii lisäksi useilla sadoilla yksityisillä parkkialueilla. Sen avulla pysäköit myös miljoonissa parkkiruuduissa ympäri Eurooppaa.

 • Puhdas auto ei ole pelkästään ilo silmälle vaan myös osa mukavaa ja turvallista matkantekoa. Auton ulkopesu kannattaakin tehdä vähintään 1-2 kertaa kuukaudessa, ja etenkin Suomen sääolosuhteissa tarpeen vaatiessa myös useammin. Jos valitsemaasi leasingpalveluun kuuluvat autopesut, voit hyödyntää yhteistyökumppanimme Juhlapesun pesulaitteita, jotka ovat Juhlapesu-sovelluksen avulla käytössäsi 24/7.

  Muista huolehtia myös auton sisäpuhdistuksesta tarpeen mukaan, sillä esimerkiksi tuulilasin puhtaudella on suora vaikutus turvallisuuteen. Myös auton säännöllinen sisäpuhdistus on liitettävissä leasingpalveluihimme.

 • Jos auton tekninen vika tai vahinko keskeyttää matkasi, on nopea apu tarpeen. Järvileasingin yhdessä Falckin kanssa toteuttama Järvileasing tiepalvelu numerossa 020 730 3219 auttaa sinua löytämään ratkaisun matkan jatkumiseksi 24/7.

  Lähes jokaisella automerkillä on myös takuuajaksi tai huollosta huoltoon -ajatuksella tarjolla liikkumisturva tai muu vastaava palvelu. Nämä palvelut ovat merkkikohtaisia ja niiden sisällöt vaihtelevat. Jos ajoneuvosi jättää sinut tielle teknisen ongelman takia, liikkumisturvaan sisältyy usein veloitukseton hinauspalvelu, mahdollisesti jopa sijaisauto ja hotelliyöpyminen. Merkkikohtaisesta liikkumisturvastasi löydät lisää tietoa joko hansikaslokerosta, aurinkolipasta tai ajoneuvon oviaukkoon liimatusta tarrasta.

 • Onnettomuuksia tapahtuu ja vahinkoja sattuu, vaikka olisimme kuinka varovaisia. Jos jokin menee vikaan, voit kääntyä yhteistyökumppanimme InCarin puoleen oli viikonpäivä tai vuorokaudenaika mikä tahansa.

  Jos vahingossa on mukana toinen osapuoli, pyri täyttämään vahinkoilmoitus jo tapahtumapaikalla ja pyydä toista osapuolta allekirjoittamaan ilmoitus. Pyydä myös mahdollisten todistajien yhteystiedot. Toimita vahinkoilmoitus suoraan omaan vakuutusyhtiöösi.

  Tarkemman ohjeistuksen saat InCar 24/7 vahinkoneuvonnasta numerosta 0300 247 247 ja InCarin verkkosivulta.

 • Järvileasing ajotietopalvelut on tehokas ja yksinkertainen tapa ajoneuvojen, koneiden, ajopäiväkirjojen sekä työajan hallintaan. Järvileasing ajotietopalvelut on kuukausimaksullinen palvelu, joka veloitetaan kerran kuukaudessa kätevästi leasingpalvelusi muun laskutuksen yhteydessä.

  Palvelu sisältää reaaliaikaisen GPS-paikannuksen todellisin tiedoin sekä historiatiedot, tilastot ja raportit. Lisäksi palveluun kuuluu matkalaskutoiminto, automaattinen ajopäiväkirja sekä dataliikennekulut. Järvileasing ajotietopalvelut helpottaa elämääsi ja tekee yrityksesi toiminnasta läpinäkyvää ja kustannustehokasta! 

 • Leasingsopimuksestasi riippuen autosi sopimukseen voi kauttamme kuulua kesä- ja talvirenkaat sekä niiden kausivaihdot. Tällöin leasingsopimuksesi sisältää myös renkaiden normaalista kulumisesta johtuvat rengasuusinnat. Rengasrikoista tai väärästä käytöstä johtuvat rengasuusinnat eivät sisälly leasingsopimuksiin. Suomessa rengasmääräykset edellyttävät renkaiden kulutuspinnan pääurien minimiurasyvyydeksi kesärenkailla 1,6mm ja nasta- tai kitkarenkailla 3mm. 

  Pääyhteistyökumppanimme rengasasioissa on Vianor, jossa laskutus onnistuu helposti ja vaivattomasti Järvileasing Huoltokortilla ja joka palvelee sinua kattavasti ympäri Suomea. Optimileasing-palvelussa voit valita minkä tahansa rengasliikkeen, mutta Optimileasing Plus -palvelussa sinun tulee käyttää valtuutettuna yhteistyökumppaninamme toimivia Vianor-palvelupisteitä. Leasingsopimuksesi rengaspalvelun sisällön voit tarvittaessa tarkistaa myös omalta Järvileasing yhteyshenkilöltäsi tai asiakaspalvelustamme.

 • Jos tahdot lähteä leasingautollasi ulkomaanmatkalle, tarvitset mahdollisesti hyväksynnän työnantajaltasi. Lisäksi saatat tarvita maastavientiluvan sekä vakuutusyhtiön Green Cardin. Venäjälle matkustaessa tarvitset myös vakuutusyhtiösi myöntämän dokumentin lisäturvasta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse kuin soittaa meille, niin neuvomme, miten sinun tulee toimia ja hoidamme paperityöt ja muut asiat puolestasi! Maastavientivaltakirjan voimassaoloaika on keskimäärin noin 6 kk riippuen mm. leasingsopimuksen pituudesta. 

  Ota yhteyttä, niin laitetaan matkustusasiakirjasi kuntoon!

 • Leasingauton vuokralleottaja vastaa autoon kohdistuvista veroista ja muista maksuista, kuten vuotuisesta ajoneuvoverosta ja mahdollisesta käyttövoimaverosta. Leasingauton käyttäjän vastuulla on myös katsastaa auto lain edellyttämin määräajoin. Voit tutustua lain määrittämiin katsastusaikoihin esimerkiksi Liikenne- ja viestintäviraston Traficom-sivustolla

 • Kun leasingsopimuskautesi päättyy, sinun tulee palauttaa auto päättymispäivänä palautuspisteeseemme. Palautuksen yhteydessä autolle tehdään palautustarkastus. Se suoritetaan ulkopuolisen yrityksen toimesta ja aina saman prosessin mukaan. Auto tarkistetaan ulkoa ja sisältä, auto kuvataan ja koko tarkastus dokumentoidaan huolellisesti. 

  Auton tulee palauttaessa olla puhdas ja mukana tulee olla kaikki autoon kuuluvat varusteet, kuten kaikki avaimet, autoon kuuluvat kesä- ja talvirenkaat sekä esimerkiksi lohkolämmittimen johto. Myös kaikkien auton asiapapereiden tulee olla mukana.

  Palautustarkastuksen suorittaa Helsingissä InCar Malmin toimipiste, Ormuspellontie 5, 00700 Helsinki, Oulussa InCar Rusko toimipisteellä, Konetie 2, 90620 Oulu ja Porvoossa A-katsastus, Teollisuustie 18, 06150 Porvoo . Mikäli yllä mainittuihin toimipisteisiin on kohtuuttoman pitkä matka, voidaan ajoneuvo palauttaa myös muihin InCarin toimipisteisiin, toimipisteitä on yli 40 kpl. Toimipaikkojen yhteystiedot löytyvät www.incar.fi

  Ajoneuvo palautustarkastus kestää noin 45 min.

  Mikäli ajoneuvossa on vauriokorjausta vaativia vaurioita tai tuulilasissa halkeama, olethan yhteydessä ennakkoon InCar palvelukeskukseen sopiaksenne vahinkotarkastuksesta ja korjauksesta, jotta auto saadaan palautettua sopimuksen päättyessä asianmukaisessa kunnossa. Vaurioista tulee tehdä vahinkoilmoitus vakuutusyhtiölle. 

  Vahinkoilmoituksen voi täyttää osoitteessa www.vahinkoilmoitus.fi 

  Mikäli haluatte keskustella leasingsopimuksen jatkosta tai muista sopimukseen liittyvistä asioista, olettehan yhteydessä meihin: Järvileasing Oy, puh.0207 290 200 (arkisin 8-16) asiakaspalvelu@jarvileasing.fi tai teitä palvelleeseen myyjään.